11.9.13

Boys over flowers [s1 ep1] (2009) - 꽃보다 남자/꽃보다男子

See on lugu kuidas populaarsed ja rikkas kiusavad koolis endast nõrgemaid ja keegi ei tee sellest suurt lugu ega pööra tähelepanu, seda hetkeni kui kooli tuleb Geum Jan Di.

Lee Min Ah on Shinhwa kooli õpilane, kes on kooli populaarse ja julma F4 punasekaardi väljavalitu. Kui sa oled F4'lt saanud punase kaardi, tähendab see lõputut kiusamist ning sul pole hetkegi rahu, sest sa ei või iial teada kus sind rünnatakse. Lee Min Ah oli üks selline õpilane, kes sai punase kaardi ja teda peksti. Poiss ei suutnud enam ja ronis kooli katusele ja tahtis sealt alla hüpata. teda takistab talle riideid toonud Jan Di.

Näib nagu poiss annaks alla kuid siis keerab ringi ja hüppab. Jan Di püüab poisi kinni ning temast saab Wonder Woman, keda keegi ei tea. Teda hakatakse otsima ja leitaksegi. Kool on nõus andma talle ujumis-stipendiumi, et tüdruk tuleks nende kooli õppima, et siis koolile veidi paremat mainet saada. Jan Di pole aga nõus.
Tüdruku vanemad sunnivad tüdrukul kooli minema ja nii Jan Di seab sammud sinnapoole. Esimesel päeval ei tunne ta kedagi ning otsib ujulat. Ta kuuleb viiulimängu ja jääb kuulama. Seda mängib Ji Hoo, üks F4 liikmeist. Jan Di küsib kus on ujula ja lahkub. Hiljem on koolimajas, ning näeb kuidas kõik hakkavad hõiskama ja kogunevad kooliukse juurde, sest F4 saabub. Sinna gruppi kuuluvad:
Song Yoo Bin, Soo Yi Jung, Yoon Ji Hoo ja Gu Jun Pyo. Jan Di näeb kuidas grupi liider Jun Pyo lihtsalt ühele kutile joogi pähe kallab ning ta saab vihaseks.

Ta tahaks nii öelda mis ta sellest grupist ja käitumisest arvab aga siis teda kuulevad kolm F4 fänni: Ginger, Sunny ja Miranda, kes kõik on üllatnud, et tüdruk ei tea F4 midagi. Õhtul aga teeb tüdruk endale selgeks kes keegi on. Song Yoo Bin on laevandusketi omaniku järeltulija. Soon Yi Jung on üks parimaid kunstnikke. Tema vanaisale kuulub riigi suurim kunstimuuseum. Yoon Ji Hoo on aga president Yoon Suk Young's lapselaps ning ainus kes jäi rängast avariist 5 aastasena ellu, tema vanemad said surma. Ning Gu Jun Pyo on grupi liider ja üks rikkamaid noori kogu maailmas.

Seni on kõik korras kuni Jan Di uus sõbranna Oh Min Ji komistab ja tema jäätis kukub Jun Pyo kingale ning Jan di'l saab kõrini ja ta ütleb mis ta asjast arvab. See ei meeldi aga Jun Pyole ning poiss hakkab hauma plaani kättemaksuks. Jun Pyo aga ei tea, et Ji Hoo on vahepeal kohtunud Jan Diga ning teda ka veidi puhastada aidanud, kui Jun Pyo lasi ta jahuga üle valada. Jan Di ei anna alla ning Jun Pyo lasi basseini prügiga katta, et tüdruk ujuda ei saaks, kuid neiut see ei seganud ja ta koristas basseini ära. Just siis kui ta ujulast lahkuda tahtis, püüti ta kinni..

Lee Min Ah: What are you?
Geum Jan Di: Me? Well, speaking for myself. I've come to deliver your clothes.

Min Ah: Have you heard of F4?
Jan Di: F..f..what?

Jan Di: Flower four? More like fly four.

Jan Di brother: For the first time in my life, I am proud to be your brother.

Mom: Other people go crazy because even if they have money and brains, they can't get in.. but how come you don't want to?

Brother: Don't try to know too much, you're gonna get hurt

Ji Hoo: You are also a nuisance

Ji Hoo: It's Gu Jun Pyo, not Gu Jung Pyo. If you're gonna attend here, you should at least know the name properly.

Ginger: Oh...my...god

Sunny: Transfer student, why are you eating such a terrible lunch box? Can't you see that?
Jan Di: I see it

Ginger: You're planning to continue eating this foul lunch?
Jan Fi: I'm planning on that

Ka Wol: I was worried that you'd be a loner.
Jan Di: Hahhaa... I am a loner

Jan Di: What I should do? I'd probably get beaten to death by my mom, even before I get kicked out of school.

Jan Di: F4! You're all dead, starting tomorrow.

Jun Pyo: If everything works out by saying sorry, then why would there laws in the world and why would there be police?

Jun Pyo: I was hoping for an s-line d-cup sized girl when I heard wonder woman

Yi Hoo: Why are you thinking so hard? Just do like you always did
Jun Pyo: Rascal, you're so smart.

Jun Pyo: Jan Di cleaners... you're so dead now.

Jun Pyo: So did anybody tell you to touch the whisker of a sleeping wolf?

Ji Hoo: You're really noisy everytime I see you

10/7 (Alguse asi. Aga mulle meeldib F4 grupist välimuselt kõik kolm, peale juhi. Sga eks aeg näita. Mulle meeldiks kui Ji Hoo ja Jan Di saakski sõbradeks ning Jun Pyo midagi katastroofilist välja ei mõtleks. )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar