15.6.15

Dream high 2 [s2 ep2] (2012)

Kirini koolis olevad tüdrukud tormavad JB'd vaatama. JB piiratakse ukse taga ümber ning Hae Seong üritab poissi kaitsta. Kohale tuleb JB manager ja saab JB minema viia sealt. Manager teatab et sinna kooli nad lähevadki ja see ei meeldi üldse JBle. 

Yoo Jin müüs Hae Seongst tehtud pildid maha ja need riputati tervesse kooli üles. Pildid on sellest õhtust kui tuletõrjealarm tööle hakkas. Peale seda tahab tüdruk asja klaarida ning ta jääb kindapidi Yoo Jini kõrvarõngasse kinni. Poiss tõmbab kõrva verele ning kehaliseõpetaja arvab et nad kaklesid ja paneb nad kooliõuet koristama. 

Siis aga saabuvad fotograafid ja selgub miks. Popstaarid saabusid kooli, eesotsas I:DN ja HerShega. Uus direktor tudvustab uusi reegleid ja peaaegu kõik vana ja lõbus keelatakse. Hae Seong plaanib neid reegleid järgida ning sõbrad süüdistavad teda nende reetmises. Siwoo ja Rian ei taha aga koolis olemisest midagi kuulda, kuna nad peavad oma tegevused ja filmimised pooleli jätma. 

Vana direktor jääb siiski kooli tööle. Hae Seong kuuleb et popstaarid kolivad nende juurde sisse ja tal tekib plaan. Õhtul tahavad staarid majja saada ning kui nad sisse lastakse teevad teised neile üllatuspeo kus tantsivad ja laulavad. Ainsad kes asjale kohe kaasa ei lähe on Rian ja JB. Ailee ja Nanale meeldib.

Aga tegelikkus on hoopis miski muu. Siis aga hakkavad Kirini õpilased järsku staaride asju krabama aga üks õpetaja peatab nad. Hae Seong võtab JB ühe plaadi. Staarid lähevad oma tuppa ning selgub et mõned peavad kas toast või koolis loobuma? ei saanud aru. Selleks on ka Hae Seong. Tüdruk on kurb ja avastab plaadi ning hakkab seda vaatama. Samal ajal otsib JB seda plaati taga. Rian läheb rezizööri juurde jutule.

Rian saab teada et teda ei vallandatud vaid tema firma teatas et naine ei saa osaleda kuna peab koolis käima. Yoo Jin jääb direktrori ruumis magama ning sinna tuleb direktor ja assisent ning selgub et mingi tähtis paber on ära võetud aga enne kui Yoo Jin uksest sisse astus, oli uks juba lahti.

Õpetaja Ahn võtab reegleid tõsiselt ning õpilasi kontrollitakse ja võetakse neilt telefonid ja kaamerad kõik ära ja alles siis lastakse tundi. Tüdrukud piiravad JB ümber ning Hae Seong annab plaadi poisile tagasi. Rian uurib miks ta filmine pooleli jäeti ja selgub et neiu ei oska üldse näidelda. Toimub tantsutund ning popstaarid on väga head aga Kirini kooli õpilase kohe üldse mitte. Yoo Jin ei saa aru miks peab laulja tantsida oskama ning Hyun käsib lahkuda kellele ei meeldi treening ja tantsimine ning JB peab näitena ette tantsima. Siis aga hakkab temaga koos nö võitslema üks kutt, kes oli enne JB tantsumeeskonnas ning asjad lähevad veidi lappama, et Yoo Jin tuleb vahele ning tahab JBle molli anda aga teine kutt tuleb nüüd ise vahele ning kaklus jääb ära aga selge on et Yoo Jin ja JB ei salli teineteist. 

Samal ajal selgub et tähtsa paberi direktori kabinetist võttis Siwoo. Paberil on nimekiri õpilastest kes Kirini koolist välja visatakse ning selles nimekirjas on ka Siwoo halva käitumisega.

Hae Seong: Give my song back
Yoo Jin: I told you I’ll make you a new one!
JB: I wouldn’t take it even if you gave it to me

Ui bong: I had no idea that girls could swear like that.

Rian: I have to finished my acting activities too? There aren’t many days left of filming..
Hyun: You're fired anyways.

Hyun: You're not even moving a finger. What are you doing?
Yoo Jin: I’m sure this is a dance they’ve danced a milion times, and this is our first..how can we followed them?
Hyun: This is their first time today too..

Yoo Jin: Do we have to dance to be a singer?

10/8 (hakkas juba looma.. meeldis hullult see koht kui staarid oma nö ühikasse läksid ja kuidas neid siis vastu võeti. ärge öelge et Siwoo visatakse välja ja Yoo Jin ja JB peavad koos bändi tegema hakkama??)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar