24.9.15

When I see you again [s1 ep3] (2015)

An Xi peab veel raha andma Hai Kuole ja too läheb rahale järele. An Xi on aga üllatunud kui mees ei võta rohkem raha, mis paneb Yu Qiani olukorda kus tollel oli õigus ja peamiselt seetõttu et kui Hai Kuo raha vastu võtab, siis pole tal põhjust enam naist vaatamas käia.

Yu Qian teeb plaani kuidas saada maja õigused An Xile tagasi, ta annab naistele ideeks et nad levitaks juttu nagu mees kasutaks An Xid orjana, selle eest et too andis naisele raha võlgade katteks. See muidugi ei meeldi Hai Kuole kes tormab kohe mehega juttu ajama. Nii on Hai Kuo valmis võlast loobuma kui Yu Qian teeb temaga võistluse ja võidab. Yu Qian on nõus aga enne nõuab paberil ametlikult mehe nõusolekut võlast loobumiseks.

Mehed kirjutavad lepingule alla ja võistlus on sibulate korjamine. An Xi teab et Yu Qian on pärit linnast, seega ei usu ta mehe võitu. Pealegi on Hai Kuo sibulakorjamise meister. An Xi hakkab aga meest õpetama aga mees ei taha sellest midagi kuulda. Ta ei vaja treeningut ja pealegi on tal oma tööd vaja teha. An Xi aga läheb mehele järele nõudes treeningut. Mei Wan ja Zhi Lin tulevad naisele appi meest veenma. 

Yu Qian ei anna järgi ja teised lähevad sööma. An Xi lubab vihas mehe nälga jätta aga hiljem toob talle ikka süüa. Peale sööki otsustab meees naisega treenima minna. An Xi selgitab mida mees tegema peab ja mida järgima aga mees on selles päris hea. Samuti ei kuula naine kui mees ütleb et on ennegi sibulaid korjanud. Et aidata treenida pakub An Xi välja et nad võiks oma vahel võistelda. Ja siis meenub mehele, kuidas tüdruk aitas keskkoolis tal sibulaid korjata ja et kus poiss oli see ke neiule nende korjamist alguses õpetas.

Siis aga ühel hetkel märkab mees et Hai Kuo vaatab ja hakkab halvasti naisega käituma ja An Xi saab asjast aru ja annab omalt poolt juurde. Siis tahab Yu Qian naist ära viia aga Hai Kuo ei taha lasta ja An Xi saab viga ning Yu Qian ravib teda sibulaga. Järgmine päev läheb naine vetikaid korjama ja Yu Qian kardab et naine teeb haavale viga ja läheb kaasa. Selle järgi hakkab naine uskuma et Yu Qian polegi nii halb inimene kui ta alguses arvas. 

Hiljem kodus aitab mees naisel sidet vahetada ning Mei Wan saab aru et midagi toimub nende kahe vahel ja jätab nad omavahele. Siis aga muutub olukord nende vahel piinilikult vaikseks ja An Xi püüab juttu üleval hoida aga mees ei tule eriti kaasa. 

An Xi: Can you not make fun of others when they are trying their best?

An Xi: But someone told me that Hai Kuo will defenitely won't take the money. He even wanted me to try. If Jiang Hai Kuo took the money, the nt$8,900,000 would be mine.
Zhi Lin: Wow. That's such a great deal. Where did oyu find it?

Yu Qian: He will definitely appear as long as you work with me.
Zhi Lin: Okay, we will defilitely work with you

Hai Kuo: Come
Yu Qian: You want to talk? Come over here yourself
Da Hu: We'll be more flexible. We'll move

Yu Qian: I didn't think of that, but it sounds like being a demon is pretty good.

An Xi: You know he's a city boy and you purposely picked this kind of country game to make it hard for him.

Yu Qian: I became an office worker because I don't like psysical labor.

Yu Qian: Suddenly trying to fix something and doing something stupid is not how I do things.

An Xi: Is this person calling me stupid?
Mei Wen: He is

Mei Wen: You wouldn't understand. Your name is Zhi Lin, so your IQ is zero.

Yu Qian: Granpha, can I ask you something?
Grandpha: Ah, my grandson who knows everything there is to know, are you asking me a question?

Yu Qian: Even a blackmail letter can be written so poorly.

Mei Wei: I feel like I must have owed you something in my last life. Why am I so happy to do your work for you?
An Xi: Because I'm the boss

An Xi: You don't even know how to do it
Yu Qian: Discovery channel introduced it in their special on Taiwans female divers.
An Xi: Wow.. You won't even let this kind of knowledge slip by?

An Xi: You just appear cold on the outside, while you're actually good at heart.
Yu Qian: I'm actually not as good as you think I am




22.9.15

Someone like you [s1 ep3] (2015) - We Are Taking Slow Walks In Our Love

Yuxi jääb ning William tänab naist selle eest. Kuid teatab et kuna Zhan Cheng läheb kontorisse siis peab Yuxi ka vastavalt riietuma ja mehe kõrval assistent olema. Yuxi peab kandma kõrgeid kontsi, millega ta pole harjunud ja Zhan Cheng aitab tal käia.

Kontoris näeb Zhan Chengi Vanessat, kes on mehest sissevõetud aga mees on naise vastu karm, kuna teab et muidu saaks naine kohe aru et ta on endiselt pime. Boyan, kes on Vanessa assistent ja ühtlasi Yuxi kutt, näeb Yuxit koos Zhan Xhengiga ja ei mõista miks on vaja tugeval ja tervel mehele 24 tunnist hooldajat. Yuxi ei saa mehele tõtt rääkida.

Yuxi läheb oma sõbranna Xiao Lingiga shoppama ja William annab Yuxile allahindlust et sõbranna saaks endale mantli osta. Õhtul lähevad Zhan Cheng ja Yuxi mehe emale sünnipäevaks kinki ostma ja naine pakub et nad võiks kinkida salli. Ta leiab roosa salli ja samasuguse punase ja teatab et tema emale meeldib punane aga ta ei suuda emale sellst kallist salli osta.

Järgmne päev saabub sall ja seal on nii roosa kui ka punane ja Zhan Cheng teatab et punane on tüdrukule kui too tahab.

Zhan Chengi kasuisa, keda ta onuks nimetab, tuleb mehele meelde tuletama et too ikka oma ema sünnipäevaks restorani tuleks. Ja meenutab et poiss lubas emale kunagi esimese tantsu kui ema tanstima õpib. Seda kuuleb Yuxi ning käib terve päev mehele pinda et too talle tangot õpetaks.

Zhang Cheng keeldub, kuid siis tunnistab et kuidas peaks ta pimedana tantsida suutma. Kui nad hakkavad harjutama läbi kivide ja kändude ning viimane pööre jääb alati pahasti ning Yuxi kukub igakord. Zhan Cheng annab alla. 

Boyan uurib Yuxilt mis Zhan Chengil viga on et too hooldajat vajab aga vastavalt lepingule ei saa Yuxi midagi öelda. Yuxi kingib salli emale ning õpetab talle tangot. 

Tuleb Zhan Chengi ema sünnipäev ning seekord saabub ka poeg. Kõik annavad kingi üle ja Zhan Cheng viib ema tantsima.  Tal on Yuxi telefoni otsas handsfreega kes juhendab kus kohas mees toas on ja kus ema on ning tants õnnestub suurepäraselt. Ema on õnnest nutmas ning isa ja Fei Fei aploteerivad. Siis saabub koogiga Yuxi ning ema ja isa on shokis kui näevad Yuxi, kes näeb täpselt samasugune välja kui Luohan.

Willaim: Zhan Cheng, I never thought that Yuxi could look decent wearing these clothes
Yuxi: Decent? I feel like I'm walking on the second floor. I'm afraid that I'll be the first person to fall dead from wearing high heels

William: Wasn't that too harsh?
Zhan Cheng: She's smart. If I didn't make her angry and walk out, then she'll notice with the three minutes that I can't see

Zhan Cheng: This pen, is a limited edition version.

Yuxi: My boss didn't say I could take a break. There's no way I can leave without permission. Yeah, people like me are hardworking. What's the problem boss?
Zhan Cheng: You can go do what you want
Yuxi: Really? I can take a break? Oh my god. How can there be a boss who cares so much for his employees?

Xiao Ling: Hey, your company's so generous. Did the boss fall in love with you?
Yuxi: How is that possible? He can't even see me

Yuxi: General manager's SPECIAL ASSISTANT would probably have a SPECIAL discount. Half off? 80% off? Or is it 90% off?
Zhan Cheng: Even when I buy, there's no discount. What do you think?

Yuxi: People say that one who is too courteous is sneaky.

Yuxi: For the one you love, you just need this bit of hard work.

Zhan Cheng: Look at me right now. Do I look like I can dance?
Yuxi: Why can't you?
Zhan Cheng: Okay. Right now, close your eyes and turn 3 times. Then tell me if it's okay.
Yuxi: Okay. I'll close my eyes. Now I turn. 1, 2, 3..ahhh..
Zhan Cheng: You see. I told you to close your eyes and turn 3 times. You almost fell. My eyes cannot see so how can I teach you to dance?

Uncle: You don't understand your own sons personality? Once he makes a decision, no one can change it.
Zhen mom: He's great in every aspect. It's just that he is a bit stubborn.

Yuxi: Boss, you know what, on our way to the office just then, when those female staff members saw you, some turned their head, some took off their jackets, one of them even pulled her skirt up a few good inches. You should have seen those long and sexy legs. What a pity you couldn't see it.

Yuxi: Boss, Didn't you promise me that you will teach me to tango? I chose a song that sounds pretty nice. The only thing left is this teacher. Lets start
Zhan Cheng: I don't remember that I promised you
Yyuxi: No? No? NO?

10/9 (god they are so cute. ja see  yuxi on lihtsalt nii naljakasja lahe..  ja zhan cheng on nii ilus)







17.9.15

When I see you again [s1 ep2] (2015)

An Xi meenutab kuidas ta Yu Qiani kiusajate käest päästis ja igatseb kuti järele ega suuda uskuda et isegi pärast 10 aastat pole kutt siiani tema juurde tagasi tulnud. 

Yu Qian kuuleb An Xi olukorda külavanema käest ning kuidas tüdruk rabab 24/7 tööd teha et vanemate hosteli üleval hoida ja võlgu maksta. Ning kuuleb et An Xi on kohe kohe abiellumas Hai Kuoga et võlast vabaks saada ning mees kiirustab kohale ja tal õnnestub pulmad peatada enne kui An Xi oleks allkirja andnud.

Ta annab tüdrukule nt$100 000, mille too annab kohe Hai Kuole et üks kuu edasi elada. An Xi tahab teada mis võimalused on mehele raha tagasi maksta ning kutt ütleb et võta seda kui nädala üüri terve hosteli eest.

An Xile meenub et aken kus Yu Qian on, on katki ning läheb seda parandama. Yu Qian ehmatab kui tüdrukut näeb ja An Xi kukub peaagu trepist alla aga Yu Qian püüab ta kinni ja nad maanduvad voodis. Sel hetkel koputab Zhi Lin uksele ja An Xi ronib Yu Qiani voodisse teki alla peitu. 

Yu Qian läheb haiglasse direktoriga rääkima ja Ya Enil hakkab halb. An Xi viib ta kiirelt haiglasse ning neid märkab Yu Qian, kes teeb kõik et Ya En kiirelt arsti juurde kontrolli saaks. Hiljem kutsub Yu Qian An Xi sööma, kus neiu peab arsti "armukest" mängima ning selles olukorras saab An Xi nii arstilt kui ka arsti naiselt laksu vastu nägu ja Yu Qian tunneb ennast väga halvasti.

Haiglas sponsor Mr.Hu kuuleb kuidas Ya En ühe neiuga printsidest ning tal hakkab halb. Mr.Hu viib neiu kiirelt tagasi haiglasse ja tahab teda voodis sättida kuid neiu juuksed jäävad ta ülikonna nööbi külge kinni, saabunud An Xi saab asjast valesti aru ja kutsub medõe ja hammustab meest. Hiljem vabandab ja aitab mehel vabaks saada.

Mr.Hu läheb Yu Qiani juurde ning Yu Qian arvab ära et tema ülemusel on Pulangi külaga mingi suurem plaan käsil.

An Xi ei mõista mida Yu Qian tahab, ühel hetkel on ta karm ja ebaõiglane ja teisel hetkel armas ja abivalmis ning hooliv. Yu Qian avastab oma külmkapist An Xi tehtud rullid, mille too tegi võistluse jaoks ning ei saa aru kudias need tema külmmkapi said. Hommikul on Yu Qian haiglas ja kutsub An Xi endaga kaasa kui neiu tahab oma hostelit endale täielikult.

Yu Qian: I'm here to help you
Hai Kuo: Help me?
Yu Qian: Woman like her does not deserve your love
Hai Kuo: Who are you to say that of my An Du Du?

Yu Qian: Poking my eyes is considered assault. You'll be jailed for this.

An Xi: In the past someone once told me that some fish will stay at the same place.

Zhi Lin: It seems that it's not easy to get him. Is every man in this world just like the Jade mountain, both high and far?

An Xi: Why am I hiding? This is my hostel

Mei Wen: I was thinking "How come the more I shave, the less there is"? 

An Xi: Wow. This is the best paying job I ever had. I got hit twice and bang-bang! I earned nt$100,000

An Xi: Will you get tetanus from being bitten by me just now?
Mr.Hu:  Are you monkey?

Mr.Hu: If you go on being smart like this, I think I'll even begin to suspect you.

10/8 (Lahe osa aga no see akna koht oli nii ausalt ebareaalne et anna olla... aga dramalandis võib kõike juhtuda nagu näha.)

15.9.15

Someone like you [s1 ep2] (2015) - I Still Miss You

Yuxi tahab alguses Zhan Chengi maha lüüa aga siis saab Williamilt teada et mees on täiesti pime ning leebub ja mõtleb rahale mida ta teeniks ning jääb nõusse. Zhan Cheng aga pole eriti vaimustuses et too jääb..

Õhtul tuleb Zhan Chengile külla ta kasuõde Fei Fei, kes on venda armunud, ning tahab et Yuxi teda teenindab ja paneb teda aknaid pesema. Hiljem komenteerib Yuxi üht artiklit kus tema arvamuse kohaselt on kutt, kes on armastatu surmas süüdi on, peaks ise surma saama ning Zhan Cheng viskab neiu majast välja.

Too läheb oma kuti juurde, kes on rohkem tööga hõivatud. Järgmine päev läheb William tüdruku ema juurde et paluda neiul siiski tööle jääda. Yuxi on kirikus ja sinna tuleb ka Zhan Cheng. Yuxi valab oma viha, pettumuse ja kibestumise mehe peae välja ega märka kui too minema kõnnib.

Siis kuuleb ta preestlilt et Zhan Cheng on alati orbusid nende kirikus aidanud ning pärast oma kihlatu surma, 2 aastat tagasi, on mees väga kinnine ja Yuxi mõistab oma viga ja miks Zhan Cheng vihastas. William ei leia bossi kusagilt ning Yuxi tormab otsima.

Ta leiab Zhan Chengi kesest liiklust ja aitab mehe koju, kus tema haiget saanud kätt tohterdab. Yuxi selgitab oma viga ja palub mehelt andeks ning mees teatab et naine võib lahkuda kui tahab. Yuxi seob endal silmad kinni et mõista mismoodi mees igapäev elab, kuid olles ennast mitu korda ära löönud, võtab ta sideme eest ning mõtleb et mida Zhan Cheng peaks tegema kui ta enam ei jaksa pimeduses olla. Siis vaatab Yuxi õudukat ja kui suure kartusega vetsu läheb, kustuvad tuled ja Yuxi, kes kardab niigi pimedust, satub paanikasse.

Zhan Cheng aitab neiu vetsust kööki ning juhendab sammude abil kuidas tema igapäev pimedas liigub. Siis toob ees küünlad ja Yuxi laulab. Elekter saabub ja Yuxi on valmis lahkuma kui Zhan Cheng palub tal jääda.

Zhan Cheng: Are you done?
Yuxi: Of course not

Yuxi: Don't go anywhere, I'm not done yet

Yuxi: How can he walk so fast when he's blind?

Zhan Cheng: You can go
Yuxi: I will go. But not now

Yuxi: Just tell me if it hurts. Men are such weirdos.

Yuxi: When I couldn't stand it any longer, I could just take off the blindfold at any time. But what can Fang Zhan Cheng do when it becomes intolerable for him?

Yuxi: Chen Yuxi, what's wrong with you? Why are you watching a horror movie? How am I supposed to go to the toilet? Why is the toilet such a long way away?

Zhan Cheng: Just follow me
Yuxi: How are you supposed to lead the way when you can't see?
Zhan Cheng: Living in darkness is what I do everyday.

Yuxi: Whay did you stop?
Zhan Cheng: Let's drink some water first

Zhan Cheng: Excuse me for a moment
Yuxi: Where are you going? I'm really scared of the dark
Zhan Cheng: Then get used to it

Yuxi: You didnt fire me, I resign

William: Is it possible for two people to look identical in this world?
Yuxi mom: Of course, twins

10/8 (See pimeda koht oli lihtsalt nii adorable..)










10.9.15

When I see you again [s1 ep1] (2015)

 Algab sellega et noor kutt Yu Qian on nerd ja teda kiusatakse koolis. An Xi aga edukas ja ilus ning populaarne neiu, kellel on palju sõpru. Yu Qianile meeldib An Xi ning et tüdrukule meelt avaldada, läheb ta metsa trotsides Ingli jõe juurde ja toob neiule pudeliga vett. Aga kui ta selle talle viib, satub ta An Xi viha alla ning tüdruk süüdistab poissi igasugustes asjades ja lõhub pudeli koos veega ära. Põhjus selles et tüdruku vanemad läksid just lahku aga poiss usub kõike mida neiu talle etteheitis.

Möödub 10 aastat ning Yu Qian on edukas ja väga ilus ja stiilne noormees kes oskab inimeste käitumise järgi neid lugeda ing peab ärilistel põhjustel tagasi Pu Lang külla tagasi minema, kus ta 10 aastat tagasi lubas et iial enam oma jalga ei tõsta. Ta võtab oma vanaisa kaasa kuid too ei leia enam oma vanu sõpru sealt.

Yu Qian kohtab An Xi, kes meeleheitlikult püüab oma vanemate hotelli juhtida kuid on  NT$9 millionit Jianh Hai Kuole võlgu ning mees tahab naist endale. Ta kutsub An Xi sööma ning sõbrad valetavad talle et mees tahab basseini ääres kohtuda ning seal ujub aga Yu Qian ning An Xi arvab et tegu on Hai Kuoga ning neil tekib arusaamatus kus An Xi peab Yu Qiani perverdiks.

Järgmine hetk avastavad An Xi ja ta sõbrad et toimuvad võistluse auhinnafond on suurem ja see lahendaks probleemid ning külavanemaga rääkides saavad nad veel osaleda. Järgmine päev on võistlused ning üheks peamiseks züriiliikmeks on Yu Qian. Ta kuulab kõik ära ning teatab et annab nt$50000 igale osalejale välja arvatud An Zi meeskonnale, kes viimasel hetkel liitus ja seda ainult raha pärast, sest tuletab neiule meelde et basseini ääres too lubas et teeb raha pärst ükskõik mida.

Hiljem An Xi jalutab ja vihahoos viskab kivi, kuid just siis sõidab Yu Qian mööda ning tema auto saab pihta. An Xi nõuab mehelt miks too lasi tal alguses loota ja siis lõpuks põrmustas ta lootused ning mees küsib kas neiu ise pole kunagi nii teinud?

Hai Kuo saabub ekskavaatoriga An Xi hotelli ette ja lubab sellest läbi sõita kui naine temaga tunni ajapärast ei abiellu...

Yu Qian: Falling in love alone, and then, getting hurt alone

Grandpa: In the future, lets never come back

An Xi: Let me tell you. If one day you get hit by a flower pot on the street, it was definitely my doing

An Xi: I never thought you may actually be a good person.
Yu Qian: Really?
An Xi: Mhm
Yu Tian: Then it looks like you also have eyes but do not know how to read people.

An Xi: Where did it hit? If there's something broken, I can't afford to pay for it. I'm already nt$9 million in debt.

An Xi: Why do you give others hope in the beginning and then crush it in the end?
Yu Qian: Could it be that you've never given a person hope in the beginning and then crushed it in the end?

An Xi: Yeah, I don't even know who I offended to be struck by lightning like this.

10/8 (Oh.... seee yu qian on ikka hellava ilus kutt.. aga see drama on paras komöödia ja natukene isegi ebareaalne mõnes kohas aga see selleks.. kuniks saab naera ja yu qiani vaadata..)

8.9.15

Someone like you [s1 ep1] (2015) - Meeting you was the luckiest thing that ever happened in my life

 Fang Zhan Cheng sõidab võidu et saada veel 10% juurde firma osakuid millestt ta juba niigi 35% omab. Tema õnneks vaatamata vihmale ta ka võidab ning saab uueks  partneriks.

Samal ajal valmistub Luohan, Zhan Chengi kihlatu, pulmadeks ning mees jõuab veidi hilinedes koahle ja nad valmistuvad minema pilte tegema. Noor naine Yuxi aga müüb suveniire ja annab raadio teel oma emale infot inimeste kohta kes teda külastama tulevad, kuna ema teeskleb et oskab jumalalt sõnumeid laduda.

Yuxi vend on raskelt haige ja haiglas. Yuxi teeb kõike et venna ravide eest maksta. Zhan Cheng ja Luohan satuvad avariisse ning naine saab surma ja mees kaotab nägemise.

Möödub 2 aastat ning Zhan Cheng on valmis ärisse naasma, kuigi on endiselt pime aga rahvas ja meedia on pandud uskuma et mees näeb. Zhan Cheng kuuleb Yuxi laulmas ja arvab et see on Luohan ning järgneb naisele.

Yuxi läks spaasse ja tuleb dushi alt kui mees seal on, ta ei tea et mees ei näe ja hakkab karjuma ning lubab mehe kohtusse kaevata. Hiljem tuleb William, Zhan Chengi sekretär, naise juurde ja  pakub valuraha ning kui kuuleb et naine on arstindust õppinud, siis pakub et kas naine ei tahaks hooldaja kohta.

Yuxi võtab töökoha vastu ja leiab end ees rikka inimese kodus, ainus mida ta ei tea et see on Zhan Chengi kodu.. aga siis nad kohtuvad..

Zhan Cheng: Before you've actually reached the finish line don't be certain that you'll win

William: You know how important day is today? They're all waiting for us to humiliate ourselves

Zhan Cheng: Louhan doesn't talk like that

Yuxi: I just got hugged by a pervert

10/8 (Oii... läheb põnevaks...)







3.9.15

TUTVUSTUS: 他看她的第2眼/When I see you again [Ep1 - 20] (31.5 - 11.10.2015)

FAKTID:
Drama: When I see you again
Hangul: 他看她的第2眼
Director: Chen Jia Hong, Xhang Jin Rong
Writer: Du Xin Yi, Wang Yu Qi
Starring: jasper Liu, Mandy Mei, Jet Chao, Ivy Shao
Network: TTV, SDTV
Episodes: 20
Release Date: May 31 - ...
Runtime: 90 minutes
Language: Mandarin
Country: Taiwan
Genre: Comedy, Romance, 
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
See oli nii ebareaalselt naljakas, et wtf.. kuidas see aknast teisele peale kukkumine. What the hell? Aga lugu siis Xia You Qianit, kes on nüüd edukas ärimees hea vaistuga. Aga lapsena see nii ei olnud, ta oli kiusatav ning kord aitas teda An Xi ja poiss armus koheselt ning oli tüdruku jaoks valmis kõigeks. Aga ühel päeval An Xi lükkas ta tagasi ja poiss kadus külast, arvates et neiu ei taha teda aga tüdrukul oli lihtsalt raske aeg. Möödub 10 aastat ja mees on tagasi külas, kus An Xi endiselt elab ja püüab puhkemaja pidada. Ta tuli tagasi et kättemaksta aga peagi mõistab et naine on päriselt hädas võlanõudjaga ning saab aru et An Xi on endiselt hea ja lahke neiu, kuigi naine ei tunne meest ära, seega ei ütle You Qian kes ta on, vaid püüab neiut ja tema äri aidata.

TEGELASKUJUD:

Jasper Liu as Xia Yu Qian

Noor edukas noormees, kes naases vanasisaga kodukülla. Ta leiab et An Xi elab endiselt siin ja plaanib naisele kätte maksta selle eest, et too 10 aastat tagasi tema südame murdis, uskudes et naine on külma südamega.

Mandy Wei as An Xi
Noor tegus ja töökas naine, kes püüab kõigest väest oma vanemate motelli üleval pidada ja mõtleb aegajalt endiselt Yu Qiani peale kes ootamatult lahkus, mida ta ei tea on see et tema karm käitumine pani mehe ära kolima. Nüüd on An Xi võlad ja Yu Qian kes plaanib kättemaksu. samuti ei tunne An Xi ära, et Yu Qian on tema Yu Qian.

HETKEID DRAAMAST: