22.1.21

TUTVUSTUS: 신데렐라와 네 명의 기사/Cinderella with Four Knights [Ep1-16] (12.8 - 1.10.2016)

FAKTID:
Drama: Cinderella with Four Knights
Hangul: 신데렐라와 네 명의 기사
Director: Know Hyuk-chan, Lee Min-woo
Writer: Min Ji-eun, Won Young-sil
Starring: Park So-dam, Ahn Jae-hyun, Lee Jung-shin, Choi Min, Son Na-eun
Network: HB Entertainment, tvN
Episodes: 16
Release Date: August 12 - October 1, 2016
Runtime:  60 minutes
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Lugu räägib siis ühest neiust Hawonist, kes elab koos oma kasuema ja kasuõega ja kelle isa on rekkamees, kes on enamus ajast kodust ära. Samuti käitutatakse Hawoniga halvasti kodus ja ta peab käima mitmel osalise ajaga tööl, et koguda ülikooliks raha. Siis aga saab ta teada, et isa pole maksnud ema urni tasusid ning neiu ülikooliraha läheb sinna. Samal ajal satub ta kokku aga kolme rikka noormehega, kes on kõik omavahel sugulased: Hyunmin, kes palkab Hawoni enda kihlatuks kellega minna vanaisa pulma; Jiwoon, kes ei hooli vanaisast kuid on vanaisa võimu tõttu sunnitud mehe pilli järgi tantsima ja Seowoo, kes on muusik ja kelle kätte satub Hawoni telefon. Siis aga pakub Kang perekonnapea, ehk vanaisa Hawonile ideaalse pakkumist, kui too kolib Sky House ja elab koos mehe lastelastega kolm kuud ja õpetab neid käituma ja hoolima siis maksab mees tüdruku ülikooli kinni.Aga majja kolimisel on üks suur reegel (üllatus-üllatus) kohtingud ja armumine on keelatud!

TEGELASKUJUD:

Park So-dam as Eun Hawon

Noor, tark ja hästi töökas neiu, kelle ema on surnud ja isa on rekkajuht ning ta elab koos karmi kasuema ja kasutütrega. Tema unistuseks on minna ülikooli ja ta kogub selleks raha.

Jung Il-woo as Kang Jiwoon

Kangi perekonna lastelastest keskmine, kes oli peale ema surma lastekodus ja siis kolis vanaisa juurde. Ta on väliselt metsik ja seiklushimuline, kuid südames aitab endast nürgemaid ja püüab õiglust jalule seada.

Ahn Jae-hyun as Kang Hyunmin

Kangi perekonna lastelastest kõige vanem ja suur naistemees. Ta on osav ära rääkija. Ta veenab Hawoni olema enda kihlatu paariks tunniks vanaisa pulmas, kuid sisimas meeldib talle aga lapsepõlvesõber Hyeji.

Lee Jung-shin as Kang Seowoo

Seowoo on Kang perekonna pärijatest kõige noorem, kes on muusik, talle meeldib kirjutada muusikat ja esined. Samuti hakkab talle Hawon meeldima, aga üsna pea saab ta aru et sellel pole mõtet ja siis kohtub ta Jayeongiga.

Choi Min as Lee Yoonsung

Ta on Kangi perekonna pea sekretär ja abiline ning turvamees kõigile kolmele Kangi pärijale. Samuti aitab ta Hawonil Sky House sisse elada ja kaitseb teda. 

Son Na-eun as Park Hyeji

Hyeji on moedisanier ja Hyunmini lapsepõlve sõber ja endiselt kutist sisse võetud, kuid kuna Hyunmin lükkab ta pidevalt eemale, kasutab ta Jiwooni et ajada Hyunmini kadedaks.

HETKEID DRAAMAST:












Selle sarja leidsin ma üldse tänu BTOB laulule "For you" ja Younha "I believe"le, ehk siis esimest korda kus mulle meeldib sarja soundtrack so much, ise sarja nägemata.. :D Ja sorry not sorry aga ma ei suuda võtta Hyunmini kui pere vanimat, ta näeb kindlasti noorem välja kui Jiwoon. Pluss Jiwoon käitub nagu ta oleks see kõige vanem ja tähtsam.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar