26.9.13

Holy Land [s1 ep3] (2012) - 홀리랜드

Tae Sik õpetab Kang Yoo'd kasutama kakluses oma jalgu. Ning Kang Yoo harjutab iga päev. Gwang Su  saab tellimuse viia toit parki, kus on aga koos gängi liikmed, kellel on Kang Yoo ja Tae Sikiga asju klaarida.

Gwang Su pekstakse läbi ja ta on haiglas. Kang Yoo tormab haiglasse ning nähes läbipekstud sõpra, ta viha kasvab veelgi ja on aeg kättemaksuks. Ta vaatab Gwang Su telefoni ning leiab et viimasena rääkis tüüp Tae Sikiga ning arvab et Tae Sik on asjaga kuidagi seotud.
 
Kang Yoo kuuleb Tae Sikilt, et peksu taga võisid olla Seok Gu ja Dae Han ning valmistub kakluseks. Tae Sik läheb Seok Gu ja Dae Hani juurde ning kustub Seok Gu välja kaklema. Samal ajal kakleb teistega ka Kang Yoo, et saada teada kus on nende ülemus.

Kang Yoo kuuleb et Tae Sik läks Seok Gu juurde, kuid sai mehelt pähe. Ta ootab et saaks kohtuda Tae Sikiga ning palub vabandust, et teda Gwang Su läbipeksmises süüdistas.

O Min Gi lubab Seok Gule, et kui too saab Hunterist jagu, siis on ta uus liider. Korraldataksegi nende kohtumine, kus on palju  pealtvaatajaid, Sung Ho tuleb ka kohale. ainus keda pole on Kang Yoo, kuid ta ilmub kohale. Seok Gu teatab et polnud juttu üks-ühele kaklust ning pakub mehi, kes võiks kakelda poisiga enne ja siis alles tema lõpus, keegi ei soovi aga kakelda Kang Yooga. Siis aga teatab üks teine juht, et tuleb kakelda ikkagi üks-ühele ning Sung Ho on ka selle poolt. Nii peab Seok Gu Hunteriga üksi kaklema.

Algul saab poiss samamoodi pähe, kuid viha keeb ja juhised Tae Sikilt tulevad meelde ning ta suudab mehest jagu saada. Seok Gu teatab et  kaklus on läbi ja Kang Yoo võitis kuid poiss ei suuda seda uskuda, viha keeb endiselt ja soov kakelda on suur. Lõpuks ta lahkub, kuid Sung Ho läheb talle järgi.

Kang Yoo lahkub ning hakkab niisama tänaval lampi kaklema,  sest ei suuda maha rahuneda ega leia muud teed kui ainult kakelda, sest selles on ta pagana hea.


Gwang Su: He kicked really fiercely,  it clearly wasn't as strong  previously.

Tae Sik: This guy is strange. Normally it's not there. But he gets this look in his eyes only when he's  fighting.

Gwang Su: For someone that kicks so quickly, how can you walk so slowly?

Gwang Su: How is it that all my friends are crazy?

Kang Yoo: There's a smell about him.
Tae Sik: Smell? He doesn't wash?
Kang Yoo: Not that smell.

Tae Sik: The moment you fall,  you're finished.

Kang Yoo: There's no way I’ll  forgive you, today you're dead.
 
Sang Ho: Using the elbow to attack has the same effect on thin skin as if using a knife.

Seok Gu: You're not handicapped? Fine, I’ll make you handicapped.

Kang Yoo: Today is your judgment day. You’ll never get up again. I have yo defeat you. I haven’t even paid you back for Tae Sik's beating yet.
 
Sang Ho: He can kick as well. He really is amazing

Kang Yoo: Get up. This isn't over yet.
Seok Gu: It's over. You win. It's over.


10/8 (Seal paistab koguaeg nii külm olevat õues, auru tuleb koguaeg. samas mulle meeldis, et Kang Yoo võitis Seok Gu... õnneks palju verd selles ei olnud.. :) Aga  loodetavasti suudab ta oma  viha ikka kontrolli alla saada, muidu asi täitsa jama..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar