3.9.15

TUTVUSTUS: 他看她的第2眼/When I see you again [Ep1 - 20] (31.5 - 11.10.2015)

FAKTID:
Drama: When I see you again
Hangul: 他看她的第2眼
Director: Chen Jia Hong, Xhang Jin Rong
Writer: Du Xin Yi, Wang Yu Qi
Starring: jasper Liu, Mandy Mei, Jet Chao, Ivy Shao
Network: TTV, SDTV
Episodes: 20
Release Date: May 31 - ...
Runtime: 90 minutes
Language: Mandarin
Country: Taiwan
Genre: Comedy, Romance, 
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
See oli nii ebareaalselt naljakas, et wtf.. kuidas see aknast teisele peale kukkumine. What the hell? Aga lugu siis Xia You Qianit, kes on nüüd edukas ärimees hea vaistuga. Aga lapsena see nii ei olnud, ta oli kiusatav ning kord aitas teda An Xi ja poiss armus koheselt ning oli tüdruku jaoks valmis kõigeks. Aga ühel päeval An Xi lükkas ta tagasi ja poiss kadus külast, arvates et neiu ei taha teda aga tüdrukul oli lihtsalt raske aeg. Möödub 10 aastat ja mees on tagasi külas, kus An Xi endiselt elab ja püüab puhkemaja pidada. Ta tuli tagasi et kättemaksta aga peagi mõistab et naine on päriselt hädas võlanõudjaga ning saab aru et An Xi on endiselt hea ja lahke neiu, kuigi naine ei tunne meest ära, seega ei ütle You Qian kes ta on, vaid püüab neiut ja tema äri aidata.

TEGELASKUJUD:

Jasper Liu as Xia Yu Qian

Noor edukas noormees, kes naases vanasisaga kodukülla. Ta leiab et An Xi elab endiselt siin ja plaanib naisele kätte maksta selle eest, et too 10 aastat tagasi tema südame murdis, uskudes et naine on külma südamega.

Mandy Wei as An Xi
Noor tegus ja töökas naine, kes püüab kõigest väest oma vanemate motelli üleval pidada ja mõtleb aegajalt endiselt Yu Qiani peale kes ootamatult lahkus, mida ta ei tea on see et tema karm käitumine pani mehe ära kolima. Nüüd on An Xi võlad ja Yu Qian kes plaanib kättemaksu. samuti ei tunne An Xi ära, et Yu Qian on tema Yu Qian.

HETKEID DRAAMAST:






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar