8.5.15

Protect the boss [s1 ep1] (2011)

Jiheon keerab oma esinemise firmas pekki ja ei taha tegelikult üldse firma asjadega tegeleda. See ei meeldi Jiheoni isale, kes on suur firma juht. Poisil on alati isaga eriarvamused. Samal ajal püüab meeleheitlikult Eunseol tööle saada aga teda ei valita mitte kuskile.

Jiheon läheb väiksele peole, kus seltskond teeb ainult Jiheoni ees head nägu ja seal kohtub Jiheon ka Eunseoliga ning satub naise pärast kaklusesse ja ta hakkab naist taga otsima, ta käsib oma sekretär Kimil naine leida. 

Chairman ostib üles kõik mehed kelle tõttu Jiheon läbi peksti ja karistab neid. Purjus sekretär Kim aga räägib et Chariman on seotud mafffiaga ja seda kuuleb üks reporter ja uudised on kohe laiali, mis tähendab et chairman on 2 aastat katseajal ja peab ühikondliku kasulikku tööd tegema ja vanadekodus vanainimesi aitama, neid pesema ja nende riieid. 

Jiheon saab teada et Kim oli see kes uudise laiali jagas ning Kim lahkub tööl ja riigist et mitte Chairmani nina alla sattud ja siis surma saada.

Muwon hakkab Jiheonile uut sekretäri ostima. Kohale kandidteerib ka Eunseol kuid intervijul ei küsita temalt midagi ja naine peab pika kõne maha mida ta arvab sellistest intervijudest ja inimestest kes teisi palkavad ja mida nad vaatavad kui inimene kohale tuleb ning siis kõnnib minema see avaldab Muwonile muljet ja ta võtab naise üllatuseks ta tööle.

Jiheon plaanib riigist lahkuda kuid enne kui ta lennujaama jõuab, püüab tema vanaema ta kinni. Keegi firmas ei mõista miks Muwon Eunseoli tööle võttis ja ausalt ei saa ka naine ise sellest aru, kuid Muwon selgitab et tänu naise isiksusele on ta ainus kes võiks suuta Jiheoniga hakkama saada.

Eunseol saab oma laua ning kohale tuleb Jiheon, kelle vanaema tööle kupatas. Eunseol tervitab oma ülemust ning nad jäävad teineteist vaatama...

Jiheon: I'm tired of it all. I won't do it again.
Assistant: You haven't done anything

Jiheon: I'm not interested in inheriting the company
Chairman: Remove him from the family register

Chairman: Who is it?
Mrs.Song: Your old mother

Jiheon: What's on your face? Make-up?
Muwon: Fashion is also part of business

Jiheon: You're always disappearing and now you appear?

Eunseol: Why did they pick me? Why are they being this stupid?

10/7 (algus on...kahtlane.. ma ootasin et minu lemmikut kim jaejoongi näidatakse rohkem... aga võimallik et vaatan edasi..)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar