29.6.15

Dream high 2 [s2 ep4] (2012)

Yoo Jin on kuskil arestis ning endine direktor aitab ta sealt välja. Yoo Jinil läheb JBga ütlemiseks ning direktor paneb nad paari, et nemad peavad koos duetti laulma. Shin Hae teatab Hyunile et on Rianiga paaris ning see on naisele suureks üllatuseks. Rian ei taha aga mingit harjutamist ning Shin Hae näeb vaeva, et saada paika nende lauluosad. Yoo Jin ei taha JBga koos laulda aga tal pole valikut.

Toimub tantsutrenn ning Hyun näitab kuidas peab tantsima ning kutsub kõige hullema tantsija Shin Hae ja parima JB ette tantsima. Shin Hae on vaimustuses JB tantsust. Rian teeb skandaali Shin Hae ees, kuigi räägib telefoniga ning õpetaja Ahnile jääb mulje et Shin Hae kiusab Riani. Rian läheb emaga kohtuma ja teeb talle selgeks et ema ei topiks oma nina tütre karjääri. Koolis toimub Yoo Jini ja JB vahel korvpallivõisltus ning kogu kool ronib seda vaatama. Rian jääb direktorile vahele et käis kooli ajal väljas ning peab ka oma hästi peidetud telefoni ära andma. Ka ei tohi ta mingi aeg harjutussaali kasutada. 

Yoo Jin võidab JB korvpallis ning poiss pole ikka rõõmus ja virutab palliga JBle aga too kummardab ning õpetaja saab palliga vastu nägu. Toimub õpetajate koosolek. Soon Dong ja Ailee harjutavad ning esimene ajab mingit vaimu juttu. Shin Hae laulab õpetaja Ahnile ning too pole rahul tema hingamisega ning kritiseerib. Samas ruumis on ka JB ja Yoo Jin. Rian harjutab pesuruumis ja sinna tuleb JB. Tüdruk saab poisi peale vihaseks ja lahkub. Samal ajal hiilib Shin Hae JB tuppa ja otsib pildiraamatut ning võtab sealt ühe pildi. Ning leiab sealt pildi kus poiss on Rianaga koos. Taoline on ka tüdrukul olemas.

JB tuleb tuppa ja tüdruk peidab ennast ära. JB püüab ruubikukuubikut kokku panna ja Shin Hae meenutab, et 2 aastat tagasi oli tema see kes poisile selle kuubiku andis, kui poiss mingil põhjusel nuttis, et kuubiku kokkupanek rahustab. Sisse marsib Yoo Jin kes tahab et JB talle plaadil tantsunumbri annaks ning avastab Shin Hae. Ta tõmbab katte eest ning JB üllatuseks on tüdruk tema toas. Shin Hae jookseb välja ja Yoo Jin uurib JBlt kas nad käivad. Nana harjutab oma partneriga laulu ning tal on häälega probleemid.

Nana läheb haiglasse ja kohtub seal Siwooga. Rian keeldub endiselt Shin Haega harjutamast. Yoo Jin harjutab palliga ning sinna tuleb ka Shin Hae ning nad lähevad sööma, sest tüdruku kõht koriseb. Siis aga palub poiss tüdrukul teenet filmida JB'd et saaks tantsu harjutada. Nii käib vilgas harjutamine ning kätte jõuab esinemise päev. Shin Hae ootab Riani aga tüdrukut pole. Siis selgub et duetis võisteldakse üksteise vastu ning valitakse seega parimad ja halvimad grupid ning lõpuks on üks võitja kes saab suurele lavale. Rian tuleb ning Shin Hae saab aru miks Rian ta oma parteriks valis. Sest ükskõik kui palju Shin Hae ei harjutaks Rian on ikka parim ja professionaal.

Ahn: How can someone be so cold? Don’t tell me it's a single woman's disease.

Hyun: Jumping around isn’t dancing.

Shin Hae: My anger is about to explode.

Shin Hae: I’m not what you guys think I am.

Shin Hae: I need to die. I really just need to die.

10/8 (pairm koht kui Shin Hae oli JB toas ja Yoo Jin ta avastas ning JB sellest aimugi polnud.. ja JB on ikka niii nunnu )





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar