5.9.13

Appi tuleb selgeltnägija [s1 ep1] (2013)

Ma olin kuulnud aga mitte süvenenud sellesse saatesse ning vaatasime siis esimest osa.

Tegemist oli siis Epra kummitusmajaga, kus pererahvas Riho ja Leili olid murest murtud, et maja kummitab ning seal toas, kus nad algselt magada kavatsesid, ei suudeta seda teha, sest keegi kriuksutab, kolistab ning akna taga käivad valgusvihud.

Suht jube tegelikult. Nad on selle maja omanikud üle 10 aasta aga said seal elada ainult 2 aastat, siis kolisid linna tagasi. Nüüd plaanivad nad maja maha müüa aga kes ostab kummitusmaja?

Kaks vene selgeltnägijat tulevad ning saavad kohe aru, et asi on jama ning majas kummitab. Selgub et maja oli enne koolimaja, siis haigla ning vaestemaja, nüüd aga Riho ja Leili kodu. (Kui seda koduks saab nimetada) Majas on elanud aasta ka Riho sugulane aga nende samade kummituste ja valguste pärast kolis naine välja.  Nende magamistoas aga oli olnud surnutuba, et kus siis rahvas suri või oli väga raskelt haige, sellest ka see rõhuv tunne toas.

Enne kui selgeltnägijad tuuakse, on skeptik operaator(oli vist) öö majas ning pidas peaagu kokkulepitud ajast kinni, kuid tund enne aega võttis asjad ja kadus majast, sest kriuksud ja muud kolinad olid suht jubedad ning viimane tund haudvaikusega.

Ühel selgeltnägijal õnnestub näha vaimu, kellele ta keldrisse järgi tormab, tegemist oli väikse lapse või vanuriga. Selgub et Riho vanaemal oli 5 last, kellest 3 poega surid haigusesse ning 2 tütar jäid elama.

Selgeltnägijad aga kutsuvad vaimud kohale, tõuseb torm, ning saadavad nad teispoolsusesse, et nad saaks vabaks ega kummitaks enam. Õhkkond on rahulik ja hea ning kõik taas korras. Riho ja Leili aga kavatsevad maja kindlasti maha müüa, et siis rahulikult oma elu edasi elada. Nimelt on Rihol Eestis äri ja Leilil Soomes oma äri.

10/8 (Huvitav saade aga kummitused ajavad mulle külmavärinad peale ja seda saadet vaadates oli peaaegu kogu saate aja mul külmavärinad, mina sinna majja küll minna ei tahaks..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar