29.4.13

Playful kiss [s1 ep2] (2010) - 장난스런 키스

Selles osas kolivad Ha Ni ja ta isa sisse. Seung Jo ema on õnnelik ja on tüdrukule sisse seadnud peaaegu nagu printsessi toa. Seung Jo ei tee tüdrukust rohkem välja kui vaja. Ema kingib Ha Ni'le paari kingi. Järgmisel päeval lahkub Seung Jo varem kodust kuid ema ajab Ha Ni ka ruttu välja. Nii nad lähevad et Seung Jo ees ja Ha Ni taga. Kui vahetult enne kooli käsib poiss tüdrukul ees käia ja ise silmab üht mantliga meest.

Koolis aga püüab Ha Ni Seungi Jo'ga suhelda ja koolipäev on pikk. Ha Ni käib Seung Jo klassi vaatamas ja tahab poisiga koos minna, kuid tüdruku klassivend Bong Joon Gu tahab ise tüdruku koju saata aga Ha Ni lubas Seung Jole et keegi ei saa teada, et nad koos elavad. Nii viib tüdruku poisi metroosse ja lahkub vahetult enne uste sulgemist ja poiss ei saa kaasa minna. Ha Ni võtab takso ja läheb kooli, et Seung Jo'ga koos minna. Poiss on tegelikult juba kodus.

Tagasi teel koju hakkab too mantliga mees Ha Ni järel käima ja vehkides kukub Ha Nil king jalast ning too mees võtab selle endale. Ha Ni ajab meest taga, et kinga kätte saada ja lubab, et vaatab mida mees mantli alt näitab ega pane silmi kinni kui saab kinga tagasi. Sel hetkel kui mees mantli hõlmad lahti teeb ja oma paljast ihu näitab, katab kohale ilmunud Seung Jo Ha Ni silmad. Ta ajab meest taga ja hoiatab et läheb politseisse, too on sama mees, keda ta hommikul nägi. Seung Jo võtab tüdruku kinga ja läheb tagasi tüdruku juurde. Nad lähevad koos koju.

Ha Ni otsustab, et hakkab õppima, kuid ei oska midagi. Poisi ema tuleb ja nad vaatavad koos pilte. Selgub et Seung Jo kandis väiksena ema pärast tüdruku riideid ja oli paks. Selle pildi võtab aga Ha Ni endale ja järgmine päev koolis lunib selle abil Seung Jo endale õpetajaks. Kuid see ei ole kerge. Mõlemad on kaua üleval ja poiss infarkti äärel, sest tüdruk on lollim kui laua jalg.

Kuid saabub eksami aeg ning Seung Jo on taas parima skooriga ja Ha Ni hinded tõusid. Selle peale aga oli eelmises episoodis Seung Jo luabnud, et kannab Ha Ni seljas kui tüdruk peaks oma hindeid parandama. Õpetaja käsibki ja tuletab seda meelde, kuid keegi ei tea et kuna Seung Jo oli nõus Ha Ni õpetama, siis seljas kandmise kihvedu kaotas kehtivuse.

Ha Ni: Why did you come out of that house?
Seung Jo: Because it's my house

Mom: However, I could only give birth to boys, so it's been really boring

Ha Ni: If the news of us living together gets out, I'll be more affected by it than you
Seung Jo: What do you mean "living together"? Weren't you the one who came to live in my house?

Seung Jo: Who's waiting? You go in the front
Ha Ni: Why? What? Why do you keep changing your mind?
Seung Jo: Beacuse you're short

Mom: Recently there's been strange people around this neighborhood
Eun Jo: Ha Ni is one strange here

Ha Ni: You have a blog?
Mom: If course, I'm a power blogger

Seung Jo: First use "x" as the number you want to determine. What is "x" here?
Ha Ni: Alphabet !

Soung Jo: What is 100 as a binary number?
Ha Ni: What does that mean?
Soung Jo: I feel like I'm going to explode

Eun Jo: Because of you I can't study, and my brother can't sleep. Who the heck are you? Go home !!


Ha Ni: You got a perfect score again. You're amazing.
Seung Jo: Of course, I studied for the first time in my life

10/8 (Oh kuidas mulle see meeldib. Ha Ni on küll liiga naiivne ja temaga ikka juhtub asju. See eest aga mulle nii meeldib Sung Jo rahulikkus )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar