30.9.13

Playful kiss: Baek Seung Jo Diary 9

It's not dislike, although being with yoou is not easy, but it's also not dislike.

Stop building up that protection wall in my heart

They even kissed? It can't be real right?

...but there's this boy in me who have not grown up...

Can I get out from the world that is full of myself?



























26.9.13

Holy Land [s1 ep3] (2012) - 홀리랜드

Tae Sik õpetab Kang Yoo'd kasutama kakluses oma jalgu. Ning Kang Yoo harjutab iga päev. Gwang Su  saab tellimuse viia toit parki, kus on aga koos gängi liikmed, kellel on Kang Yoo ja Tae Sikiga asju klaarida.

Gwang Su pekstakse läbi ja ta on haiglas. Kang Yoo tormab haiglasse ning nähes läbipekstud sõpra, ta viha kasvab veelgi ja on aeg kättemaksuks. Ta vaatab Gwang Su telefoni ning leiab et viimasena rääkis tüüp Tae Sikiga ning arvab et Tae Sik on asjaga kuidagi seotud.
 
Kang Yoo kuuleb Tae Sikilt, et peksu taga võisid olla Seok Gu ja Dae Han ning valmistub kakluseks. Tae Sik läheb Seok Gu ja Dae Hani juurde ning kustub Seok Gu välja kaklema. Samal ajal kakleb teistega ka Kang Yoo, et saada teada kus on nende ülemus.

Kang Yoo kuuleb et Tae Sik läks Seok Gu juurde, kuid sai mehelt pähe. Ta ootab et saaks kohtuda Tae Sikiga ning palub vabandust, et teda Gwang Su läbipeksmises süüdistas.

O Min Gi lubab Seok Gule, et kui too saab Hunterist jagu, siis on ta uus liider. Korraldataksegi nende kohtumine, kus on palju  pealtvaatajaid, Sung Ho tuleb ka kohale. ainus keda pole on Kang Yoo, kuid ta ilmub kohale. Seok Gu teatab et polnud juttu üks-ühele kaklust ning pakub mehi, kes võiks kakelda poisiga enne ja siis alles tema lõpus, keegi ei soovi aga kakelda Kang Yooga. Siis aga teatab üks teine juht, et tuleb kakelda ikkagi üks-ühele ning Sung Ho on ka selle poolt. Nii peab Seok Gu Hunteriga üksi kaklema.

Algul saab poiss samamoodi pähe, kuid viha keeb ja juhised Tae Sikilt tulevad meelde ning ta suudab mehest jagu saada. Seok Gu teatab et  kaklus on läbi ja Kang Yoo võitis kuid poiss ei suuda seda uskuda, viha keeb endiselt ja soov kakelda on suur. Lõpuks ta lahkub, kuid Sung Ho läheb talle järgi.

Kang Yoo lahkub ning hakkab niisama tänaval lampi kaklema,  sest ei suuda maha rahuneda ega leia muud teed kui ainult kakelda, sest selles on ta pagana hea.


Gwang Su: He kicked really fiercely,  it clearly wasn't as strong  previously.

Tae Sik: This guy is strange. Normally it's not there. But he gets this look in his eyes only when he's  fighting.

Gwang Su: For someone that kicks so quickly, how can you walk so slowly?

Gwang Su: How is it that all my friends are crazy?

Kang Yoo: There's a smell about him.
Tae Sik: Smell? He doesn't wash?
Kang Yoo: Not that smell.

Tae Sik: The moment you fall,  you're finished.

Kang Yoo: There's no way I’ll  forgive you, today you're dead.
 
Sang Ho: Using the elbow to attack has the same effect on thin skin as if using a knife.

Seok Gu: You're not handicapped? Fine, I’ll make you handicapped.

Kang Yoo: Today is your judgment day. You’ll never get up again. I have yo defeat you. I haven’t even paid you back for Tae Sik's beating yet.
 
Sang Ho: He can kick as well. He really is amazing

Kang Yoo: Get up. This isn't over yet.
Seok Gu: It's over. You win. It's over.


10/8 (Seal paistab koguaeg nii külm olevat õues, auru tuleb koguaeg. samas mulle meeldis, et Kang Yoo võitis Seok Gu... õnneks palju verd selles ei olnud.. :) Aga  loodetavasti suudab ta oma  viha ikka kontrolli alla saada, muidu asi täitsa jama..)


25.9.13

Boys over flowers [s1 ep3] (2009) - 꽃보다 남자/꽃보다男子

Jun Pyo on shokis, et Jan Di suudab olla nii kaunis. Ji Hoo kutsub Jan Di tantsule ja hiljem tantsib Ji Hooiga. Jun Pyo on vihane ja kukub basseini. Jan Di päästab ta ära. 

Jan Di kiusamine ujulas jätkub ja see teeb Jun Pyole palju nalja. Kuid Yoo Bini ja Yi Jungi hakkab huvitama, et kus Ji Hoo koguaeg on. Poiss mängib viiulit ja vigastab sõrme. Teda on kuulama jäänud Jan Di ja seob salvätiku ümber poisi sõrme ning jätab oma vihmavarju poisile ning asetab viiuli peale kaitseks lume eest. Seda kõike aga filmisid Ginger, Sunny ja Miranda ning viivad selle video Jun Pyole, kes sab vihaseks. 

Jan Di saab Seo Hyun'lt sünnipäeva kutse ning sellega koos ka kleidi ja kingad. Ta lähebki lõpuks kohale. taaskord on F4 vennad sillas, et Jan Di nii kaunis suudab olla. Seo Hyun tuleb koos Ji Hooga ning talle lauldakse sünnipäeva laulu. Järsku aga kõnnib poiss minema. Selgub et tüdruk kavatseb Pariisi minna ja enam mitte tagasi tulla. 

Seo Hyun lohutab Ji Hoo'd ning järsku poiss suudleb teda, seda näeb uksevahel Jan Di. Rüdruk ei pane tähele, et Jun Pyo on ta selja taga. Poiss viib tüdruku baari ning korra üksi jäädes suudab Jan Di ennast korralikult täis juua ning oksendab Jun Pyo täis. 

Hommikul ärkab ta poisi majas ning poiss tuletab meelde millega tüdruk hakkama sai. Järku tuleb koju poisi ema. Jun Pyo kustub sõbrad kohale ning kui ema tuppa astub, on Jan Di kauniks tehtud ja poistel vale valmis. Jan Di peab osalema oksjonil, kus müüakse kalleid ujumisprille, mis talle tohutult meeldivad. Ühel hetkel Yoo Bin, Yi Jung ja Ji Hoo viivad Jan Di lava taha ning järsku lükkavad ta lavale, kus ta peab kleiti ja kinge demostreerima. Jun Pyo ema hakkab tüdruku taust huvi pakkuma, sest näeb kuidas poeg tüdrukut vaatab. 


Jan Di läheb koju nende kallite ujumisprillidega, sest viimane pakkuja oli Jun Pyo ja poiss andis prillid tüdrukule. Vanemad tahavad aga prillid maja müüa aga Jan Di ei luba.

Järgmisel päeval on Seo Hyun koolis ja räägib Jan Diga Ji Hoost ning modell palub Jan Di, et too paneks Ji Hoo samamoodi naerma nagu poiss naerab kui temaga on. Kui modell lahkub, tuleb Ji Hoo ja on vihane, et Jan Di julges Seo Hyuni panna tundma, et tüdruk on süüdi et poiss selline on ja et ei tohiks lahkuda, kui ta vähegi Ji Hoost hoolib.

Jun Pyo: There's no such a thing as a student going to school too early.

Mom: Geum Jan Di, aren’t you going to school?
Jan Di: I’m not going
Mom: Do you want to get beat and then go, or just go?
Jan Di: I’ll get beat and not go.

Jun Pyo: If he likes her he should just grab her, what's so hard about that.
 
Ji Hoo: Don’t lie
Seo Hyun: If it were a lie, then I wouldn't be that bothered when you look at someone else.

Jan Di: But how com there aren't any customers?
Jun Pyo: I got rid of them

Jan Di: Even by the smell of it, this is a really expensive room
Jun Pyo: Totally a dog's nose

Jan Di: How come I’m here?
Jun Pyo: Probably because I brought you here

Jan Di: I’m not mood to hear your brag about your clothes
Jun Pyo: It’s what I wore yesterday
Jan Di: What does what you wore yesterday have anything to do with me?

Jun Pyo: Then in that situation do you think we would go to your house, of course we came to my house.

Jun Pyo: I’m in my room with the patch of grass but I can't get her out.

10/7 (Mnjaa.. Jun Pyo on paras ass ning Seo Hyun kuradi ilus, kahju ainult et ta Ji JHoo üksi )


19.9.13

Holy Land [s1 ep2] (2012) - 홀리랜드

Kang Yoo on kodus, kuid enne kui isa koju tuleb, lahkub poiss ja on taas tänavatel. Seal kohtub ta Sang Ho’ga. Peale selle saabuvad mõned tüübid, kellele Sang Ho ära teeb, kuid annab Kang Yoole nõu ruttu minema minna, sest veel rohkem tüüpe saabub. Nad jooksevad minema, kui on eest saanud, siis annab Sang Ho poisile nõu ning vaatab mida poiss teha suudab.

Kang Tae Sik on tegelenud Taekwondoga ning näitab oma oskusi ning lööb sellega ühe ninamehe pikali. Sellest kuuleb ka Sang Ho, kes sõpradele räägib kuidas käib ja millega erineb boksing ja taekwondo liigutused. Kang Yoo harjutab jalaliigutusi mida Sang Ho õpetas, ning temani jõuab Gwang Su, kes tahab sõbra ees vabandada ja uurib kus too neid kahte liigutust õppis. Poiss vastab et raamatust aga Gwang Su ei taha sõpra hästi uskuda. Ning siis näitab kuidas Kang Yoo pidevalt harjutab igal pool neid liigutusi.

Kang Yoo räägib sõbrale miks ta öösiti linna peal hulgub ja selgub et Kang Yoo lahkub alati enne 8t kodust, sest siis jõuab ta isa koju, ning läheb koju alles siis kui isa juba magab ning lahkub taas kodust enne kui isa ärkab, sest tunneb et ei ole just parim poeg oma isale ning teab et isa tunneb häbi või ta pole piisavalt hea ja edukas isa meelest. Nende juurde astub gäng, kellega Kang Yoo asub kaklema. Pigem hakkab ta taekwondod oskava Tae Sik'ga kaklema ning saab tüübilt kohe nokki.

Peale seda tõuseb ta püsti ning lööb Tae Siki pikali. Tae Sikiga koos olijad arvavad et tüübiga on kõik ja tahavad Kang Yoole kallale minna, kuid Tae Sik tõuseb ja tahab edasi kakelda, nii mõnigi uus kaklemistehnika tuleb mängu. Lõpuks õnnestub kuidagi Kang Yool vastane pikali saada nii, et nad mõlemad kukuvad maha, kuid Kang Yoo tõuseb esimesena püsti.

Sellepeale hakkab Tae Sik karjuma ning teised lähevad Kang Yoole kallale. Sang Ho tahab poisile appi minna kuid sõbrad hoiavad kinni, sest siis arvataks et Sang Ho on Hunteriga ühes gängis ja neil tuleks endil suurem jama, kostavad aga järsku politsei sireenid ning sõbrad viivad ruttu Sang Ho minema. Kang Yoo on politseis.

Selgub et Gwang Su kutsus politsei kohale. Järgmine päev lähevad Sang Mi, Mi Gyeong, Gwang Su ja Kang Yoo kinno, kus Kang Yoo kohtub tolle suure mehega, kellega ta kakles. Too on palju sõbralikum kui tol õhtul. Gwang Su korraldab et Sang Mi ja Kang Yoo jääks kahekesi aga poiss ei julge endiselt sõnagi lausuda.

Gwang Su ja Kang Yoo lähevad kohta kus tavaliselt Tae Sik käib, et temaga kohtuda. Tae Sik sai nende kaklemisest õlavigastuse. Tae Sik teeb ettepaneku Kang Yoole et nad võiks ühineda, aga siis tulevad sinna tüübid, kes tahavad Tae Sikist lahti saada, sest too kaotas Hunterile. Kang Yoo kakleb nende kõigiga ja päästab Tae Siki elu sellega. Neist saavad peaaegu sõbrad, kus Tae Sik võlgneb Kang Yoole nö oma elu.

Kang Yoo: As always I leave before my father returns home.

Kang Yoo: The people I know that lurk in the darkness of the city are also not my friends.

Kang Yoo: But I’m scared., scared to death about the kinds of things that could happen.

Sang Ho: Not a bad script for a movie but how do you propose I did it?

Sang Ho: But why you want to remain on the streets?
Kang Yoo: because i want to feel it
Sang Ho:feel what?
Kang Yoo: to feel like i am someone wiht a heartbeat

O Min Gi: What does The Hunter want? What is Jeon Sang Ho thinking?


Gwang Su: What are you laughing about? Did you find money on the street or something? 

Gwang Su: Where did you learn it?
Kang Yoo: Learnt what?
Gwang Su: Boxing
Kang Yoo: From book
Gwang Su: Are you joking? If everyone could learn just by reading a book, then what's the gym for?

Gwang Su: look, if you are a failure, then im trash's trash and my house is a recycling stand

Sang Ho: The streets will not accept someone that runs away

Kang Yoo: Will you let me leave, after we're done fighting?

Sang Ho: The opening fighting stance tells you what tactics will be used.

Sang Ho: In that moment, the attacker became the victim.

Sang Ho: I showed him only once and he's already using it. How much potential he have?

Sang Ho: There is something in this kid, the more he gets hit, the more he wants to confirm his abilities.

Gwang Su: Sorry, I should've called police earlier.
Kang Yoo: I was wondering how come the police showed up.
Gwang Su: You think this is a movie where the heroes always appear with perfect timing?


Big man: You're stronger than you think you are. But you're still weaker than me..

Sang Mi: Have you something to say?
Kang Yoo: Mhmm
Sang Mi: Aren’t you going to say it?
Kang Yoo: Of course
Sang Mi: Are you mute?
Kang Yoo: No
Sang Mi: Say something else then, other than 'mmm', 'no', i dont', ´'but', 'then'.

Tae Sik: I didin’t lose you, it was just bad luck 
Kang Yoo: I know

Gwang Su: Lets run first, it just too many of them 

10/8 (Miks nad kukkumist eriti aegluubis näitavad? Samas mulle meeldib kuidas Sang Ho tunneb neid kaklustehnikaid ja seletab mida keegi ja miks tegi. Kang Yoo on niii lahe :) ja ta võiks veidi julgem Sang Miga olla..)

18.9.13

Boys over flowers [s1 ep2] (2009) - 꽃보다 남자/꽃보다男子

Mingid poisid püüdsid Jan Di kinni ning tahavad ta kuhugile viia, kuid järsku ilmub Ji Hoo ning küsib Jan Di'lt et ega too midagi ei unustanud, kui rääkis kuidas teha pannkooke. See on aga tüdrukule üllatuseks, kuid küsib kas too ikka küpsetuspulbrit pani. Poisid jäävad vaatama, et mis toimub, kuid siis Ji Hoo käsib neil minema minna.

Nad lähevad Jun Pyo juurde ja too saab vihaseks kuuldes mis toimus ja ei saa aru miks Ji Hoo plikat aitas. Õhtul ringi sõites märkab Jan Di Ji Hoo seismas kauni modelli pildi ees ja katsub seda. Selle asemel, et paberiga käed poisil puhtaks teha, teeb tüdruk modelli näo, kelleks on kuulus Suh Hyun, puhtaks. Samal ajal laseb Jun Pyo lahti jutu et koolis on teise aasta õpilane rase ja see käib Jan Di kohta. Koolis kirjutatakse tema kohta igast asju ja tema asjad rikutakse ära. Tüdrukul saab kõrini ja ta laheb Jun Pyo juurde ja ütleb mida asjast arvab.

Jun Pyole aga on hakanud Jan Di meeldima ning tal plaan tüdruk endale võita. Ta laseb oma meestel Jan Di kinni püüda ja kuna too rabeleb siis ta uimastatakse. Ärgates ei saa tüdruku aru kus ta on aga ärkab masserrimislaual ning ta pannakse kaunilt riidesse ja tehakse seong ja meik. Tema suureks üllatuseks on selle kõige taga Jun Pyo, kes tahab et too oleks tema tüdruk, kuid Jan Di keeldub ja lahkub.

Lahkudes märkab et tal on poisi kallid kingad ikka jalas ja ta võtab ning viskab need üle aia. Seal on aga koerad ning Jan Di tahaks kingad tagasi saada, kuid siis märkab kedagi mootorrattaga sõitmas. See on Ji Hoo ning poiss laenab oma tosse, et tüdruk saaks koju minna.

Järgmisel päeval tagastab Jan Di tossud, kuid Ji Joo pole seal ruumis ning ta jookseb kokku Yoo Bini ja Yi Jungiga, kes pakuvad talle teed. Tüdruk näeb taaskord Suh Hyun reklaami ja selgub et too modell ongi F4 poistele tuttav, eriti aga Ji Hoole.

Kehalises saab Jan Di palliga näkku ja kõik naeravad. Jun Pyo tahab tüdruk aidata aga Jan Di saadab ta pikalt sest arvab et poisil on jälle mingi kuri plaan, ega taha tema abi. Siis aga selgub et kool läheb Euroopa reisile laevaga ning Jan Di on rõõmus et ei lähe ning läheb sõbrannaga kalale. Järsku on kooli suur laev nende ees ning Jun Pyo jälle naerab tüdruku üle ja kui laev lahkub, tekitab see lained nii et tüdrukud paadis on läbimärjad.

Maale jõudes näeb Jan Di Ji Hoo'd autost väljumas ja ka Suh Hyuni. Jun Pyo läheb tüdruku juurde, kuid tüdruk saadab ta taas pikalt. Ji Hoo aga kustub tüdruku väiksele peole, kus nad kõik on. Kolm tüdrukut koolis aga ajavad Jan Dile pada ning Jan Di paneb selga imeliku kleidi ja kõik naeravad tema üle. Ji Hoo läheb ja paneb tüdrukule oma jaki slega, Suh Hyun palub poisil Jan Di oma tuppa viia ja aitab tüdruku ilusaks teha.

Kui nad alla lähevad, jäävad kõigil suud lahti ning Suh Hyun palub Ji Hool tüdruk tantsima viia.


Jan Di: Did you add baking powder?
Ji Hoo: Yes, that and they sell the pancake mix. Why are you guys still here?
Boy: That Jun Pyo Sunbae..
Ji Hoo: Non of your business. Baking powder...now I know. Seems like I have to try again.

Jon pPyo: That girl who doesn't know her limits
Ji Hoo: What prank have you pulled this time?
Jon Pyo: Why, so you can save her again?


Jan Di: Why am I here now?
Man: I'm not sure about that too, miss

Jan Di: Has your brain been addled by too much greasy food?

Jan Di: Why is the toilet even bigger than my house?

Jan Di: Seems like you don't know but friends can't be bought by money

Ji Hoo: Everytime I see you, you're in a dramatic situation

Yi Jung: Isn't this Gu Jun Pyo's mortal enemy, wonder woman?

Jun Pyo: Don't cry. It don't suit you
Jan Di: Do I have to get your permission to cry now?


Ka Wol: Are all the students going?
Jan Di: No, I'm not

Suh Hyun: It's not gentlemanly to ignore such a beautiful lady.

10/7 (Tüüpiline, arvatakse, et kui on raha siis saad kõike. )