6.7.15

Dream high 2 [s2 ep5] (2012)

Soon Dong ja Ailee on esimesed ning Soon Dongi ei laula üldse. Soon Dong eemaldati võistluselt, kuna ta ei laulnud. Riani ja Shin Hae kord on. Rian hakkab laulma ning kui Shin Hae kord, siis mikrofon ei tööta. Kui laul läbi peab Shin Hae vaatama kas patareid on sees ja neid ei ole. Nii Shin Hae kui ka Rian eemaldatakse ning kõik süüdistavad Riani et too võttis patareid välja, kuna nähti teda viimasena mikrofoni Shin Haele ulatamas.

Rian nutab ning JB kallistab teda. Neid näeb Shin Hae ning Yoo Jin tirib tüdruku eemale. Selgub et tegelikult võttis Shin Hae ise patareid välja. Ja nüüd tahab tõtt rääkida aga Yoo Jin ei ole sellega hästi nõus. Shin Hae on tõtt rääkimas, kuna JB sai aru et Shin Hae võttis patareid ise välja aga siis tuleb Yoo Jin ja segab vahele. Poistel on aeg lavale minna. JB laulab ja tantsib hästi ning Yoo Jin ei tee midagi.

Seepeale korjatakse halvasti läinud kokku ühte bussi ning viiakse raskele treeningule mida juhib PSY. Rian teab mis toimuma hakkab sest on enne selle läbinud. Teised ei tea aga pingutavad, sest tahavad ruttu minema saada. Rian valetab Shin Haele asjade asukoha kohta ning kukub tänu Shin Haele nööride otsast alla, selle tulemusena peab Shin Hae tegema raskeid harjutusi ning siis saab tüdruk teada, et Rian teeskles kogu jama. Samal ajal toob Nana JBle autovõtmed, sest tahab minna Rianile järgi. Direktor Leel tekib probleeme oma tütrega?

Nana, Ailee ja JB tulid Riani juurde kuid teda pole tema toas. JB teab kus tüdruk on ning läheb tema juurde. Rian on kiigu juures kus nad omal ajal leidsid aarded ning JB esimest korda talle musi andis. Shin Hae otsib üksi aardeid ning leiabki neid, Yoo Jin otsib Shin Haed ning leiab tema. JB pakub välja et nad võtaks samasugused karbid ning teeksid näo nagu leidsid aarded. Direktor shoppab oma tütrega, Ju Jeong lahkub koolimajast ja töölt ning Ahn on purjus nii et inglise keele õpetaja viib ta koju.

Nana: You don’t remember? You know that instructor that looks like a waiter at a nightclub.
JB: You're not..

Yoo Jin: It’s because you poke your nose everywhere that you're being called a stalker.

Ui Bong: You look like such a nice girl without all that makeup!

10/8 (JB on endiselt lahe.. jobu aga lahe :D sellist treeningut ma küll vastu ei peaks..)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar