1.6.15

TUTVUSTUS: 드림하이 2/Dream high 2 [Ep1-16] (30.1 - 20.3.2012)

FAKTID:
Drama: Dream High 2
Hangul: 드림하이 2
Director: Lee Eung-bok, Mo Wan-il
Writer: Heo Sung-hye (ep 1-6), Jang Eun-mi (ep 7-16)
Starring: Ailee, Kang So-ra, Jinwoon, Jiyeon, JB, Hyolyn
Network: KBS2
Episodes: 16
Seasons: 2
Release Date: January 30 - March 20, 2012 
Runtime: 60 minutes
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Music, Comedy, Romance, Youth, Teen
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
See on siis üks väheseid nö teine hooaeg.. ja ma nägin seda esimesena ja mu suureks lemmikuks sai JB, kes toona ei olnud üheski bändis, (minu üllatuseks aga well 2014 sai ta bändi GOT7) ja siis on siin veel Jiyeon T-ARAst, Jinwoon 2AMst, Jinyoung also GOT7, ja Ailee. Ja nüüd lugedes on siin veel nii mõnigi suur kpop staar keda toona ei teatud, ehk polnud debüteerinud aga nüüd võiks seda lausa uuesti vaadata. Lugu sama, noored kpop staarid peavad koos elama,õppima ja harjutama et esineda ja raha teenida.

TEGELASKUJUD:
Kang So-ra as Shin Haesung

Haesung on JB fänn, kes ühineb Kirini kooliga, kuigi tema eksamitulemused on kirjalikud ideaalsed, siis esinemine pole tema tugevam külg, aga ta on valmis õppima ja edenema.

Park Jiyeon as Rian

Keskmise oskusega näitlejanna, kuid kelle manager pushib teda igale poole esinema ja perekond nõuab ka oma osa, kuigi neiu on kahevahel ja tunneb et tahaks midagi muuta aga keegi ei kuula teda.

Jinwoon as Jin Woojin

Rõõmsameelne noormees, kelle unistuseks on juba lapsena näitlemine ning ta on ka just see õpilane, kes soovib head aga satub tihti pahandustesse, nüüd on tema unistus saada rokkstaariks. 

JB as JB/Jang Woojae

Populaarne noormees, kes on hea laulja ja tantsija aga teda vaevab jalavigastus, mis võib tema iidoli karjäärile vee peale tõmmata.

HETKEID DRAAMAST:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar