29.1.21

Cinderella with Four Knights [s1 ep1] (2016)

Algab sellega, et Hawon veab pitsasid laiali ja märkab kui üks kutt kakleb teistega ning võtab käekoti ja arvab et too varastas selle, kuid reaalus on see et tüübiks on Jiwon, kes aitas ühel naisel käekoti tagasi saada. Hawon ise elab aga oma kasuema ja kasuõega ning pole oma isa juba mitu kuud näinud. Ta töötab mitmel töökohal, et teenida ülikooli jaoks raha. Tal on see summa peaagu koos.

Samal ajal nõuab aga suurärimees Jongdu et tema kolm sugulast Jiwon, Hyunmin ja Seowoo tuleksid tema juurde kohe ja seal annab sekretär Yoonsung neile pulmakutse, vanaisa on abiellumas viiendat korda. Kumbki meestest pole aga rõõmus selle ole ja ei plaani kohale minna.

Siis aga kohtub Hyunmin aga Hawoniga ning pakub talle raha, kui too on nõus kolm tundi temaga aega veetma. Hawon saadab ta aga pikalt ning Jiwoon kuuleb kuidas töökaaslased arutavad et kui palju raha tal on ja miks ta seda nende peale ei kuluta. 

Siis on aga Hawoni ema surmaaastapäev ja kui neiu lilli viima läheb, saab ta teada, et koha eest pole juba viis aastat makstud, ning ta peab maksma 5 miljonit woni võlga kui tahab kohta tagasi ja samal ajal tuleb sinna ka Jiwon. Hawon peab valima kas maksta ülikooli sisseastumine või ema võlg ning tal jääb veel miljon puudu, täpselt see summa, mille Hyunmin lubas anda. 

Nii on Hawon nõus Hyunmini pakkumisega, isegi kui noormees teatab et too peab tema kihlatu olema. Samal ajal loodab Hyeji minna koos Hyunminiga pulma ja kutsub Jiwooni endaga, kui kuuleb et kutil on mingi neiu kaasas. Hyunmin annab Hawonile riided ja meigi ning viib ta vanaisa pulma, kus ta tekitab korraliku poleemika.

Seal saab Hawon aga aru et Hyunmin valetas talle vanaisa tervise osas ja et vanaisa ise on see kes abiellub ja vabandab et rikkus tolle päeva ja paneb ka Hyunmini kõigi ees vabandama. Hiljem nõuab Jiwon aru naiselt et milleks see kõik võimeline on raha pärast.

Jiwon: You think im messing around? How about I mess around with your face?
Hyunmin: How dare you crab your older brother by the collar?

Hyumin: This is grandpa's... grandpa's wedding invitation? Wow. Are you serious?

Jiwoon: I am not going
Hyumin: Hey, you're not the only one who doesn't want to go
Yoosung: All three of you brohers must attend
Jiwoon, Hyumin: Who are you calling brothers?

Girl: How can you dump someone over the text?
Hyunmin: Why, what's wrong with texts? I even used emoticons!

Hyunmin: All the women in this world are my women 

Girl: Is that rumor true?
Hyunmin: What rumor?
Girl: I heard that you grant girls one wish after you break up with them
Hyunmin: Just say the word.. there goes another one of my cars.. taxi...

Hyunmin: My new grandma and my mom are the same age. And at this rate, I might be getting myself a babby uncle

Butler Kim: Your grandsons are devils, devils!

Hyunmin: Wow, talking informally to me?
Hawon: Well, you started it
Hyunmin: But I'm a customer
Hawon: But you already paid

Hawon: People who say that they have money are usually the most untrustworthy

Hyunmin: Lets go little extra
Hawon: What do you mean?
Hyunmin: Act like my fiancee for three hours
Hawon: What? Your fiancee?

10/8 (Liiga palju ilusaid mehi, omg.. ja kuigi mulle meeldib Hyunmin siis no sorry aga ma ei suuda võtta teda kui kõige vanemat, sest ta näeb nii beebi välja, Jiwon on palju vanema nägemisega ... sorry not sorry)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar