12.9.13

Holy Land [s1 ep1] (2012) - 홀리랜드

Sari algab sellega, et Kang Yoo kakleb teistega tänaval ning ka Sang Ho kakleb. Siis aga on nad vastamisi teineteisega...

Kang Yoo on häbelik poiss, kes teab ja oskab kasutada boksimise võtet. Linnas liiguvad kõlakad et on kuskil keegi Hunter, kes tegi isegi suurtele kuttidele lihtsalt ära. Ühed tüübid lähevad Sang Ho juurde ja uurivad, et ehk teab tema midagi. Sang Ho'd hakkab huvitama kellega on tegu.

Linnas jalutavad Sang Mi ja ta sõbranna kui nende ette astuvad kaks meest. Tagant tuleb Kang Yoo, kes teeb meestele üks-null ära. Tüdrukud lahkuvad, kuid Sang Mi mõtleb poisile, kes neid aitas, sest too meenutab talle ta venda Sang Ho'd.

Gwang Su tuleb tüdrukute juurde, kuid Sang Mi peab tööle minema. Kang Yoon on väljas, kuid märkab paari halba tüüpi ja jookseb nende eest minema. Tüübid saavad ta kätte ning liider hakkab Kang Yooga kaklema. Algul jääb poiss alla aga mõistab et kui kahte kätt ei saa kasutada siis tuleb nii kaua üht kasutada et teine vabaneks ning ta teeb liidrile ära ja jookseb minema.

Tänaval kohtub ta Gwang Suga, kellega ühes koolis käib. Too räägib Hunterist ja gängidest kellega Hunter on kokku sattunud ning tegelikuses on Hunter suures jamas. Sang Ho’le räägitakse uusi lugusi Hunterist ning meest hakkab Hunter veelgi rohkem huvitama. Sang Mi läheb vennale külla.

Gwang Su kutsub Sang Mi ja Mi Gyeongi endaga kokku saama ja tutvustab neile Kang Yood. Selgub et nad on kohtunud. Hiljem jääb Sang Mi Kang Yoo’ga kahekesi aga poiss ei julge kellegagi eriti rääkida ega otsa vaadata. Sang Mile meenutab selline käitumine tema venda.

Peagi leiab Geongjohoe gäng Hunteri üles ning Gwang Su suureks üllatuseks on see tema sõber Kang Yoo ning nad viiakse juhi juurde. Kang Yoo peab oma oskuski näitama sest juht ei taha hästi uskuda, et too häbelik on Hunter. Kang Yoo on ainult siis nõus kui sõbral minna lastakse.

Gwang Su lähebki minema ning Kang Yoo peab kaklema hakkama. Ta alguses jookseb eest kuid mõistab et nii see ei lõppegi ning annab suurele mehele tou kirja, too kukub teadvusetult maha, kuid natukese ajapärast tõuseb ning teeb oma käigu ning Kang Yoo on pikali. O Min Gi arvab et asi ongi läbi kuid Kang Yoo tõuseb ja tahab asja lõpuni viia, ta kaitseb ennast hästi nng too suur mees lõpetabki teadvusetult maas.


Siis tuleb nende hulka Sang Ho, kes kogu kaklust pealt vaatas ning uurib poisi vigastust. O Min Gi tahab asjaga edasi inna, kuid selgub et sel ajal liigub politsei ringi ja tal pole hea kui ta politseile ette peaks jääma ning ta lahkub. Sang Ho uurib poisilt nime ning käsib koju minna.

That scary but yet beautiful moment. The time that you want to escape but can't stop

Sang Ho: I’ve already said, I’m not a genius. You only say that because you’ve never seen a genius

Sang Mi: I feel something.. who are you?

Sang Mi: Hey! Kill him now, don’t let me see him again.

Gwang Su: The scariest thing in the world..is a woman.

Kang Yoo: In fact, I’m not a smart man at all..

Gwang Su: Just treat me as a walking computer

Sang Mi: A person whose heart only beats fast when he's fighting

Sang Ho: He was running because of his fear, but his two punches were very accurate.

Kang Yoo: But I don’t want to be zombie forever

10/8 (Boks mulle ei meeldi, aga Kang Yoon on niii nunnu, kuid väga häbelik tegelane, mitte muidugi siis kui kakleb.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar