29.6.15

Dream high 2 [s2 ep4] (2012)

Yoo Jin on kuskil arestis ning endine direktor aitab ta sealt välja. Yoo Jinil läheb JBga ütlemiseks ning direktor paneb nad paari, et nemad peavad koos duetti laulma. Shin Hae teatab Hyunile et on Rianiga paaris ning see on naisele suureks üllatuseks. Rian ei taha aga mingit harjutamist ning Shin Hae näeb vaeva, et saada paika nende lauluosad. Yoo Jin ei taha JBga koos laulda aga tal pole valikut.

Toimub tantsutrenn ning Hyun näitab kuidas peab tantsima ning kutsub kõige hullema tantsija Shin Hae ja parima JB ette tantsima. Shin Hae on vaimustuses JB tantsust. Rian teeb skandaali Shin Hae ees, kuigi räägib telefoniga ning õpetaja Ahnile jääb mulje et Shin Hae kiusab Riani. Rian läheb emaga kohtuma ja teeb talle selgeks et ema ei topiks oma nina tütre karjääri. Koolis toimub Yoo Jini ja JB vahel korvpallivõisltus ning kogu kool ronib seda vaatama. Rian jääb direktorile vahele et käis kooli ajal väljas ning peab ka oma hästi peidetud telefoni ära andma. Ka ei tohi ta mingi aeg harjutussaali kasutada. 

Yoo Jin võidab JB korvpallis ning poiss pole ikka rõõmus ja virutab palliga JBle aga too kummardab ning õpetaja saab palliga vastu nägu. Toimub õpetajate koosolek. Soon Dong ja Ailee harjutavad ning esimene ajab mingit vaimu juttu. Shin Hae laulab õpetaja Ahnile ning too pole rahul tema hingamisega ning kritiseerib. Samas ruumis on ka JB ja Yoo Jin. Rian harjutab pesuruumis ja sinna tuleb JB. Tüdruk saab poisi peale vihaseks ja lahkub. Samal ajal hiilib Shin Hae JB tuppa ja otsib pildiraamatut ning võtab sealt ühe pildi. Ning leiab sealt pildi kus poiss on Rianaga koos. Taoline on ka tüdrukul olemas.

JB tuleb tuppa ja tüdruk peidab ennast ära. JB püüab ruubikukuubikut kokku panna ja Shin Hae meenutab, et 2 aastat tagasi oli tema see kes poisile selle kuubiku andis, kui poiss mingil põhjusel nuttis, et kuubiku kokkupanek rahustab. Sisse marsib Yoo Jin kes tahab et JB talle plaadil tantsunumbri annaks ning avastab Shin Hae. Ta tõmbab katte eest ning JB üllatuseks on tüdruk tema toas. Shin Hae jookseb välja ja Yoo Jin uurib JBlt kas nad käivad. Nana harjutab oma partneriga laulu ning tal on häälega probleemid.

Nana läheb haiglasse ja kohtub seal Siwooga. Rian keeldub endiselt Shin Haega harjutamast. Yoo Jin harjutab palliga ning sinna tuleb ka Shin Hae ning nad lähevad sööma, sest tüdruku kõht koriseb. Siis aga palub poiss tüdrukul teenet filmida JB'd et saaks tantsu harjutada. Nii käib vilgas harjutamine ning kätte jõuab esinemise päev. Shin Hae ootab Riani aga tüdrukut pole. Siis selgub et duetis võisteldakse üksteise vastu ning valitakse seega parimad ja halvimad grupid ning lõpuks on üks võitja kes saab suurele lavale. Rian tuleb ning Shin Hae saab aru miks Rian ta oma parteriks valis. Sest ükskõik kui palju Shin Hae ei harjutaks Rian on ikka parim ja professionaal.

Ahn: How can someone be so cold? Don’t tell me it's a single woman's disease.

Hyun: Jumping around isn’t dancing.

Shin Hae: My anger is about to explode.

Shin Hae: I’m not what you guys think I am.

Shin Hae: I need to die. I really just need to die.

10/8 (pairm koht kui Shin Hae oli JB toas ja Yoo Jin ta avastas ning JB sellest aimugi polnud.. ja JB on ikka niii nunnu )





22.6.15

Dream high 2 [s2 ep3] (2012)

JB ja Yoo Jinlil läheb ütlemiseks ning lõpuks kõnnivad kumbki minema. Rian nõuab direktorilt aru miks ja peab alla andma. Rian paikb oma asju lahti ning tahab et teised toast lahkuks aga Hae Seong on samas toas. Lõpuks läheb ka neil ütlemiseks sest Rian korjab Hae Seong asjad riiulilt, asjad mis on kõik JB fänni asjad, ning Hae Seong korjab Riani asjad eest. Kõik kogunevad nende ukse taha et vaidlust kuulda aga kui ukse lahti teevad on Rian voodis ja Hae Seong põrandal istumas. Tegelikult Hae Seong nutab sest ta JB näoga tass läks katki.

Seepeale läheb tüdruk JB ukse taha ja tahab et poiss astuks nende kaitseks välja. Peale selle lähevad vanad Kirini kooli õpilased direktori juurde et teha selgeks et neid on halvasti koheldud aga asi läheb vastu nende tahtmist ja nad saavad riielda et selle asemele et treenida ja näha vaeva eduks nagu staarid hetkel, nemad tegelevad hoopis kaeblemisega ning Kirini kooli õpilastel ei jää muud üle kui minna tundi. 

Tunnis peavad nad tegema hingamisharjutust ning vaadatakse kes kauem suudab vastu pidada. Selleks on HerShe laulja Nana. Selgub et kuu aja pärast on mingi esinemine kus kõik õpilased peavad paaridesse võtma ja duetti laulma. Rian ja Hae Seong on vetsus ning sinna tulevad Kirini kooli 3 tüdukut ja räägivad Rianist taga. 

Rian vaatab oma näitlemist üle ja see on kohutav. Sinna tuleb ka JB ning nad ajavad juttu ning tüdruk küsib kas poiss endiselt armastab teda. Hae Seong kasutas Riani parfüümi ning tüdruk saab sellest aru ja annab selle Hae Seongle sest et ei taha kasutada ühtegi asja mida tüdruk puutunud on. Peale selle helistab talle ema ja ta lahkub, et saada ema ja mingi manageriga kokku. Siis ilmub sinna üks ajakirjanik. 

JB läheb Siwood otsima klubisse kuid ei leia teda ja näeb tänaval Yoo Jini laulmas. Ajakirjanikud pildistavad Shiwood ning poiss asub nendega kaklussesse. Seda näeavd ka Yoo Jin ja JB ning Yoo Jin tahab vahele minna ning lõpuks saavad kõik kõigilt peksa. JB kaitseb Siwood ning ta tuntakse ära ning Yoo Jin kaitseb JB. Hae Seong ei leia endale duetipaarilist ning tal läheb Rianiga ütlemiseks ning Rian virutab talle jalaga näkku. Seepeale veedab Hae Seong öö õpetaja Ahni juures. Yoo Jin hiliilib majja ning teda näeb Hae Seong. Hiljem söövad nad koos kiirnuudleid.

Hae Seong paneb Yoo Jini haavadele JB märkidega plaastrid ning Hae Seong ja Yoo Jin kohtuvad koridoris JB ja Rianiga. Yoo Jinil tuleb sellest kaklusest jama ning Siwoo peab uue kooli valima ning visatakse seega Kirinist ja kompaniist välja. Yoo Jin ei jäta JB'd rahule ning Rian teeb Hae Seongle ettepaneku teha koos duetti. Hae Seong on shokis ega tea mida teha.

Rian: Should I open an internet shopping store?
Director Lee: I don’t think that's a bad idea.

Rian: I don’t even share my room with my members.

Hae Seong: We can’t be compared with idols.

Rian: You still like me?
JB: What?
Rian: You’re looking for trouble for no reason like everybody else.

Hae Seong: What are you doing, you’re acting like I smoked marijuana.

Yoo Jin: Solving math equation could help relieved stress too? Isn’t there more pressure?

10/8 (kas mulle tundub või seal ruumides on külm?? ning tundub et Rianil on mingi evil plaan käsil... ja selle kakluse juures sai JB kõige vähem viga..mitte et ta oleks rohkme pidanud saama..)






15.6.15

Dream high 2 [s2 ep2] (2012)

Kirini koolis olevad tüdrukud tormavad JB'd vaatama. JB piiratakse ukse taga ümber ning Hae Seong üritab poissi kaitsta. Kohale tuleb JB manager ja saab JB minema viia sealt. Manager teatab et sinna kooli nad lähevadki ja see ei meeldi üldse JBle. 

Yoo Jin müüs Hae Seongst tehtud pildid maha ja need riputati tervesse kooli üles. Pildid on sellest õhtust kui tuletõrjealarm tööle hakkas. Peale seda tahab tüdruk asja klaarida ning ta jääb kindapidi Yoo Jini kõrvarõngasse kinni. Poiss tõmbab kõrva verele ning kehaliseõpetaja arvab et nad kaklesid ja paneb nad kooliõuet koristama. 

Siis aga saabuvad fotograafid ja selgub miks. Popstaarid saabusid kooli, eesotsas I:DN ja HerShega. Uus direktor tudvustab uusi reegleid ja peaaegu kõik vana ja lõbus keelatakse. Hae Seong plaanib neid reegleid järgida ning sõbrad süüdistavad teda nende reetmises. Siwoo ja Rian ei taha aga koolis olemisest midagi kuulda, kuna nad peavad oma tegevused ja filmimised pooleli jätma. 

Vana direktor jääb siiski kooli tööle. Hae Seong kuuleb et popstaarid kolivad nende juurde sisse ja tal tekib plaan. Õhtul tahavad staarid majja saada ning kui nad sisse lastakse teevad teised neile üllatuspeo kus tantsivad ja laulavad. Ainsad kes asjale kohe kaasa ei lähe on Rian ja JB. Ailee ja Nanale meeldib.

Aga tegelikkus on hoopis miski muu. Siis aga hakkavad Kirini õpilased järsku staaride asju krabama aga üks õpetaja peatab nad. Hae Seong võtab JB ühe plaadi. Staarid lähevad oma tuppa ning selgub et mõned peavad kas toast või koolis loobuma? ei saanud aru. Selleks on ka Hae Seong. Tüdruk on kurb ja avastab plaadi ning hakkab seda vaatama. Samal ajal otsib JB seda plaati taga. Rian läheb rezizööri juurde jutule.

Rian saab teada et teda ei vallandatud vaid tema firma teatas et naine ei saa osaleda kuna peab koolis käima. Yoo Jin jääb direktrori ruumis magama ning sinna tuleb direktor ja assisent ning selgub et mingi tähtis paber on ära võetud aga enne kui Yoo Jin uksest sisse astus, oli uks juba lahti.

Õpetaja Ahn võtab reegleid tõsiselt ning õpilasi kontrollitakse ja võetakse neilt telefonid ja kaamerad kõik ära ja alles siis lastakse tundi. Tüdrukud piiravad JB ümber ning Hae Seong annab plaadi poisile tagasi. Rian uurib miks ta filmine pooleli jäeti ja selgub et neiu ei oska üldse näidelda. Toimub tantsutund ning popstaarid on väga head aga Kirini kooli õpilase kohe üldse mitte. Yoo Jin ei saa aru miks peab laulja tantsida oskama ning Hyun käsib lahkuda kellele ei meeldi treening ja tantsimine ning JB peab näitena ette tantsima. Siis aga hakkab temaga koos nö võitslema üks kutt, kes oli enne JB tantsumeeskonnas ning asjad lähevad veidi lappama, et Yoo Jin tuleb vahele ning tahab JBle molli anda aga teine kutt tuleb nüüd ise vahele ning kaklus jääb ära aga selge on et Yoo Jin ja JB ei salli teineteist. 

Samal ajal selgub et tähtsa paberi direktori kabinetist võttis Siwoo. Paberil on nimekiri õpilastest kes Kirini koolist välja visatakse ning selles nimekirjas on ka Siwoo halva käitumisega.

Hae Seong: Give my song back
Yoo Jin: I told you I’ll make you a new one!
JB: I wouldn’t take it even if you gave it to me

Ui bong: I had no idea that girls could swear like that.

Rian: I have to finished my acting activities too? There aren’t many days left of filming..
Hyun: You're fired anyways.

Hyun: You're not even moving a finger. What are you doing?
Yoo Jin: I’m sure this is a dance they’ve danced a milion times, and this is our first..how can we followed them?
Hyun: This is their first time today too..

Yoo Jin: Do we have to dance to be a singer?

10/8 (hakkas juba looma.. meeldis hullult see koht kui staarid oma nö ühikasse läksid ja kuidas neid siis vastu võeti. ärge öelge et Siwoo visatakse välja ja Yoo Jin ja JB peavad koos bändi tegema hakkama??)





8.6.15

Dream high 2 [s2 ep1] (2012)

 Algab sellega et Rian on võtetel mis ei lähe just hästi ning peale seda suundub ta õhtusele esinemisele oma bändi HerShega. Seal peaks esinema ka I:DN aga Shiwoo pole kohal ning ka JB ei saa seega esineda ning lavale ronib uuesti HerShe. Fännid ei saa aru mis toimub. JB suur fänn Shin Hae Seong läheb vaatama miks poisse laval pole ning jookseb Shiwooga kokku ning hiljem mõlema poisiga. JB palub tüdrukul nende manageri kinni hoida ning just enne kümmet astuvad poisid lavale.

Üks tantsija I:DNist lastakse lahti ning Hae Seong visatakse hoonest välja ja ta hiilib vaikselt koju. Koolis peab ta aga hilinemise tõttu ühe õpetaja jalanõusid puhastama. I:DNil on jamad kaelas esinemise tõttu ning JB ei taha laulda plagiadi süüdistusega.

JB tahab hakata soolot tegema ning tema bändikaaslasele pole see just parim uudis. Üks sõber aitab Hae Seong'l teha mingit maagilist värki, et saada edukaks aga asi läheb jamaks ning tuletõrjealarm hakkab tööle ning tema rituaal jääb pooleli. Peale seda läheb Hae Seong ühele proovikatsele aga ta vanus ei anna välja ning ei võeta vastu. Peale seda saab tüdruk oma isaga kokku ning isa tahab et tüdruk kuskile kirikukooli läheks aga tüdruk ei taha seda kuulda.

Hae Seong harjutab tänaval aga asi ei edene eriti hästi. Peale seda tahab ta et Yoo Jin ta looga tegeleks aga poiss ei taha ega viitsi, isegi mitte raha eest. Kirini kooli astub sisse JB koos oma manageriga. JB vaatab koolis ringi ja näeb kuidas Hae Seong Yoo Jini palub. Samal ajal läheb JB manager direktori juurde ja teatab et ta firma ostis kooli ära ning osad õpilased suunduvad nüüd sinna ning tema on uus direktor. Yoo Jin kuulab Hae Seong lugu aga ta ikka pole nõus sellega tegelema.

JB meenutab kuidas ta Yoo Jiniga esimest korda kohtus. Ning astub uksest sisse ja lubab ise kuulata tüdruku lugu ja tegeleb sellega. Siis aga läheb poistel ütlemiseks ning Yoo Jin kustutab JB tehtud versiooni äraja lubab ise 5 minutiga asja valmis teha. Hae Seong on vihane et poiss asja ära kustutas ning järsku kuuleb kogu kool et JB on koolimajas ning tormavad vaatama. Yoo Jin on JB'd löömas aga Hae Seong paneb poisile jala ette ning too komistab vastu akent. Hae Seong naeratab JBle ning poiss naeratab vastu.

Rian: Is this really the stuff that makes Gwyneth Paltrow cry? Ah, it just hurts my eyes!

JB: Idol is an icon.

Hae Seong: I thought I was going to die

Yoo Jin: You are really petty and low
Hae Seong: That's right. I’ve always been like this.

JB: If you hit me, you then you might actually become famous.

10/7 (Ütleme nii et esimene episood ja ma ei saanud üle poole ajast mitte muffigi aru.. kes keegi on miks ja kus... aga JB on niii ilus ja armas :) aga tundub et draamat ja põnevust hakkab alles tulema )




1.6.15

TUTVUSTUS: 드림하이 2/Dream high 2 [Ep1-16] (30.1 - 20.3.2012)

FAKTID:
Drama: Dream High 2
Hangul: 드림하이 2
Director: Lee Eung-bok, Mo Wan-il
Writer: Heo Sung-hye (ep 1-6), Jang Eun-mi (ep 7-16)
Starring: Ailee, Kang So-ra, Jinwoon, Jiyeon, JB, Hyolyn
Network: KBS2
Episodes: 16
Seasons: 2
Release Date: January 30 - March 20, 2012 
Runtime: 60 minutes
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Music, Comedy, Romance, Youth, Teen
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
See on siis üks väheseid nö teine hooaeg.. ja ma nägin seda esimesena ja mu suureks lemmikuks sai JB, kes toona ei olnud üheski bändis, (minu üllatuseks aga well 2014 sai ta bändi GOT7) ja siis on siin veel Jiyeon T-ARAst, Jinwoon 2AMst, Jinyoung also GOT7, ja Ailee. Ja nüüd lugedes on siin veel nii mõnigi suur kpop staar keda toona ei teatud, ehk polnud debüteerinud aga nüüd võiks seda lausa uuesti vaadata. Lugu sama, noored kpop staarid peavad koos elama,õppima ja harjutama et esineda ja raha teenida.

TEGELASKUJUD:
Kang So-ra as Shin Haesung

Haesung on JB fänn, kes ühineb Kirini kooliga, kuigi tema eksamitulemused on kirjalikud ideaalsed, siis esinemine pole tema tugevam külg, aga ta on valmis õppima ja edenema.

Park Jiyeon as Rian

Keskmise oskusega näitlejanna, kuid kelle manager pushib teda igale poole esinema ja perekond nõuab ka oma osa, kuigi neiu on kahevahel ja tunneb et tahaks midagi muuta aga keegi ei kuula teda.

Jinwoon as Jin Woojin

Rõõmsameelne noormees, kelle unistuseks on juba lapsena näitlemine ning ta on ka just see õpilane, kes soovib head aga satub tihti pahandustesse, nüüd on tema unistus saada rokkstaariks. 

JB as JB/Jang Woojae

Populaarne noormees, kes on hea laulja ja tantsija aga teda vaevab jalavigastus, mis võib tema iidoli karjäärile vee peale tõmmata.

HETKEID DRAAMAST: