15.4.13

TUTVUSTUS: 장난스런 키스/Playful kiss [Ep1-16] (1.9-21.10.2010)

Leidsin juhuslikult youtubest sarja ja enda suureks üllatuseks on see Lõuna-Korea sari. Minu esimene sari, mida ma korea keeles vaatasin ja pean ütlema, et
väga tore sari.

Avaosa oli Lõuna-Koreas 1.09.2010 ja viimane osa 21.10.2010. Mulle hakkas ka sari meeldima, kuigi Oh Ha Ni käis närvidele, siis seevastu Baek Seung-Jo oli super.

FAKTID:
Drama: Playful kiss/Mischievous kiss/Naughty kiss
Revised romanization: Jangnanseureon Kiss
Hangul: 장난스런 키스
Director: Hwang In Roe, Kim Do Hyung
Writer: Go Eun Nim
Starring: Jung So-min, Kim Hyun-joong, Lee Tae-sung
Network: MBC
Episodes: 16 + 7 special episodes (hosted by YouTube)
Release Date: 1 September 2010 – 21 October 2010
Runtime: Wednesday & Thursday
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Romance, school
Original Soundtrack: Mischievous Kiss OST
Format: Television drama
Related TV shows: Itazura na Kiss (TV Asahi, 1996), It Started with a Kiss (CTV / GTV, 2005-2008), Itazura na Kiss ~ Love in TOKYO (Fuji TV TWO, 2013)

TUTVUSTUS:
Sari räägib kahest noorest inimesest: geeniupoisist Baek Seung-Jo'st, kelle IQ on 200 ja keda lollid tüdrukud üldse pinget ei paku ning rumalast aga heasüdamlikust ning rõõmsameelsest Oh Ha Ni'st. Saatuse tahtel aga puruneb Oh Ha Ni maja ning tema isa vana hea tuttav võtab nad enda juurde elama aga õnneks/kahjuks on see isa Baek Seung Jo isa. Nii kolibki tüdruk geeniuse juurde elama, aga see pole kõik, just päev enne seda andis tüdruk poisile armastuskirja, mis oli täis kirjavigu ning poiss keeldus seda aksepteerimast.

Poisi ema aga on võtnud pähe et Oh Ha Nist ja Baek Seung Jost peab saama paar. Nii püüab ka Oh Ha NI saada poisi tähelepanu. Samal ajal püüab aga Oh Ha Ni tähelepanu ka tüdruku klassivend Bong Joon Gu.

Seung Jo aitab Ha NI saada kooli top100 hulka ning kui on aeg ülikooli minna, siis Ha Ni tahab minna samasse ülikooli kus poiss aga teab samas et ta pole iial sama tark. Kõigi üllatuseks ja shokiks ei taha Seung Jo ülikooli minna ning lõpuks valib keskkoli ülikooli, sama kuhu ka suure pingutusega Ha Ni sisse sai.

Ülikoolis aga kohtub Seung Jo geenniusest neiu Hae Raga ning tüdrukule hakkab poiss kohe meeldima. Ha Nile olukord ei meeldi.

Seung Jo isa satub haiglasse ning poiss peab isa äriga tegelema hakkama ning oma unistuse hakata arstiks, eemale lükkama. Isa ei suuda mõista miks poeg ei taha firmat juhtida ja tahab saada arstiks. Ha Ni on poisile toeks aga Seung Jo ei tunnista et talle tüdruk meeldib ning Ha Ni ei suuda enam.

Joon Gu töötab Ha NI isa juures ja teeb lõpuks Ha NIle abieluettepaneku ning Seung Jo ei taha et Ha Ni jaatavalt vastab, kuigi ise peab ärilistel põhjustel just Hae Raga abielluma, kuigi emale see ei meeldi ning Seung Jole veel vähem. Siis aga teeb poiss selgeks et ei abiellu ning tunnistab viimaks Ha Nile et neiu meeldib talle.

Toimuvad Seung Jo ja Ha NI pulmad ning Seung Jo  hakkab arstiks õppima ning Ha Ni püüab samuti arstiteaduskonda saada et medõeks õppida...

TEGELASKUJUD:

 Jung So-min as Oh Ha-ni
Oh Ha Ni on tore neiu, kuid mitte kõige targem ning tal on alates keskkooli astudes meeldinud kooli geenius Baek Seung Jo. 

Kim Hyun-joong as Baek Seung-jo
Baek Seung Jo on geenius kelle IQ on 200 ning ta pole päevagi kodus õppinud. Talle ei meeldi lollid tüdrukud aga mida rohkem ta Ha Niga koos on, seda enam hakkab neiu talle meeldima ning talle meeldib Ha Ni kiusata.

Lee Tae-sung as Bong Joon-gu
Bong Joon Gu on samuti tore noormees aga ka mitte just suurte ajudega ning on Ha Ni klassivend ning neiu on talle koguaeg meeldinud ning ta ei salga seda. Ta ei salli et Seung Jo on Ha Nile nii lähedal ning ta läheb Ha Ni isa juurde kokaks õppima ja tööle.

Lee Si-young as Yoon Hae-ra
Ta on naissoost Baek Seung JO, kellele hakkab noormees koheselt meeldima. Ha Ni rivaal. Hiljem hakkab talle meeldima Kwang Kyung-Soo, ülikooli tenniseklubi treener.

HETKEID DRAAMAST:








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar