15.5.15

Protect the boss [s1 ep2] (2011)

Jiheon teeb aga Eunseoli elu põrguks ning tahab et naine igal võimalusel loobuks. Kuid Eunseol ei loobu ja see ei mahu Jiheonile pähe.

Chairman tahab et Jiheon paneks rohkem firma asju tähele aga poeg ei mõtlegi sellele. Muwon uurib kuidas naisel läheb. Ja Chairman räägib naisest ja Jiheoni kätumisest Muwoniga. Ja hiljem tahab suur ülemus Eunseoliga rääkida ning nad mõistavad üsnagi hästi teineteist ja Chairman annab naisele ülesandeks muuta Jiheoni ja panna meest oma imiagoga tööd tegema et olla valmis tulevaseks ülemuseks.

Nii läheb Eunseol Jiheoni majja ja kohtub mehe vanaemaga, kuid ei tea et too on mehe vanaema. Ta ajab Jinheoni üles ja mehele ei meeldi et naine ilma loata tema kodus on. Eunseol leiab Jihneoni toast oma kinga ja mõistab et Jiheon oli too mees baarist. Jiheon annab naisele ülesandeks too nurjatu naine leida et siis too oma isa ette vedada.

Jiheon ja Eunseol naasevad tööle ja Chairman hakkab oma viha jällegi poja peale välja valama kuid Eunseol saab löögi endale ja see muudab Jiheoni arvamust naisest. Jiheon ei suuda enam naist kiusata ja näeb kuidas teised sekretärid käsutavad Eunseoli muid töid tegema ja mees teeb selgeks et Eunseol ei tee enam muid töid välja arvatud need mida Jiheon ütleb.

Sekretär Kim võtab Jiheoniga ühendust ja tahab mehelt soovituskirja ja lubab vastu anda infot tolle naise kohta. Seda kuuleb ka Eunseol ja kiirustab Kimi peatama. See tal ka õnnestub.

Eunseol ja Jiheon lähevad kohtumisele ning naine puhastab mehe käsi peale igat pigistust. Siis aga jääb Jiheon üksi rahva sekka ja tal selgub et on agorafoobia ja tal tuleb paanika. Õnneks jõuab Eunseol tagasi ning mees rahuneb maha, kuid ei selgita naisele midagi. Peale seda ei saa ta aga naist peast.

Eunseol kohtub Muwoniga ning saab teada et midagi on vist Jiheoniga lahti kuid Eunseol ei räägi rohkem midagi. Muwon hakkab asja uurima ja leiab et Jiheonil võib olla agorafoobia, ehk siis hirm suure hulga rahva ees. Ja tal tekib plaan.

Muwon teatab aga Chairmanile ja teistele et Jiheon võiks olla uue projekti uus juht ning see tähendab kõnede pidamist jne. Jiheon keeldub ja lahkub. Jiheon annab Eunseolile paar vaba päeva. Ja Muwon Jiheonile kõne mida mees pidama peab.

Jiheon hakkab harjutama ning Eunseol kuulab salaja pealt kuid jääb vahele ja hakkab bossi aitama et too oleks korralikult valmistunud. Kuid kui tuleb päev esineda, siis astub Jiheon küll lavale kuid ei suuda kõnet pidada ja lahkub. Eunseol peab ise kõne.

Eunseol ja Jiheon mängivad konsooliga ning Chairman astub sisse ja nõuab miks mees minema kõndis kuid Jiheon ei ütle mis tal viga on. Chairman viskab mehe majast välja ja kuna tal pole raha ega telefoni siis läheb ta Eunseoli juurde ja leiab sealt needsamad kingad, kuid Eunseol keeldub neid mehele täpsemalt näitamast ja püüab neid peita..

Jiheon: Your face puts me a bad mood

Jiheon: Secretary is the boss's face.

Eunseol: He loves to annoy me

Eunseol: What? Is he the devil? Pra.. What? Does he wear that?

Mrs.Song: Why you need Jiheon?
Eunseol: It's part of the "get-to-work-on-time-and-live-on-time"  project.

Jiheon: She's my secretary, not theirs

Jiheon: What am I supposed to do with one million won worth of mean tickets? Eat til I die at the cafeteria?

Eunseol: I can't tell if you are reading a book or giving a speech

10/8 (mulle hakkab jiheon meeldima isegi kuigi ma tahaks muhwoni rohkem näha, kuid ma ei saa aru kas ta tahab jiheonile head või halba..)







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar