18.9.13

Boys over flowers [s1 ep2] (2009) - 꽃보다 남자/꽃보다男子

Mingid poisid püüdsid Jan Di kinni ning tahavad ta kuhugile viia, kuid järsku ilmub Ji Hoo ning küsib Jan Di'lt et ega too midagi ei unustanud, kui rääkis kuidas teha pannkooke. See on aga tüdrukule üllatuseks, kuid küsib kas too ikka küpsetuspulbrit pani. Poisid jäävad vaatama, et mis toimub, kuid siis Ji Hoo käsib neil minema minna.

Nad lähevad Jun Pyo juurde ja too saab vihaseks kuuldes mis toimus ja ei saa aru miks Ji Hoo plikat aitas. Õhtul ringi sõites märkab Jan Di Ji Hoo seismas kauni modelli pildi ees ja katsub seda. Selle asemel, et paberiga käed poisil puhtaks teha, teeb tüdruk modelli näo, kelleks on kuulus Suh Hyun, puhtaks. Samal ajal laseb Jun Pyo lahti jutu et koolis on teise aasta õpilane rase ja see käib Jan Di kohta. Koolis kirjutatakse tema kohta igast asju ja tema asjad rikutakse ära. Tüdrukul saab kõrini ja ta laheb Jun Pyo juurde ja ütleb mida asjast arvab.

Jun Pyole aga on hakanud Jan Di meeldima ning tal plaan tüdruk endale võita. Ta laseb oma meestel Jan Di kinni püüda ja kuna too rabeleb siis ta uimastatakse. Ärgates ei saa tüdruku aru kus ta on aga ärkab masserrimislaual ning ta pannakse kaunilt riidesse ja tehakse seong ja meik. Tema suureks üllatuseks on selle kõige taga Jun Pyo, kes tahab et too oleks tema tüdruk, kuid Jan Di keeldub ja lahkub.

Lahkudes märkab et tal on poisi kallid kingad ikka jalas ja ta võtab ning viskab need üle aia. Seal on aga koerad ning Jan Di tahaks kingad tagasi saada, kuid siis märkab kedagi mootorrattaga sõitmas. See on Ji Hoo ning poiss laenab oma tosse, et tüdruk saaks koju minna.

Järgmisel päeval tagastab Jan Di tossud, kuid Ji Joo pole seal ruumis ning ta jookseb kokku Yoo Bini ja Yi Jungiga, kes pakuvad talle teed. Tüdruk näeb taaskord Suh Hyun reklaami ja selgub et too modell ongi F4 poistele tuttav, eriti aga Ji Hoole.

Kehalises saab Jan Di palliga näkku ja kõik naeravad. Jun Pyo tahab tüdruk aidata aga Jan Di saadab ta pikalt sest arvab et poisil on jälle mingi kuri plaan, ega taha tema abi. Siis aga selgub et kool läheb Euroopa reisile laevaga ning Jan Di on rõõmus et ei lähe ning läheb sõbrannaga kalale. Järsku on kooli suur laev nende ees ning Jun Pyo jälle naerab tüdruku üle ja kui laev lahkub, tekitab see lained nii et tüdrukud paadis on läbimärjad.

Maale jõudes näeb Jan Di Ji Hoo'd autost väljumas ja ka Suh Hyuni. Jun Pyo läheb tüdruku juurde, kuid tüdruk saadab ta taas pikalt. Ji Hoo aga kustub tüdruku väiksele peole, kus nad kõik on. Kolm tüdrukut koolis aga ajavad Jan Dile pada ning Jan Di paneb selga imeliku kleidi ja kõik naeravad tema üle. Ji Hoo läheb ja paneb tüdrukule oma jaki slega, Suh Hyun palub poisil Jan Di oma tuppa viia ja aitab tüdruku ilusaks teha.

Kui nad alla lähevad, jäävad kõigil suud lahti ning Suh Hyun palub Ji Hool tüdruk tantsima viia.


Jan Di: Did you add baking powder?
Ji Hoo: Yes, that and they sell the pancake mix. Why are you guys still here?
Boy: That Jun Pyo Sunbae..
Ji Hoo: Non of your business. Baking powder...now I know. Seems like I have to try again.

Jon pPyo: That girl who doesn't know her limits
Ji Hoo: What prank have you pulled this time?
Jon Pyo: Why, so you can save her again?


Jan Di: Why am I here now?
Man: I'm not sure about that too, miss

Jan Di: Has your brain been addled by too much greasy food?

Jan Di: Why is the toilet even bigger than my house?

Jan Di: Seems like you don't know but friends can't be bought by money

Ji Hoo: Everytime I see you, you're in a dramatic situation

Yi Jung: Isn't this Gu Jun Pyo's mortal enemy, wonder woman?

Jun Pyo: Don't cry. It don't suit you
Jan Di: Do I have to get your permission to cry now?


Ka Wol: Are all the students going?
Jan Di: No, I'm not

Suh Hyun: It's not gentlemanly to ignore such a beautiful lady.

10/7 (Tüüpiline, arvatakse, et kui on raha siis saad kõike. )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar