22.4.13

Playful kiss [s1 ep1] (2010) - 장난스런 키스

Leidsin juhtuslikult selle sarja. Ma pole endiselt kindel kuidas seda siia kirjutada aga sellel on 16 osa ja ma vist kirjutan kõik osad siia ka :) Ning hetkeks olen jõudnud 12 osa lõpuni, 16 ainult on.

Selles osas siis räägib sellest, et Oh Ha Ni on meeletult sissevõetud kooli populaarsest ja targemast poisist Baek Seung Jo'st. Lugu algab sellega, et tüdruk näeb unes kuidas üks kutt suudleb teda ja minnes valgele hobusele järgi, leiab ta enda eest Baek Sueng Jo. Too suudleb Ha Ni aga siis ärkab tüdruk üles ja tormab tundi. Seal aga selgub, et Ha Ni ja ta sõbrad on kooli kõige rumalamad, nimelt anti taaskord õppeedukuse tabel välja ja nemad on kõige alumised, samas kui Baek Seung Jo on kõige tipus.


Ha Ni aitab ühel ilusamal ja vanemal ning populaarsemal tüdrukul joogiautomaadist jalahoobiga jook kätte saada ja kui Seung Jo tuleb siis see sama tüdruk teatab, et Ha Ni suudab joogi kätte saada. Olles hirmul, saabki Ha Ni joogi kätte aga tema unistuste mees ei ütle talle isegi aitäh.

Joonistustunnis aga joonsitab Ha Ni hoopis Seung Jo'd modelli asemel, kelleks on Bong Joon Gu, kes on Ha Nist sisse võetud. Siis aga palub ta isalt ideed kuidas väljendada oma armastust. Alguses plaanis tantsida, siis aga, et anda valida, kuid lõpuks kirjutas kirja. Ta ootas poisilt vastus aga kui poiss selle tõi, siis tegelikult tõi ta sama paberi tagasi, kuid oli Ha Ni kirjavead ära parandanud ja neid polnud mitte vähe... Peale selle said sellest teada terve kool ja kõik ainult sellest räägivad.

Peale selle kõige toimub maavärin ja Ha Ni ja ta isa maja kukub kokku. Ainus selles piirkonnas. Õnneks tuleb appi Ha Ni isa vana hea  sõber ja võtab nii kauaks enda juurde elama. Nad lähevadki mehe juurde ja seal palub ema oma poja Ha Nile appi. Ha Ni on autost viimast kotti võtmas kui ümber keerates leiab enda eest Seung Jo. Ta ei suuda uskuda, et poiss tema ees seisab. Kuid selgub et Seung Jo isa ongi Ha Ni isa vana hea sõber....

Min Ah: Baek Seung Jo got 100% again. Is he human?
Oh Ha Ni: Is said he wasnt' human.

Ha Ni: What are you looking up?
Min Ah: I'm looking up word "shy"

Ha Ni: Not bad. What are you looking up?
Min Ah: I'm looking up words "not bad"

Jang Mi: Shouldn't you be studying?
Joo Ri: Yeah, we don't do stuff like studying

Director: Teacher Song
Mr.Song: Ah?
Directon: Oh, Mrs.Song not Mr.Song

10/8 (Väga heaa :) I love it. Ha NI on nii naiivne ja rumal, samas kui Seung Jo on tõsine ja tark. )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar