6.5.15

Buzzer beat [s1 final ep11] - Last Quarter Seventy-Five Minute Expanded Conclusive Special!! (2009)

Naoki käib taastusravis ning püüab üle saada Rikost. Natsuki viis poisi ema juurde hunniku rohte mida Naoki peaks võtma ning ema teeb juttu et Naoki peaks Natsukiga ära leppima. Sellepeale teatab Naoki et leidis kellegi, kes teeb ta õnnelikuks aga otsustas lasta tüdrukul tema unistust järgida. 
Nii kolibki Riko ära ning Naoki käib taastusravis, et ükskord taas meeskonnaga ühineda. Möödub aeg ning on taas uus suvi. Naoki on taastunud ja võistleb jälle. Rikol läheb samuti edukalt harjutamine.

Naoki teeb edukat karjääri. Natsuki veedab palju aega Naokiga ning loodab ära leppida. Keset tänavat kuuleb Naoki viiulit, kuid sama kiirelt kaob. Korvpallitiim on koos väljas ja kutid arutavad, et kas Naoki ja Natsuki on taas koos. Riko teatab Maile et tuleb Tokyosse. Peale kõne kuuleb ja näeb ta Naokit ja Shuji'd ning tormab neile järgi. Kahjuks jääb ta bussist maha ega jõua lõpuni järgi joosta.

Mai näitab korvaplli pilte Rikole ning hiljem läheb tüdruk jaluama staadioni lähedusse ning jookseb kokku Kawasakiga. Nad ajavad juttu ning enne kui Kawasaki lahkub, teatab ta Rikole, et Naoki mõtleb endiselt tüdrukust. 

Toimub järjekordne võistlus kus meeskonnal läheb hästi. Hiljem Naoki harjutab ja talle on seltsiks Natsuki, kes tunnistab poisile, et armastab teda endiselt ja tahaks uut võimalust. Naoki aga teatab et küll naine saab õnnelikuks aga mitte temaga ning lahkub. Natsuki hakkab nutma ning ei märka kui selja taha ilmub Utsunomiya.

Shuji tahaks Maiga abielluda ning tüdruk teatab nii muuseas et kui poiss võitluse võidab,siis ta abiellub temaga. Naoki läheb Rikole külla, kuid ei näe naist aga jätab päevalilleõige tüdrukule ning lahkub, Riko saab lille kätte ja tormab õue kuid poissi pole. samal päeval kui Naokil on võistlus, on Rikol suur harjutamine. Ta mängib algul natukene aga siis jääb seisma ja teatab et peab ära minema. Orkestri dirigent mõistab naist ja lubab lahkuda. Mängu tuli ka Naoki ema vaatama. 

Mäng algab ja Riko tormab staadionile. Alguses Buzzer beat juhib aga siis on Naoki kord visata kolmepunktilist. Ta valmistub viskama kui järsku hakkab Riko karjuma nagu ta ükskord poisi peale keset mängu karjus ja sõimab poissi idioodiks. Naoki ema uurib et kas too neiu ongi see tüdruk kes on Naokile nii tähtis. Naoki naeratab ning viskab palli korvi, mäng läheb edasi.

Yoyogi viskab palli Naokile ning too selle korvi ning ongi mängu võitnud. Peale seda jookseb Naoki Riko juurde ning nad suudlevad.. Happy end...

Naoki Mom: Naoki's at an age where he relizes that love isn't just fantasy.

Kawasaki: Naoki's..still thinking of you

Natsuki: Can’t we be happy together?
Naoki: Natsuki'll be able to be happy. but...not with me.


Mai: Shuji..if you win..let's get married.

Mai: Nothing but wierd acquainances.

Riko: Since I’m your number 1 fan, I came to seriously support you! So make sure you win, idiot!
Mai: That Riko..it’s really good this isn’t being broadcast on TV.


Naoki: After all this time, you shouldn’t be calling me "idiot"

10/9 (Tead küll, etlõpus nad niikuinii võidavad, aga elad ikka nii kaasa nagu mängiks ise.. :) Aga nii lahe lõpp tegelikult..samas nii tavaline.. aga üldvõtmes oli tegu väga huvitava sarjaga ja ma vaatasin selle 2 päevaga ära..polegi vist ühtegi sarja nii kiirelt lõpetanud.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar