20.7.15

Dream high 2 [s2 ep7] (2012)

JB aitab Hae Seongil õunad kokku korjata ning pildid neist levivad ruttu. See ei meeldi Yoo Jinile. JB saadab Hae Seongi toa juurde ning Rian näeb seda ning tundub et Rian on veidi kade ning nad ei suuda teineteisele halvasti mitte öelda. Hae Seong pakib asju ja Rian ütleb talle halvasti. Siis läheb ta Yoo Jini juurde, kes mängib just kitarri ning mõtleb hetkele kui JB ja Hae Seong koos olid. 

Siwoo tuli kooli tagasi ning Nana on üliõnnelik. Yoo Jin õpetab Rianile kitarri ning sinna tuleb Hae Seong, kes tahab kutiga rääkida. Tulemuseks ütleb ka Yoo Jin tüdrukule halvasti selle eest et too minema jooksis ning tema käitumise pärast. Hiljem kuulab ta Hae Seongi lindistust oma harjutamisest.

Heo Seong lahkub Kirini koolist ning teda märkab lahkumas Yoo Jin, kes püüab teda ümber veenda. JB kirjutas laulu ja tahab seda Hae Seongile viia aga siis selgub et tüdruk pole juba õhtust saadiks toas käinud. Kõigi pead vaevab mure, et miks Hae Seong siiski lahkus. Nana ja Siwoo on koos välja minemas aga autosse hüppab ka JB, kes otsib Hae Seongi. 

Hae Seong jättis kõikidele sõpradele hüvastijätukirjad ning Nana, Siwoo ja JB otsivad teda bussijaamast. Samal ajal tahab Yoo Jin et endine direktor tuleks neid kuulama õhtul ning õpetaja Ahn kurdab muret, et tema pärast Hae Seong lahkuks. Lõpuks on Siwoo, Nana, JB, Ahn ja endine direktor Hae Seongi juures ning püüavad veenda tolle isa laskma tütrel saamaks lauljaks.

Soon Dong ja Rian vaidlevad Hae seongi lahkumise üle. Samal ajal JYP püüab veenda president Lee'd et ta võiks mängida ja kui bändi liikmeks on Yoo Jin siis on ta nõus. Rian märkab produtsent Shini ja uurib miks too seal on, selgub et ta otsib uude bändi liikmeid. Nana, JB ja Siwoo leiavad Hye Seongi rongijaamast ning JB annab talle lindistuse mille neiu enne rongi ära kuulab ja tahab jääda kooli. Ja siis saabuvad ka õpetaja Ahn ja juhataja Joo, veenma isa et neiu peaks koolis olema.

Samal ajal mängib aga Yoo Jin bändiga ja neid tuleb segama politsei. Juhatus vaatab ka seda ja JYP sekkub politseisse. Ja lõpuks saavad nad oma esinemise loa, nad saavad isegi eetriaja, kuid Yoo Jin pole sellega nõus ja keeldub lavale minemast. Kuid siis astub Rian lavale. 

Kuid Nanal, JB ja Siwool ebaõnnestub veenda Hye Seongi isa laskma tütrel kooli jääda ja nad lähead bussig koju. Yoo Jin tutvustab bändi. Kui aga Nana, Siwoo ja JB koju lähevad, kuulevad nad raadios Riani häält, JB tunneb et lugu on tegelikult Hye Seongi laul. Laval aga ei tea teised liikmed mida edasi teha, Yoo Jin on vihane. Ka Hye Seong kuuleb laulu ja on pigem rõõmus kui vihane, et Rian tema laulu laulab. 

JB saabub ja ta läheb Rianiga tülli. Rian räägib talle ka uuest bändist, mida juhatus tahab kokku panna. ja et raudselt valivad nad Yoo Jini JB asemel. 

Rian: Whenever there's a problem, am I always the one who did it?

JB: She has a big sized head. First look for female with big head

JB: Take me to train station
Siwoo: I didn't go to America to get my license to be your chauffer

Nana: Why do you want to go train station?
JB: I am not asking about you busines, do not ask mine

Rian: No matter how bright of a star you are, if it can’t be seen, it’s quickly forgotten.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar