17.4.13

TUTVUSTUS: 惡魔在身邊/Devil beside you [Ep1-20] (25.6 - 18.9.2005)

KOgemata avastasin selle sarja ja peamiselt tänu youtube videotele ja ma arvasin et see on samuti korea draama aga minu üllatuseks oli tegemist Taiwaani omaga.

FAKTID:
Drama:  Devil Beside You/Devils Do Exist
Revised romanization: E Mo Chai Chen Pien (E Mo Zai Shen Bian)
Hangul: 惡魔在身邊 (恶魔在身边)
Director: Lin He Long
Writer: Mao Xun Rong, Cao Xiao Ru
Starring: Rainie Yang, Mike He, Kingone Wang
Network: China Television (CTV)
Episodes: 20
Release Date: 26 June 2005 – 18 September 2005
Runtime: Sunday
Language: Mandarin
Country: Republic of China (Taiwan)
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama
Running time: 90 minutes


TUTVUSTUS:
Sari räägib noortest, kes on saatuse tahtel soetud.

Qi Yue on noor neiu, kes õpib ülikoolis ja elab koos oma emaga. Tema isa on surnud ning talle meeldib kooli korvpalli meeskonna juht Shang Yuan Yi. Qi Yue parim sõbranna on Qing Zi, kes õhutab sõbrannat kirjutama armastuskirja et see siis kutile anda. Qi Yue kirjutabki kirja valmis kuid on nii närvis et kõnnib Yuan Yinist mööda ja maandub otse Jiang Mengi otsa, kuna kutt, keda kutsutakse ka Ahmongiks ja kooli Deviliks,on nii hirmutav siis jookseb neiu minema ja kiri jääb kutile.

Qi Yue peab hakkama Ahmongi orjaks kui ei taha et kiri paisutatakse terve koolipeale laiali. See et Qi Yue on Ahmongiga pidevalt koos ei meeldi aga Xin Li Xiangile, kes on samuti Ahmongist sissevõetud kuid keda Ahmong võtab kui sõpra. Ahmongi parim sõber on Yu Yang Ping, kes ise on aga Li Xiangist sissevõetud.

Qi Yue ei taha ori olla ja tunnistab Yuan Yile et poiss meeldib talle, ka neiu meeldib poisile kuid siis saabub teine halb uudis. Nimelt on Qi Yue ema leidnud uue armastuse ja selleks pole keegi mu kui Ahmongi isa. Nii et poisist ja tüdrukust saavad kasuõde/vend.

Peagi mõistab Qi Yue et Ahmong meeldib talle ning läheb Yuan Yist lahku. Ahmong ja ta sõbrad liituvad korvpallimeeskonnaga ning Qing Zi ja Yuan Yi hakkavad käima. Siis aga saabub Qi Yue isa vana õpilane kellest neiu oli omal ajal sissevõetud ning see ei meeldi AHmongile. Saabub ka Ahmongi väike vend, kes teeb pahandusi alguses aga siis lepivad vennad omavahel ära.

Vanaemale ei meeldi poisi uus armastus ning käsib tal ühe rikkuri neiu Mei Diga abielluda ning see teeb Qi Yue kurvaks, üldse on noored kurvad kuna ei saa vanematele tunnistada et armastavad teineteist kuna vanemad plaanivad abielluda ja saavad lapse...

Kas Qi Yue ja Ahmong saavad õnnelikuks? KAs nende vanemad saavad koos olla? Mis juhtus Ahmongiga, et ta oma ema vihkab ja kas poiss suudab emale andestada?

TEGELASKUJUD:
Rainie Yang as Qi Yue
Qi Yue on armas ja süütu noor neiu, kes elab koos emaga ja käib ülikoolis. Talle meeldib Yuan Yi kuniks ta kohtub õela Ahmoniga ning peagi armub ta aga noormehesse. Ta püüab Ahmongi kurja välimust välja juurida aga siis saab ta teada et tema ema armastab Ahmongi isa. Temast saab ka korvpallimeeskonna manager.

Mike He as Jiang Meng aka Ahmong
Ahmon on ülikooli juhi poeg ning ta on esimese aasta õpilane aga ta omab teatud oskusi õpetajatega suhtlemisel tänu oma isa positsioonile. Samas näeb ta ka kuri välja ja väga paljud kardavad teda. Tegelikuses on ta aga lahke ja hea sõber ning kaitseb alati endale tähtsaid inimesi. Alguses nalja pärast QI Yue kiusamine toob kaasa temasse armumise. Ahmong liitub kooli korvpallimeeskonnaga ning on kiirem ja parem kui tema rivaal Yuan Yi. Ka on Ahmongil väikevend.

Kingone Wang as Shang Yuan
Yuan Yi on poiss kes õpiab Qi Yuega samas klassis ja keda QI Yue alguses armastab ning samuti on tema kooli korvpallimeeskonna kapten. Kui aa Qi Yue Ahmongi armub hakkab Yuan Yi rohkem suhtlema Qing Ziga ning neist saab paar.

Tsai Pei Lin as Qing Zi
Qing Zi on teravakeelne ning otsekohene sõber ning ka Qi Yue parim sõber. Ta aitab sõbral tunnistada tundeid Yuan Yi vastu aga peagi mõistab et noormees meeldib talle endale ning kui Qi Yue on Ahmongiga koos, hakkab tema Yuan Yiga ise käima. Ta kardab et Yuan Yi ei tee temast välja ja läheb ühe interneti tuttavaga kohtama kuid õnneks tuleb Yuan Yi teda otsima ja jõuab neiu hullemast päästa.


Fan Hsiao Fun as Li Xiang
Emo välimusega noor neiu, kes on Ahmongist sissevõetud ja ei lase ühtegi teist neidu poisi ligi. Talle ei meeldi et Qi Yue saab Ahmongiga läbi aga kui Ahmong teeb talle selgeks et nende vahel ei juhtu midagi siis saavad Qi Yuest ja Li Xiangist sõbrad. Kuid aja möödudes hakkab talle aina enam meeldima Yang Ping.

Masuyama Yuki as Yu Yang Ping

Ahmongi parim sõber ja sissevõetud Li Xiangist. ALguses talle ei meeldinud et Qi Yue on koguaeg Ahmongi ja sõprade vahel. Ahmong päästis noorena Yang Pingi kui Yang Ping oli ülekaaluline ja ei mänginud korvpalli hästi ning treener tema kallal õiendas ning Ahmong läks õpetajale kallale. Kuid kui Li Xiangile hakkab noormees meeldima siis hakkavad nad väljas käima.

HETKEID DRAAMAST:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar