13.7.15

Dream high 2 [s2 ep6] (2012)

Treener jääb uskuma, et nad leidsid kõik üles ning siis saabuvad Hae Seong ning Yoo Jin ning saabub tõde, et ning nad peavad karistuseks öötreeningule minema. Rian loeb ette Shin Hae kirja, kus too tunnistab et võttis ise patareid välja. Yoo Jin kaitseb Shin Haed ning JB ei saa aru miks poiss alati vahele segab. Koolis püüab JB saada Riani edukate rühma tagasi ning karistuseks peab Shin Hae koristama ning olema koolist 15 päeva eemal. Kohale ilmub too karm tüdruk, kes vist on direktori tütar, aga ei tea täpselt, ning kolib Riani ja Shin Hae tuppa.

Inglise keele tunnis õpilased magavad. Direktor kuulas halbade õpilaste loodud muusikat ning tahab teada kes need tegi, sest need kõik kõlavad samamoodi. Selgub et seda tegi Yoo Jin. Shin Hae koristab aina ning tahab minna Soon Dongiga lõunale aga too keeldub ja läheb oma uute sõpradega ning ei taha eriti Shin Hae juures olla. Yoo Jinil viskab üle et neid halbadeks peetakse ja teeb ettepaneku bändiks. Shin Hae võetakse ka kampa aga ta pole eriti geenius laulja kuid lubab sellegi poolest kõvasti harjutada. Rian ei taha neist midagi kuulda ja lahkub.

Riani riided on laiali ning selgub et uus toakaaslane on selles süüdi. Rian lubab direktori juurde minna ja viskab asja kappi, tema karp kukub maha ja seal on JB vanad kulunud tennised mida Rian vaatama jääb. Hae Seong läheb saali koristama ja seal harjutab JB, poiss on lahkumas ning tüdruk märkab ruubkikukuubikut mille ta 2 a tagasi poisile andis ning saab teada et poiss pole seda kordagi kokku saanud ja imestab et 2 aastaga pole see õnnestunud. JB ei saa aru kuidas tüdruk teab et see tal 2 aastat on olnud. Hae Seong keerutab välja öeldes, et on poisi fänn, seega teab.

Hae Seong ajab sassi koguaeg, kuid siis teatab õpetaja et nad lähevad tänavale laulma. Rian läheb JB ukse taha et veedaks õhtu koos aga poiss teeb näo nagu ei mäletaks et on Riani sünnipäev. JB, Siwoo, Ailee ja Nana plaanivad üllatuspidu. Teised lähevad tänavale laulma ning Rian läheb kuulama, ta tuntakse ära ning tahetakse et tema laulaks. Rian hakkabki laulma ning kõik edeneb hästi. Hae Seong on kurb ja lahkub, keegi ei pane seda tähele. Korraks aga Yoo Jin paneb.

JB otsib Riani taga, teised läksid tänavale teda otsima, et kus ta lauda võis aga teda pole enam seal. Hae Seong harjutab üksi laumist ning on kurb et kõik ignoreerivad teda. Rian veedab teistega õhtu endise direktori kohvikus ning talle meenub kui ta JBga koos oli ja ta sünnipäev oli.

JB ostis koogi ja ootab Riani tantsusaalis kui kuuleb Hae Seongi laulmas. Yoo Jin lahkub ning Rian läheb järgi, uurides kas too läheb Hae Seongi juurde. Nad suunduvad koos kooli. Hae Seong laulab JBle ja seda väga hästi ning kui lõpetab plaksutab JB talle nng sisse astuvad Rian ja Yoo Jin. Rian ja JB vaidlevad ning ka Yoo Jin ja Hae Seong lähevad riidu.

Peale selle läheb Rianil ja Hae Seongil ütlemiseks ning selle tulemusena lööb kogemata Hae Seong uut toakaaslast ning sellel läheb silm siniseks. Hae Seongi isa kutsutakse kooli. Kõigi õpilaste kapis on üks õun ning kui Hae Seong enda oma avab, lendab sealt hunnik õunu välja. Hae Seong ei suuda enam ja hakkab nutma. Tema juurde tuleb JB ja püüab teda lohutada.

Rian: This is room, not a taxi.

JB: Is she really going to spend her birthday with her family?

Nana: Why? JB agreed to come.
Siwoo: That's why I don’t want to go.

JB: Normally girls look pretty when they cry.

10/8 (selleks ei pea ülitugev olema, et õigest kohast painutades õun pooleks saada. sellistes olukordades nagu Shin Hae on, saad kõige paremini aru kes su sõbrad tegelikult on. kui soe või külm seal majas on? kas nad ei kütagi? JB on endiselt lahe aga päris ego ka :D mul on Hae Seongist kahju... jube.. ise sellist olukorda ei tahaks..) 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar