24.4.13

Devil beside you [s1 ep 1] (2005) - 惡魔在身邊

Qi Yue unistab tunnis, et tunnistab oma suurele armastusele, kooli populaarsele ja kaunimale poisile Yuan Yi'le, et too meeldib talle ning tema unenäos tunnistab poiss vastu. Siis aga ajab sõbranna ta üles, sest ka õpetaja märkas, et Qi Yue magab tunnis. Sõbrannad otsustavad, et Qi Yue peaks poisile oma tunnetest rääkima ning tüdruk kirjutab armastuskirja ja ootab, et see siis poisile anda.

Yuan Yi tulebki kuid tüdruk on nii närvis. Poiss astub mööda ja sel hetkel kui tüdruk käed koos kirjaga ette lükkab on tema ees Ah Meng, kes on teada/tuntud paha poiss, kes ei õpi ja kellele meeldib teisi kiusata. Qi Yue pillab kirja ja paneb jooksu. Alguses ta ei karda kirja pärast aga saades teada kes poiss on ja siis avastab, et kiri on kadunud. Ta läheb tagasi sinna kus kaotas kuid kirja pole. Neiu suundub muru peale, et ehk viis tuul sinna ja kohale ilmub Yuan Yi, kes aitab otsida, kuid mitte kirja, vaid tüdruk ajab talle jama kokku ega suuda uskuda, et koos poisiga on.

Yuan Yi ligineb Qi Yuele ja tüdruk ei tea mida teha ja kuidas olla, kuid järsku lükkab poiss ühe putuka tüdruku õlalt ning lahkub. Qi Yue tahab poisile oma nime öelda aga poiss teab seda ning tüdruk on õnnes... seda näeb pealt Ah Meng, kuid ei ütle ega tee midagi.

Qi Yue läheb ema töökohta kuid selgub, et ema on oma viimast saadetist viimas, kuid on mõtteteis ja libiseb trepil. Tütar jõuab täpselt emale appi, siis aga nõuab emalt vastust miks too viimasel ajal nii imelik on. Selgub peale pikka pinnimist, et emal on uus armastus ja ta käib kohtamas. Qi Yue on ema üle õnnelik ja lubab emal kohtamas käia, sest ema pole peale isa surma enam nii õnnelik olnud.

Ema on teel kohtingule kui seda vaatab pealt Ah Meng. Järgmisel päeval koolis on Qi Yue taas õnnelik, kuid hetkeni kui ta seisab silmitsi Ah Meng'ga. Poisi käes on tüdruku armastuskiri. Selle asemel, et see tüdrukule tagasi lihtsalt anda, teatab poiss, et kui tüdruk ei taha, et sellest tehtaks 1000 koopiat ja üle kooli laiali pillutaks, siis peab tüdruk hakkama tema orjaks. Ehk siis tegema seda mida poiss ütleb. Alguses arvavad kuti kaaslased, et ka neile on see lubatud kuid siis teatab Ah Meng, et ainult tema jagab käske plikale.

Qi Yue sõbrannad on nõus poisile kohta kätte näitama aga kui poiss nende silma alla tuleb siis kaovad igasugused soovid. Ah Meng tirib Qi Yue oma tundi ning käsib kõik üles kirjutada. See ei meeldi õpetajale ja ta käsib neiul lahkuda, plikale see meeldiks aga Ah Meng ja ta sõbrad tuletavad õpetajale meelde, et Ah Meng on kooli direktori poeg ning õpetaja käsib Qi Yue tagasi istuda ja ilusti üles märkida kõik. Ah Meng saadab Qi Yue süüa tooma ja tüdruk satub ühe neiuga, Li Xiang'ga, silmitsi, kes käsib Qi Yue Ah Mengist eemale hoida, olukorda tuleb päästma järsku ilmunud Yuan Yi.

Qi Yue viib Ah Mengile söögi, kuid see on kukumistest sodi ja tüdrukule viskab poisi teenindamine üle ning teatab et ta tunnistab Yuan Yile oma tundeid, siis poiss ei saa enam teda käsutada. Suure närveerimisega suudab tüdruk oma tunded välja laduda ja selgub, et ta meeldib ka Yuan Yi'le. Kuid siis selgub, et tüdruku armastuskiri on mööda koolimaja laiali jagatud ning Qi Yue tormab Ah Mengi juurde ja lööb teda ning sõimab näo täis ja lahkub. Poiss ei tee sellepeale teist nägugi ja teatab, et saab alati selle mida tahab. Samal ajal otsivad Yuan Yi ja tüdruku sõbrannad teda ning Qing Zi helistab Qi Yuele ja palub raamatukokku tulla.

Yuan Yi ilmub tüdruku ette ja nad räägivad asjad selgeks. Peale seda läheb tüdruk emaga sööma ning seal tunnistab ema, et hakkab abielluma ja tütar, et ta käib kohtamas. Mõlemad on mõlema uudisest shokeeritud.

Qi Yue: I dreamed victory of love !!

Qing Zi: Normally people don't profess to the wrong person.

Friend2: They were more like gangsters than studients

Qi Yue: My name is...
Yuan Yi: Qi Yue
Qi Yue: Bye-bye

Qi Yue: God, please blow the letter all the way to Argentina!

Qi Yue: What is it that I see on your face?

Mom: Then you're really not mad? You're not against it?
Qi Yue: If he's as good as you say why would I be?

Mom: Then...
Qi Yue: What now?
Mom: Can I go out tonight?
qi yue: If I say no.. wouldn't I be a bad daughter?

Ah Meng: Why thank me? I wouldn't be here so early just to return a letter.

Yang Ping: I'm nice guy...so let me kiss you


Ah Meng: Right?
Qi Yue: Yes, I'm your most loyal servant

Ah Meng: If I want to do something, no one can stop me

Mom and Qi Yue: Please, give me your blessing
Mom: I'm getting married!
Qi Yue: I'm dating
Mom and Qi Yue: What did you say?

10/7 (Tüüpiline. Tundub et Aasia kandis on armastuskirjade kirjutamine ikka täiega hoos. Juba maitea mitmes sari kus plika kirjutab armastuskirja poisile. Aga seekord siin poiss vastab tüdruku tunnetele aga ikka on kuskil keegi segamas...)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar