8.6.15

Dream high 2 [s2 ep1] (2012)

 Algab sellega et Rian on võtetel mis ei lähe just hästi ning peale seda suundub ta õhtusele esinemisele oma bändi HerShega. Seal peaks esinema ka I:DN aga Shiwoo pole kohal ning ka JB ei saa seega esineda ning lavale ronib uuesti HerShe. Fännid ei saa aru mis toimub. JB suur fänn Shin Hae Seong läheb vaatama miks poisse laval pole ning jookseb Shiwooga kokku ning hiljem mõlema poisiga. JB palub tüdrukul nende manageri kinni hoida ning just enne kümmet astuvad poisid lavale.

Üks tantsija I:DNist lastakse lahti ning Hae Seong visatakse hoonest välja ja ta hiilib vaikselt koju. Koolis peab ta aga hilinemise tõttu ühe õpetaja jalanõusid puhastama. I:DNil on jamad kaelas esinemise tõttu ning JB ei taha laulda plagiadi süüdistusega.

JB tahab hakata soolot tegema ning tema bändikaaslasele pole see just parim uudis. Üks sõber aitab Hae Seong'l teha mingit maagilist värki, et saada edukaks aga asi läheb jamaks ning tuletõrjealarm hakkab tööle ning tema rituaal jääb pooleli. Peale seda läheb Hae Seong ühele proovikatsele aga ta vanus ei anna välja ning ei võeta vastu. Peale seda saab tüdruk oma isaga kokku ning isa tahab et tüdruk kuskile kirikukooli läheks aga tüdruk ei taha seda kuulda.

Hae Seong harjutab tänaval aga asi ei edene eriti hästi. Peale seda tahab ta et Yoo Jin ta looga tegeleks aga poiss ei taha ega viitsi, isegi mitte raha eest. Kirini kooli astub sisse JB koos oma manageriga. JB vaatab koolis ringi ja näeb kuidas Hae Seong Yoo Jini palub. Samal ajal läheb JB manager direktori juurde ja teatab et ta firma ostis kooli ära ning osad õpilased suunduvad nüüd sinna ning tema on uus direktor. Yoo Jin kuulab Hae Seong lugu aga ta ikka pole nõus sellega tegelema.

JB meenutab kuidas ta Yoo Jiniga esimest korda kohtus. Ning astub uksest sisse ja lubab ise kuulata tüdruku lugu ja tegeleb sellega. Siis aga läheb poistel ütlemiseks ning Yoo Jin kustutab JB tehtud versiooni äraja lubab ise 5 minutiga asja valmis teha. Hae Seong on vihane et poiss asja ära kustutas ning järsku kuuleb kogu kool et JB on koolimajas ning tormavad vaatama. Yoo Jin on JB'd löömas aga Hae Seong paneb poisile jala ette ning too komistab vastu akent. Hae Seong naeratab JBle ning poiss naeratab vastu.

Rian: Is this really the stuff that makes Gwyneth Paltrow cry? Ah, it just hurts my eyes!

JB: Idol is an icon.

Hae Seong: I thought I was going to die

Yoo Jin: You are really petty and low
Hae Seong: That's right. I’ve always been like this.

JB: If you hit me, you then you might actually become famous.

10/7 (Ütleme nii et esimene episood ja ma ei saanud üle poole ajast mitte muffigi aru.. kes keegi on miks ja kus... aga JB on niii ilus ja armas :) aga tundub et draamat ja põnevust hakkab alles tulema )




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar