15.9.15

Someone like you [s1 ep2] (2015) - I Still Miss You

Yuxi tahab alguses Zhan Chengi maha lüüa aga siis saab Williamilt teada et mees on täiesti pime ning leebub ja mõtleb rahale mida ta teeniks ning jääb nõusse. Zhan Cheng aga pole eriti vaimustuses et too jääb..

Õhtul tuleb Zhan Chengile külla ta kasuõde Fei Fei, kes on venda armunud, ning tahab et Yuxi teda teenindab ja paneb teda aknaid pesema. Hiljem komenteerib Yuxi üht artiklit kus tema arvamuse kohaselt on kutt, kes on armastatu surmas süüdi on, peaks ise surma saama ning Zhan Cheng viskab neiu majast välja.

Too läheb oma kuti juurde, kes on rohkem tööga hõivatud. Järgmine päev läheb William tüdruku ema juurde et paluda neiul siiski tööle jääda. Yuxi on kirikus ja sinna tuleb ka Zhan Cheng. Yuxi valab oma viha, pettumuse ja kibestumise mehe peae välja ega märka kui too minema kõnnib.

Siis kuuleb ta preestlilt et Zhan Cheng on alati orbusid nende kirikus aidanud ning pärast oma kihlatu surma, 2 aastat tagasi, on mees väga kinnine ja Yuxi mõistab oma viga ja miks Zhan Cheng vihastas. William ei leia bossi kusagilt ning Yuxi tormab otsima.

Ta leiab Zhan Chengi kesest liiklust ja aitab mehe koju, kus tema haiget saanud kätt tohterdab. Yuxi selgitab oma viga ja palub mehelt andeks ning mees teatab et naine võib lahkuda kui tahab. Yuxi seob endal silmad kinni et mõista mismoodi mees igapäev elab, kuid olles ennast mitu korda ära löönud, võtab ta sideme eest ning mõtleb et mida Zhan Cheng peaks tegema kui ta enam ei jaksa pimeduses olla. Siis vaatab Yuxi õudukat ja kui suure kartusega vetsu läheb, kustuvad tuled ja Yuxi, kes kardab niigi pimedust, satub paanikasse.

Zhan Cheng aitab neiu vetsust kööki ning juhendab sammude abil kuidas tema igapäev pimedas liigub. Siis toob ees küünlad ja Yuxi laulab. Elekter saabub ja Yuxi on valmis lahkuma kui Zhan Cheng palub tal jääda.

Zhan Cheng: Are you done?
Yuxi: Of course not

Yuxi: Don't go anywhere, I'm not done yet

Yuxi: How can he walk so fast when he's blind?

Zhan Cheng: You can go
Yuxi: I will go. But not now

Yuxi: Just tell me if it hurts. Men are such weirdos.

Yuxi: When I couldn't stand it any longer, I could just take off the blindfold at any time. But what can Fang Zhan Cheng do when it becomes intolerable for him?

Yuxi: Chen Yuxi, what's wrong with you? Why are you watching a horror movie? How am I supposed to go to the toilet? Why is the toilet such a long way away?

Zhan Cheng: Just follow me
Yuxi: How are you supposed to lead the way when you can't see?
Zhan Cheng: Living in darkness is what I do everyday.

Yuxi: Whay did you stop?
Zhan Cheng: Let's drink some water first

Zhan Cheng: Excuse me for a moment
Yuxi: Where are you going? I'm really scared of the dark
Zhan Cheng: Then get used to it

Yuxi: You didnt fire me, I resign

William: Is it possible for two people to look identical in this world?
Yuxi mom: Of course, twins

10/8 (See pimeda koht oli lihtsalt nii adorable..)










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar