8.9.15

Someone like you [s1 ep1] (2015) - Meeting you was the luckiest thing that ever happened in my life

 Fang Zhan Cheng sõidab võidu et saada veel 10% juurde firma osakuid millestt ta juba niigi 35% omab. Tema õnneks vaatamata vihmale ta ka võidab ning saab uueks  partneriks.

Samal ajal valmistub Luohan, Zhan Chengi kihlatu, pulmadeks ning mees jõuab veidi hilinedes koahle ja nad valmistuvad minema pilte tegema. Noor naine Yuxi aga müüb suveniire ja annab raadio teel oma emale infot inimeste kohta kes teda külastama tulevad, kuna ema teeskleb et oskab jumalalt sõnumeid laduda.

Yuxi vend on raskelt haige ja haiglas. Yuxi teeb kõike et venna ravide eest maksta. Zhan Cheng ja Luohan satuvad avariisse ning naine saab surma ja mees kaotab nägemise.

Möödub 2 aastat ning Zhan Cheng on valmis ärisse naasma, kuigi on endiselt pime aga rahvas ja meedia on pandud uskuma et mees näeb. Zhan Cheng kuuleb Yuxi laulmas ja arvab et see on Luohan ning järgneb naisele.

Yuxi läks spaasse ja tuleb dushi alt kui mees seal on, ta ei tea et mees ei näe ja hakkab karjuma ning lubab mehe kohtusse kaevata. Hiljem tuleb William, Zhan Chengi sekretär, naise juurde ja  pakub valuraha ning kui kuuleb et naine on arstindust õppinud, siis pakub et kas naine ei tahaks hooldaja kohta.

Yuxi võtab töökoha vastu ja leiab end ees rikka inimese kodus, ainus mida ta ei tea et see on Zhan Chengi kodu.. aga siis nad kohtuvad..

Zhan Cheng: Before you've actually reached the finish line don't be certain that you'll win

William: You know how important day is today? They're all waiting for us to humiliate ourselves

Zhan Cheng: Louhan doesn't talk like that

Yuxi: I just got hugged by a pervert

10/8 (Oii... läheb põnevaks...)







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar