30.4.21

TUTVUSTUS: The Falcon and the Winter Soldier [ep1-6] (2021)

FAKTID:
Drama: The Falcon and the Winter Soldier/Captain America and the Winter Soldier
Director: Kari Skogland
Writer: Malcolm Spellman
Starring: Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Daniel Brühl, Emily VanCamp
Network: Disney+, Marvel Studio
Episodes: 6
Seasons: 1
Release Date: 2021
Runtime:  49-60 minutes
Language: English
Country: USA
Genre: Action, adventure, superhero, sicence fiction, fantasy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Tegu marveli tegelastega Kapten Ameerika seeriast ja selle seeria peategelased Falcon ja Winter Soldier ja tegevus toimub mõni aeg pärast Endgame, kus siis Falcon peab otsustama kas olla ja kuidas olla järgmine Kapten Ameerika ja samal ajal püüab Winter Soldier tavaelu elada ja hakkama saama. 

TEGELASKUJUD:

Sebastian Stan as James Bucky Barnes as Winter Soldier as White wolf

Bucky on 1940dest alates olnud Kapten Ameerika parim sõber ja võitles Teises Maailmasõjas, enne kui ta viga sai ja Hydra poole nö palgale võeti ja ajupesu tehti. Ta pidas võitlusi Hydra heaks ligi 70 aastaid enne kui Steve Rogeri aka Kapten Ameerika abil taas aru saama hakkas ja Hydra käest päästeti. Nüüd peab ta aga hakkama saama tavakodanikuna tava maailmas ja ilma Steveta. 


Anthony Mackie as Sam Wilson aka Falcon aka Captain America

Sam on üsnagi tavakodanik, kellel on erikostüüm milleks on tiivad ja väike linnutaoline abiline ning ta saab Kapten Ameerikaga sõbraks kui Steve tema abi palub teises filmis kui nad Winter Soldieri taga ajavad. Kuid Endgames annab Steve oma kilbi Samile ja teeb Samist uue Kapten Ameerika aga Sam peab nüüd otsustama kas ta on seda väärt ja kuidas seda tiitlit hoida.


Wyatt Russel as John Walker aka Captain America aka U.S.Agent

Kuniks Sam pole otsustanud kas olla uus Kapten Ameerika, siis otsustab USA valitsus et neil on kuritegudega võitlemiseks vaja siiski kangelast ja selleks valitakse USA esikaane agent John Walker kes on käitumiselt ja olemuselt tõeline ameeriklane. Ja Sam ja Bucky peavad leppima tema staatusega ning ka koostööd tegema

Adepero Oduye as Sarah Wilson

Üksikema kahele lapsele ja ühtlasi ka Sami õde, kes püüab vaatamata rasketele oludele hoida töös nende vanemate loodud firmat ja paati.

Daniel Brühl as Helmut Zemo

Zemo on aga meile tuttav Captain America: Civil War (2016) ajast, kui ta haus kättemaksu Avengersitele ja kasutas selleks Buckyt ja tema Winter Soldieri olekut. Nüüd aitab Bucky Zemo vangist ja võtab ta endale appi vaatamata sellele et see ei meeldi Samile. 


Emily VanCamp as Sharon Carter aka Power Broker

Sharon on endine S.H.I.E.L.Di agent, kes töötas sel ajal agendina kui Steve Buckyt taga otsis, kuid hiljem jooksis pagendusse sest aitas Steve.  samuti on Peggy Carter, Steve armastatu, Sharoni sugulane. Ja Sharonil on ka varuks palju üllatusi, kui ta teeb koostööd Bucky, Sami ja Zemoga.

Ken Takemoto as Yori Nakajima

Yori on vanamees, kellega Bucky uuel elukorraldusel ainsana suhtleb, kellega ta koos lõunal käib ning Yori kaotas aastaid tagasi oma poja, kes sattus olema lihtsalt valel ajal vales kohas, ehk tema poeg nägi pealt kuidas Winter Soldier oma tööd tegi ja kuna tunnistajaid ei tohi jääda, tappis Winter Soldier mehe. Aga Yori ei tea miks ja kuidas tema poeg tapeti, kuid Bucky teab et tema tappis Yori poja ja püüab leida viisi seda talle ka öelda.

HETKEID DRAAMAST:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar