5.1.21

Someone like you [s1 ep4]: Truth Behind A Shooting Star (聽見幸福, Taiwan, 2015)

Zhan Cheng tantsib emaga tema sünnipäeval Yuxi abiga ning hiljem tuvustab ta naist perele, kes on shokeeritud et too näeb välja nagu Luohan. Seepeale sõidavad Yuxi ja Zhan Cheng naise ema juurde küsima, et ega naisel kaksikud ei sündinud ja seepeale ema saab pahaseks kuid ei ütle tõtt.

Siis aga tuleb õhtu kus sajavad meteoriidid ja Yuxi tahab minna sinna koos Boyaniga, sest nad on seda igal aastal teinud kuid mees ütleb et tal on koosolekud aga tgelikult läheb mujale ja Yuxi on kindel et mees valetas talle ja on kurb. Zhan Cheng ei saa aru mis naisel viga on aga peagi kuuleb et too tahab minna meteoore vaatama ja viib ta üllatuseks jahiga sõitma et seal taevast vaatavad.

Siis aga arvab Yuxi et mees kukus vette ja tormab ka vette meest otsima aga siis selgub et mees pole vees, aga hüppab et naist veest välja aidata ning Yuxi jääb haigeks. Zhan Cheng hoolitseb naise eest ja paari päevaga saab Yuxi terveks. Samal ajal püüab Boyan aru saada miks vajab Zhan Cheng endiselt abi ja kutsub Yuxi välja ja ilmub mehe ukse taha ja filmib et too on endiselt pime.

Siis aga sööb Yuxi ühtesid küpsiseid, mida a sõbranna Xiao Ling kiidab ning avastab et küpsised näevad samasugused välja kui Zhan Chengi kaelakee ja uurib kus see küpsetaja on ning sõidavad mehega külla. Boyan annab video Vanessale, oma ülemusele.

Yuxi: Boss, now when you know I look exactly like Luohan, are you going to fire me because you don't want to feel upset?

Yuxi: Do I have an identical twin sister?

Yuxi: I hope I won't be seasick. I really do not want to throw up

Zhan Cheng: The higher the posistion, the greater the responsibility

Zhan Cheng: Was it because you thought that I fell into the water, so you jumped off to save me?
Yuxi: It was so cold. Did you think that I simply wanted to go for a swim?

Yuxi: These cookies are really delicious, if you don't have some, you'll regret it
Zhan Cheng: I've never heard you say that anthing doesn't taste good

10/8 (kes lubab pimedal mehel ust avada, kui ta on pime ja see on nii suur saladus? nagu seal ukse taga õib olla ajakirjanikud or kes veel ja mis point on treenida poola astat et mitte vahele jääda kui ukse avamisega jääd?)






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar