25.9.13

Boys over flowers [s1 ep3] (2009) - 꽃보다 남자/꽃보다男子

Jun Pyo on shokis, et Jan Di suudab olla nii kaunis. Ji Hoo kutsub Jan Di tantsule ja hiljem tantsib Ji Hooiga. Jun Pyo on vihane ja kukub basseini. Jan Di päästab ta ära. 

Jan Di kiusamine ujulas jätkub ja see teeb Jun Pyole palju nalja. Kuid Yoo Bini ja Yi Jungi hakkab huvitama, et kus Ji Hoo koguaeg on. Poiss mängib viiulit ja vigastab sõrme. Teda on kuulama jäänud Jan Di ja seob salvätiku ümber poisi sõrme ning jätab oma vihmavarju poisile ning asetab viiuli peale kaitseks lume eest. Seda kõike aga filmisid Ginger, Sunny ja Miranda ning viivad selle video Jun Pyole, kes sab vihaseks. 

Jan Di saab Seo Hyun'lt sünnipäeva kutse ning sellega koos ka kleidi ja kingad. Ta lähebki lõpuks kohale. taaskord on F4 vennad sillas, et Jan Di nii kaunis suudab olla. Seo Hyun tuleb koos Ji Hooga ning talle lauldakse sünnipäeva laulu. Järsku aga kõnnib poiss minema. Selgub et tüdruk kavatseb Pariisi minna ja enam mitte tagasi tulla. 

Seo Hyun lohutab Ji Hoo'd ning järsku poiss suudleb teda, seda näeb uksevahel Jan Di. Rüdruk ei pane tähele, et Jun Pyo on ta selja taga. Poiss viib tüdruku baari ning korra üksi jäädes suudab Jan Di ennast korralikult täis juua ning oksendab Jun Pyo täis. 

Hommikul ärkab ta poisi majas ning poiss tuletab meelde millega tüdruk hakkama sai. Järku tuleb koju poisi ema. Jun Pyo kustub sõbrad kohale ning kui ema tuppa astub, on Jan Di kauniks tehtud ja poistel vale valmis. Jan Di peab osalema oksjonil, kus müüakse kalleid ujumisprille, mis talle tohutult meeldivad. Ühel hetkel Yoo Bin, Yi Jung ja Ji Hoo viivad Jan Di lava taha ning järsku lükkavad ta lavale, kus ta peab kleiti ja kinge demostreerima. Jun Pyo ema hakkab tüdruku taust huvi pakkuma, sest näeb kuidas poeg tüdrukut vaatab. 


Jan Di läheb koju nende kallite ujumisprillidega, sest viimane pakkuja oli Jun Pyo ja poiss andis prillid tüdrukule. Vanemad tahavad aga prillid maja müüa aga Jan Di ei luba.

Järgmisel päeval on Seo Hyun koolis ja räägib Jan Diga Ji Hoost ning modell palub Jan Di, et too paneks Ji Hoo samamoodi naerma nagu poiss naerab kui temaga on. Kui modell lahkub, tuleb Ji Hoo ja on vihane, et Jan Di julges Seo Hyuni panna tundma, et tüdruk on süüdi et poiss selline on ja et ei tohiks lahkuda, kui ta vähegi Ji Hoost hoolib.

Jun Pyo: There's no such a thing as a student going to school too early.

Mom: Geum Jan Di, aren’t you going to school?
Jan Di: I’m not going
Mom: Do you want to get beat and then go, or just go?
Jan Di: I’ll get beat and not go.

Jun Pyo: If he likes her he should just grab her, what's so hard about that.
 
Ji Hoo: Don’t lie
Seo Hyun: If it were a lie, then I wouldn't be that bothered when you look at someone else.

Jan Di: But how com there aren't any customers?
Jun Pyo: I got rid of them

Jan Di: Even by the smell of it, this is a really expensive room
Jun Pyo: Totally a dog's nose

Jan Di: How come I’m here?
Jun Pyo: Probably because I brought you here

Jan Di: I’m not mood to hear your brag about your clothes
Jun Pyo: It’s what I wore yesterday
Jan Di: What does what you wore yesterday have anything to do with me?

Jun Pyo: Then in that situation do you think we would go to your house, of course we came to my house.

Jun Pyo: I’m in my room with the patch of grass but I can't get her out.

10/7 (Mnjaa.. Jun Pyo on paras ass ning Seo Hyun kuradi ilus, kahju ainult et ta Ji JHoo üksi )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar