22.6.15

Dream high 2 [s2 ep3] (2012)

JB ja Yoo Jinlil läheb ütlemiseks ning lõpuks kõnnivad kumbki minema. Rian nõuab direktorilt aru miks ja peab alla andma. Rian paikb oma asju lahti ning tahab et teised toast lahkuks aga Hae Seong on samas toas. Lõpuks läheb ka neil ütlemiseks sest Rian korjab Hae Seong asjad riiulilt, asjad mis on kõik JB fänni asjad, ning Hae Seong korjab Riani asjad eest. Kõik kogunevad nende ukse taha et vaidlust kuulda aga kui ukse lahti teevad on Rian voodis ja Hae Seong põrandal istumas. Tegelikult Hae Seong nutab sest ta JB näoga tass läks katki.

Seepeale läheb tüdruk JB ukse taha ja tahab et poiss astuks nende kaitseks välja. Peale selle lähevad vanad Kirini kooli õpilased direktori juurde et teha selgeks et neid on halvasti koheldud aga asi läheb vastu nende tahtmist ja nad saavad riielda et selle asemele et treenida ja näha vaeva eduks nagu staarid hetkel, nemad tegelevad hoopis kaeblemisega ning Kirini kooli õpilastel ei jää muud üle kui minna tundi. 

Tunnis peavad nad tegema hingamisharjutust ning vaadatakse kes kauem suudab vastu pidada. Selleks on HerShe laulja Nana. Selgub et kuu aja pärast on mingi esinemine kus kõik õpilased peavad paaridesse võtma ja duetti laulma. Rian ja Hae Seong on vetsus ning sinna tulevad Kirini kooli 3 tüdukut ja räägivad Rianist taga. 

Rian vaatab oma näitlemist üle ja see on kohutav. Sinna tuleb ka JB ning nad ajavad juttu ning tüdruk küsib kas poiss endiselt armastab teda. Hae Seong kasutas Riani parfüümi ning tüdruk saab sellest aru ja annab selle Hae Seongle sest et ei taha kasutada ühtegi asja mida tüdruk puutunud on. Peale selle helistab talle ema ja ta lahkub, et saada ema ja mingi manageriga kokku. Siis ilmub sinna üks ajakirjanik. 

JB läheb Siwood otsima klubisse kuid ei leia teda ja näeb tänaval Yoo Jini laulmas. Ajakirjanikud pildistavad Shiwood ning poiss asub nendega kaklussesse. Seda näeavd ka Yoo Jin ja JB ning Yoo Jin tahab vahele minna ning lõpuks saavad kõik kõigilt peksa. JB kaitseb Siwood ning ta tuntakse ära ning Yoo Jin kaitseb JB. Hae Seong ei leia endale duetipaarilist ning tal läheb Rianiga ütlemiseks ning Rian virutab talle jalaga näkku. Seepeale veedab Hae Seong öö õpetaja Ahni juures. Yoo Jin hiliilib majja ning teda näeb Hae Seong. Hiljem söövad nad koos kiirnuudleid.

Hae Seong paneb Yoo Jini haavadele JB märkidega plaastrid ning Hae Seong ja Yoo Jin kohtuvad koridoris JB ja Rianiga. Yoo Jinil tuleb sellest kaklusest jama ning Siwoo peab uue kooli valima ning visatakse seega Kirinist ja kompaniist välja. Yoo Jin ei jäta JB'd rahule ning Rian teeb Hae Seongle ettepaneku teha koos duetti. Hae Seong on shokis ega tea mida teha.

Rian: Should I open an internet shopping store?
Director Lee: I don’t think that's a bad idea.

Rian: I don’t even share my room with my members.

Hae Seong: We can’t be compared with idols.

Rian: You still like me?
JB: What?
Rian: You’re looking for trouble for no reason like everybody else.

Hae Seong: What are you doing, you’re acting like I smoked marijuana.

Yoo Jin: Solving math equation could help relieved stress too? Isn’t there more pressure?

10/8 (kas mulle tundub või seal ruumides on külm?? ning tundub et Rianil on mingi evil plaan käsil... ja selle kakluse juures sai JB kõige vähem viga..mitte et ta oleks rohkme pidanud saama..)






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar