26.11.14

Full house: Take 2 [s2 ep11.1] (2012)

Tae Ik läheb Man Oki juurde ning tüdruk paneb telgi püsti, et poiss magada saaks aga Tae Ik ei tule und. Siis aga äratab ta tüdruku üles ning kui tüdruk on nõus teda magama aitama, teatab poiss et on väsinud ja ronib telki.

Hommikul on maja täis koristajaid ning kuna see teenus on kallis ja Man Ok peab maksma, siis viskab tüdruk kõik välja ja annab Tae Ik'le tolmuimeja kätte. Lõpuks hakkab poiss ka koristama siis viib Man Ok poisi välja sööma ja alguses ei suuda Tae Ik uskuda mida ta sööma peab aga lõpuks see isegi maitseb talle.

Samal ajal tuleb Hwa Ming Full house, et Kang Hwiga kokku saada ning Lee Jun teatab, et naine tahab poissi oma modelliks kuid poiss keeldub ja lahkub. Hwa Ming läheb poisile järgi ja selgub, et juba lapsest peale on Hwa Ming Kang Hwi eest hoolitsenud ja temaga kõige paremini läbi saanud ning Kang Hwi on nõus.


Man Ok laseb juukseid sirgendada ja uue soengu teha ning märkab uudist, kus teatakse et Kang Hwi on moeikoon ja nüüd uus nägu uuel rahvusvahelisel moekolektsioonil. See on Man Oki jaoks shokk.

Tae Ik: Cleaning is not something that can be done by humans

10/8 (Mulle tegelikult Kang Hwi meeldib ja ta õde on ka armas,et hoolitseb niimoodi oma venna eest )



24.11.14

TUTVUSTUS: Vanga [Ep1-?] (2013-?)

FAKTID:
-

TUTVUSTUS:
Pimeda bulgaarlanna Vanga uskumatult täpsed ennustused on kuulsad terves maailmas, sealhulgas ka Eestis. Tõestisündinud lool põhinev põnevus-draamasari toob legendaarse prohveti elukäigu esmakordselt tele-ekraanile.

Vanga kuulutas ette allveelaev Kurski uppumist, New Yorgi kaksik-tornide ründamist, Aasiat tabanud tsunami-katastroofi, NSV Liidu lagunemist ja palju muudki. Ta oli seotud loendamatu hulga riigipeade ja suurkujudega, nende seas Stalini, Hitleri, Gagarini, Jeltsini ja teistega. Tema fenomeni mõistatust on püüdnud lahendada sajad teadlased, kuid 1996. aastal võttis Vanga oma selgeltnägemise saladuse endaga hauda kaasa...

TEGELASKUJUD:
Vanga

HETKEID DRAAMAST:
-

19.11.14

Full house: Take 2 [s2 ep10.2] (2012)

Kang Hwi ja Man Ok veedavad päeva koos ning tüdruk tahaks teada miks poiss tagasi läks aga Kang Hwi viib jutu mujale. Manager Hwang tahaks Tae Ik'd aidata saada tagasi oma kuulsus ja kodu kuid poiss ei taha sellest midagi kuulda.

Õhtul tuleb Man Ok ja viib Tae Ik'le õlut ja kõige rohkem jääb purju tüdruk. Tae Ik läheb välja jalutama ja näeb ukse ees fänne, kes hüüavad, et Tae Ik tagasi tuleks. Järgmisel päeval aga peavad Hwang ja Man Ok tagasi minema. Lennujaamas kohtuvad nad Tae Ik'ga ja tüüp läheb nendega kaasa. Ka on samal ajal lennujaama Kang Hwi, kes näeb kuidas Man Ok ja Tae Ik läbi saavad.

Fännid jooksevad lennujaamas tormi, et saaks Kang Hwi'd näha. Man Ok, Tae Ik ja Hwang maskeerivad, sest arvavad, et fännid ja fotograafid võivad neid tunda aga sealt kus nemad käivad on rahulik. Tae Ik peatub Hwangi juures kuid kuna mees norskab siis Tae Ik helistab Man Okile ja läheb tema vanaisa võimlasse.

Man Ok: Do you want a drink?
Tae Ik: Is that a trend these days?


Tae Ik: Senior manager Hwang, did you sell roast chestnuts before?
Hwang: This was fashionable back then

Man Ok: I’m at home
Tae Ik: Bullshit
Man Ok: What? What did you say? Bullshit? Lee Tae Ik you also use words like that?

10/8 




17.11.14

Kurosagi [s1 ep4] (2006)

Kakabi constructioni firma juhti Eguchi Ichirot süüdistatakse raha varguses, kuid mees ajab vastu et tema see ei ole. Kurosaki otsib mehe üles ja pakub talle oma abi, sest usub et mees on süütu. Selgub et Saikyou consultanti firmas on üks mees kes tegeles viimasena ühtete paberitega, millel olid tähtsad numbrid ja summad ning enne seda vaatas Eguchi Ichiro paberid üle ja kõik oli korras aga enne firmasse jõudmist vahetati paberid ära.

Kurosaki uurib asja ning käib ka ühes firmas, kus esitab ennast kui Sky Bio Indrustry töötajat, tegemist on väikefirmaga kellel pole Kurosaki vennast aimugi. Samal ajal keeldub aga Tsurara Kurosakist rääkimast ning tema sõbranna Yukari ei saa aru miks ning siis teatab et ehk tüdrukule on mees juba meeldima hakanud.

Kurosaki sai Shiraishi nõusse, mees lasi Sky Bio firma kohta uurida ja firma on tõusuteel. Tsurara läheb mõneks päevaks koju puhkama. Shiraishi kutsub Kurosaki tähistama ning Kurosaki peab seal ka jooma, siis aga pakub Shiraishi talle, et mees ajagu firma aksiad kõrgeks ning siis jälle madalaks ning tema tahab saada firma oma kätte. Kurosakil on tuumapohmell järgmine päev aga ta sai Shiraishi õnge otsa. Tsurara mõistab Kurosaki juttu seadusest ja oma tegevuse kasulikkusest. Kashima otsib endiselt tõendeid Kurosaki tegevuse kohta.




Kurosaki läheb Shiraishi juurde ja teatab et tahab saada Sky Biost ka osa ning mees võiks talle sulas 1,5 miljardit maksta. Shiraishi on nõus ning toobki raha sulas ning Kurosaki võtab selle. Peale seda tõuseb Sky Bio aksiad kõrgele, koguaeg ainult kasvab aga vahetult enne kella 2 päeval.. kukub kõik kolinal alla ning Shiraishi kaotab suure koguse raha. Kurosaki saab teada, et Hamashita Biotech, firma mille Kurosaki lihtsalt välja mõtles, on tekkinud uus sertifikaat ning selgub et selle taha on SHirashi.

Shiraishi läheb aga Katsuragi juurde ja seega selgub et tegelikult müüs Katsuragi Kurosaki Shiraishile maha. Tüüp küll kaotas ühel poolt suure summa raha aga teisalt sai hea tehingu. Tsurara läheb kaupa kohale viima ja taaskord on selleks Katsuragi restoran. Sinna tuleb ka Kurosaki, kes märkab naist aga naine teda mitte. KUnagi kedagi pole siis Tsurara läheb aina edasi kuni kohtub Katsuragiga.. Neid näeb eemalt aknast Kurosaki....








Kurosaki: I’m Kurosaki from Tokyo sangen newspaper

Eguchi Ichiro: Are you really a newspaper reporter?
Kurosaki: My name is Kurosaki, my profession is swindling.

Kurosaki: I help you to swindler the billion back.

Kurosaki: That guy should learn how to read other people's expressions. Senbai and coffee don’t go together at all, right?


Kurosaki: You're too loud, I feel awful.

Eguchi Ichiro: When I think about how Shiraishi is going to gain a lot of money, I still feel a bit uncomfortable.
Kurosaki: I won’t allow that to happen

10/8 (Okei, vahepeal on ikka päris raske aru saada kuidas on Kurosakil võimalik niimoodi neid vendi tüssata, kas nad teda kuidagi ära ei tunne? Ja ma olin ausalt pettunud kui selgus et Kurosaki ära kasutamises oli oma osa ka Katsuragil.... nõme.. )




12.11.14

Full house: Take 2 [s2 ep10.1] (2012)

Kang Hwi mõtleb oma olukorra üle ning samal ajal helistab Hwa Ming ja uurib Lee Junilt, et kas ja miks pole poiss ikka veel tagasi ning ülemus lubab asjad korda ajada ning käsib kellegi Kang Hwid otsima saata aga juba on poiss kohal ning teatab et on nõus aga tingimusel, et Man Ok on tema stilist. Lee Jun lubab järgi mõelda.

Kang Hwi leiab tüdruku joonistuse Tae Iks't ning mõtleb kus tüdruk olla võiks. Samal ajal tahab Tae Ik, et nii tüdruk kui manager lahkuks aga kumbki ei taha minna enne kui poiss kaasa läheb. Hommikul sõidab Tae Ik minema ning Man Ok põrutab rattaga järgi. Nad sõidavad laevaga ning poisi suureks ehmatuseks on ka tüdruk laevas ning nad veedavad päeva koos, sest Man Ok keeldub lahkumast.

Man Ok tahab et poiss talle merekarbi ostaks, et siis soov kirjutada ning lõpuks poiss ostabki aga hiljem kuuldes karbi hinda pahandab ta poisiga, et too sellise asja peale raha raiskas. Kang Hwi peab minema Jaapanisse filmifestivalile koos Se Ryeong'ga ning mõlemad teevad rahva ees head nägu aga peale festivali ei räägi teineteisega. Neid näevad telekast ka Tae Ik, Man Ok ja Hwang. Hwang ei saa aru miks poiss tagasi läks ning saadab Man Oki asja uurima. Man Ok ja Kang Hwi veedavad päeva koos.

Lee Jun: Hire someone to find out where is he.
Kang Hwi: There is no need to find out
Lee Jun: You came later that I expected

Lee Jun: Jang Man Ok... do you have some other feelings for her?
Kang Hwi: I'm through talking

Man Ok: Lee Tae Ik, if you don’t go, I won’t either

Tae Ik: If you don’t get off and keep riding it, I will drop you off in the middle of the road.

Man Ok: How much is it? When we get back to Korea I will pay you double the amount. So how much is it?
Tae Ik: 11 000 won (11 dollarit). You must pay interest as well
Man Ok: 11000 won? This shell? Then you should have said something ! The beach is filled with seashells! Why did you pay money and buy that?
Tae Ik: I wonder who threatened me that if I didn’t buy it, she would cry!

Man Ok: If you don’t buy it for me, I am going to make you have a difficult time.
Tae Ik: Then do it

Man Ok: From now, I am going to call your name and cry my eyes out

man: I see you are the tourists?
Tae Ik: Yes
Man Ok: Yes
man: Have you come on your honeymoon?
Man Ok: Yes, yes
Tae Ik: Are you answering because you understand what he is saying?
Man Ok: I don’t know. Since that man is smiling...

Aunt: Why are you mean to pretty Man Ok?

Kang Hwi: Why does everything look good on me?

10/7 (Kang Hwist on kahju, et tal selline jama on ja nagu ikka..siis on kuskil keegi, kes oskab hästi manipuleerida..)


10.11.14

Kurosagi [s1 ep3] (2006)

Kurosaki otsib kassi kes on Tsurara juures söömas. Naine kiirustab tööintervijule ning Yukari tuleb Kurosaki juurde ning teatab et ta sõbranna sattus petise kätte. Nimelt soovis Shimizu osta kinki oma tütrele ning kustsus tüdruku juveelipoodi ning läks välja sõrmust vaatama. Aga tagasi ei tulnud. tüdruk pidi ise sõrmuse kinni maksma. Kurosaki lubab raha tagasi saada ning uurib Katsuragilt infot ja läheb Shimizuga kohtuma.

Tsurara kuuleb Yukarilt et too otsis meelega kedagi keda oleks petetud et siis saaks selle põhjusega minna Kurosaki juurde ja teda näha. Nimelt meeldib poiss hullult Yukarile, see et too Kurosaki abi palus, ei meeldi põrmugi Tsurarale.

Kurosaki teeb Shimizuga tehingu 50 miljoni yeeni väärt sõrmuse peale. Ning külastab sõrmustega Katsuragit. Tsurara saab tööülesandeks kohvi ühte restorani viia ning kui on kohale jõudnud näeb ta et sealt astub välja Kurosaki. Ta viib kohvi hetkel suletud restorani ning uurib kes too kutt oli, ning saab teada et too on tihe külaline seal. Õhtul juhtuvad Tsurara jaKurosaki koos poodi ning naine on just kassitoitu ostmas aga nähes Kurosakit paneb ta kõik tagasi. Siis aga jalutavad nad koos koju ning teepeal tunnistab tüdruk et nägi poissi kallis restoranis mille peale muutub poisi ilme väga tõsiseks ja ta jalutab minema.



Koolis arutab Tsurara Kurosaki käitumist uue sõbrannaga ning peale seda uurib ta netist mis võis juhtuda Kurosakiga et ta petjaid vihkab aga samas on ise üks neist kes petiseid petab. Ning saab teada 6 aastat tagasi juhtunud õnnestusest kus isa võttis naiselt ja lapselt elu ning seejärel tappis ka enda, ainult poeg jäi ellu ning tapmise taga olid swindlerid..

Tsurara kuuleb kui Kurosaki koju tuleb aga ei julge ust lahti teha.. Hommikul on ta kuidagi vaikne kuid Yukari jutustab mis toimuma hakkab.

Kurosaki helistab Shimizule ja lepib kohtumise kokku, siis helistab ta Soumale ja lepib samal ajal kohtumise kokku. Kui Souma tuleb tudvustab Kurosaki ennast kui Shimizu ja Shimizu teab Kurosakit kui Soumat. Aga kui Shimizu saabub siis tuvustab Kurosaki Soumat kui oma assistenti ning jookseb mõlema vahet. Kuid kuna Souma kannab kohvrit siis arvab Shimizu et selles on raha. Vahepeal püüab Kashima Tsurara kinni ning annab oma numbri kui too peaks midagi tähtsat Kurosaki kohta kuulma..



Shimizu näitab Kurosakile sõrmust ning Kurosaki lahkub hetkeks koos sõrmusega aga ning jätab Souma ja Shimizu üksi. Viimane kutsub esimese oma lauda ning Shimizu räägib sõrmusest kui Souma tema tütrest, kellega nö Kurosaki abielluma pidi, sest Souma arvab et Shimizu on Kurosaki äi. Üsna peab saab aga Shimizule selgeks et tema ees istub Souma ning Souma see järel aru et tema ees on Shimizu ning kolmas mees on kadunud. Shimizu läheb närvi kui näeb et Souma kohvris pole raha ning kargab Soumale kallale. Püüdes turvade eest joosta jookseb ta koti poisile otsa ning selleks on ei keegi muu kui Kurosaki.

Kurosaki annab raha ohvrile ning seejärel läheb Katsuragi juurde. Too uurib kes oli see tüdruk ning Kurosaki lubab et neiu ei satu iial sinna restorani. Kodus teatab poiss tüdrukule et maksab uue korteri kulud ise peaasi et neiu ruttu lahkuks. Tsurara uurib mis juhtus 6 aastat tagasi aga Kurosaki tahab et neiu lahkuks..


Kurosaki: Is meeting a swindlers your hobby?


Souma: My I ask how old is your daughter?
Shimizu: Our daughter is 10,2 carats.
Souma: 10,2 carats? What if you convert that into years?
Shimizu: Years? You can’t really switch it to years.

10/8 (Ma ei suuda ikka uskuda et tal need petmised õnnestuvad, ma üritab ikka mõelda kuidas ta asju teha võiks aga noh panen ikka pange.. kuradi kaval poiss.. samas nii wierd on vaadata et kutt nutab tüdruku ees sest tavaliselt püüavad kutid, eriti temasugused karmid ja ülbed, oma tundeid varjata...)

5.11.14

Full house: Take 2 [s2 ep9.2] (2012)

Tae Ik meenutab kuidas nad perega Full House kolisid kuid teeb otsuse. Toimub pressikonverents, et Tae Ik sooloalbumit promoda kuid poiss ilmub alles tund aega hiljem kohale. Go Dong helistab Man Okile, et kas too teab poisist midagi ning Man Ok ja Kang Hwi tormavad konverentsile. Konverentsil teatab Tae Ik kuidas asjad tegelikult on ja teatab et lahkub firmast. Lee Jun lööks ta maha ja teatab et nüüd võib poiss Full Housest und näha, kuid Tae Ik plaanib maja tagasi saada aga mitte Lee Jun abiga ning lahkub.

Manager Hwang, Go Dong ja Man Ok on mures ega tea kuhu võiks poiss minna, sest nad ei tea kedagi kelle juurde võiks poiss maanduda. Samal ajal näeb Lee Jun Kang Hwid ning tahab et poiss tagasi tuleks ja kasutab tema haiget silma ja pimedaks jäämist ära. Kang Hwi läheb arsti juurde ja kuuleb et võib vähem kui aastaga pimedaks jääda kui ravi ei saa ja rahulikult ei võta. Poiss ei tea mida teha.

Tae Ik läheb tädi juurde ja seal on ka tema ema. Tae Ik jalutab ringi ja ta tuntakse ära. Manager Hwang saab teada, et Tae Ik on lennujaamas ja käsib Man Okil asjad kokku panna ja lennujaama tormata sest teab kuhu poiss läks. Fännid piiravad Tae Ik ümber ja poisi ema ei pea sellele vastu, sest talle ei meeldi meeletu rahvahulk. Poeg viib ema eemale ning kui tagasi tulevad siis näevad nad manager Hwangi uksel inimesi vastu võtmas ja üsna pea jookseb välja ka Man Ok ja Tae Ik on kergelt öelda shokis.

Lee Jun: Don't stand there like an idiot and find Tae Ik somehow

Lee Jun: You are going to give up Full House and leave?
Tae Ik: Who said that I am giving up?

Lee Jun: Even if you don't add to it, my head is already hurting

Hwang: What on earth did you do to the kids?

Hwang: Rude bastard

Go Dong: A person who comes to mind immediately... there is nobody. Except Kang Hwi hyung-nim

Woman: Before she is your mother, she is my younger sister

 10/7 (Pere on alati koht kuhu saab minna, ükskõik mis ka ei juhtuks.. Hea kui on selline koht olemas :D )