29.1.21

Cinderella with Four Knights [s1 ep1] (2016)

Algab sellega, et Hawon veab pitsasid laiali ja märkab kui üks kutt kakleb teistega ning võtab käekoti ja arvab et too varastas selle, kuid reaalus on see et tüübiks on Jiwon, kes aitas ühel naisel käekoti tagasi saada. Hawon ise elab aga oma kasuema ja kasuõega ning pole oma isa juba mitu kuud näinud. Ta töötab mitmel töökohal, et teenida ülikooli jaoks raha. Tal on see summa peaagu koos.

Samal ajal nõuab aga suurärimees Jongdu et tema kolm sugulast Jiwon, Hyunmin ja Seowoo tuleksid tema juurde kohe ja seal annab sekretär Yoonsung neile pulmakutse, vanaisa on abiellumas viiendat korda. Kumbki meestest pole aga rõõmus selle ole ja ei plaani kohale minna.

Siis aga kohtub Hyunmin aga Hawoniga ning pakub talle raha, kui too on nõus kolm tundi temaga aega veetma. Hawon saadab ta aga pikalt ning Jiwoon kuuleb kuidas töökaaslased arutavad et kui palju raha tal on ja miks ta seda nende peale ei kuluta. 

Siis on aga Hawoni ema surmaaastapäev ja kui neiu lilli viima läheb, saab ta teada, et koha eest pole juba viis aastat makstud, ning ta peab maksma 5 miljonit woni võlga kui tahab kohta tagasi ja samal ajal tuleb sinna ka Jiwon. Hawon peab valima kas maksta ülikooli sisseastumine või ema võlg ning tal jääb veel miljon puudu, täpselt see summa, mille Hyunmin lubas anda. 

Nii on Hawon nõus Hyunmini pakkumisega, isegi kui noormees teatab et too peab tema kihlatu olema. Samal ajal loodab Hyeji minna koos Hyunminiga pulma ja kutsub Jiwooni endaga, kui kuuleb et kutil on mingi neiu kaasas. Hyunmin annab Hawonile riided ja meigi ning viib ta vanaisa pulma, kus ta tekitab korraliku poleemika.

Seal saab Hawon aga aru et Hyunmin valetas talle vanaisa tervise osas ja et vanaisa ise on see kes abiellub ja vabandab et rikkus tolle päeva ja paneb ka Hyunmini kõigi ees vabandama. Hiljem nõuab Jiwon aru naiselt et milleks see kõik võimeline on raha pärast.

Jiwon: You think im messing around? How about I mess around with your face?
Hyunmin: How dare you crab your older brother by the collar?

Hyumin: This is grandpa's... grandpa's wedding invitation? Wow. Are you serious?

Jiwoon: I am not going
Hyumin: Hey, you're not the only one who doesn't want to go
Yoosung: All three of you brohers must attend
Jiwoon, Hyumin: Who are you calling brothers?

Girl: How can you dump someone over the text?
Hyunmin: Why, what's wrong with texts? I even used emoticons!

Hyunmin: All the women in this world are my women 

Girl: Is that rumor true?
Hyunmin: What rumor?
Girl: I heard that you grant girls one wish after you break up with them
Hyunmin: Just say the word.. there goes another one of my cars.. taxi...

Hyunmin: My new grandma and my mom are the same age. And at this rate, I might be getting myself a babby uncle

Butler Kim: Your grandsons are devils, devils!

Hyunmin: Wow, talking informally to me?
Hawon: Well, you started it
Hyunmin: But I'm a customer
Hawon: But you already paid

Hawon: People who say that they have money are usually the most untrustworthy

Hyunmin: Lets go little extra
Hawon: What do you mean?
Hyunmin: Act like my fiancee for three hours
Hawon: What? Your fiancee?

10/8 (Liiga palju ilusaid mehi, omg.. ja kuigi mulle meeldib Hyunmin siis no sorry aga ma ei suuda võtta teda kui kõige vanemat, sest ta näeb nii beebi välja, Jiwon on palju vanema nägemisega ... sorry not sorry)





22.1.21

TUTVUSTUS: 신데렐라와 네 명의 기사/Cinderella with Four Knights [Ep1-16] (12.8 - 1.10.2016)

FAKTID:
Drama: Cinderella with Four Knights
Hangul: 신데렐라와 네 명의 기사
Director: Know Hyuk-chan, Lee Min-woo
Writer: Min Ji-eun, Won Young-sil
Starring: Park So-dam, Ahn Jae-hyun, Lee Jung-shin, Choi Min, Son Na-eun
Network: HB Entertainment, tvN
Episodes: 16
Release Date: August 12 - October 1, 2016
Runtime:  60 minutes
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Lugu räägib siis ühest neiust Hawonist, kes elab koos oma kasuema ja kasuõega ja kelle isa on rekkamees, kes on enamus ajast kodust ära. Samuti käitutatakse Hawoniga halvasti kodus ja ta peab käima mitmel osalise ajaga tööl, et koguda ülikooliks raha. Siis aga saab ta teada, et isa pole maksnud ema urni tasusid ning neiu ülikooliraha läheb sinna. Samal ajal satub ta kokku aga kolme rikka noormehega, kes on kõik omavahel sugulased: Hyunmin, kes palkab Hawoni enda kihlatuks kellega minna vanaisa pulma; Jiwoon, kes ei hooli vanaisast kuid on vanaisa võimu tõttu sunnitud mehe pilli järgi tantsima ja Seowoo, kes on muusik ja kelle kätte satub Hawoni telefon. Siis aga pakub Kang perekonnapea, ehk vanaisa Hawonile ideaalse pakkumist, kui too kolib Sky House ja elab koos mehe lastelastega kolm kuud ja õpetab neid käituma ja hoolima siis maksab mees tüdruku ülikooli kinni.Aga majja kolimisel on üks suur reegel (üllatus-üllatus) kohtingud ja armumine on keelatud!

TEGELASKUJUD:

Park So-dam as Eun Hawon

Noor, tark ja hästi töökas neiu, kelle ema on surnud ja isa on rekkajuht ning ta elab koos karmi kasuema ja kasutütrega. Tema unistuseks on minna ülikooli ja ta kogub selleks raha.

Jung Il-woo as Kang Jiwoon

Kangi perekonna lastelastest keskmine, kes oli peale ema surma lastekodus ja siis kolis vanaisa juurde. Ta on väliselt metsik ja seiklushimuline, kuid südames aitab endast nürgemaid ja püüab õiglust jalule seada.

Ahn Jae-hyun as Kang Hyunmin

Kangi perekonna lastelastest kõige vanem ja suur naistemees. Ta on osav ära rääkija. Ta veenab Hawoni olema enda kihlatu paariks tunniks vanaisa pulmas, kuid sisimas meeldib talle aga lapsepõlvesõber Hyeji.

Lee Jung-shin as Kang Seowoo

Seowoo on Kang perekonna pärijatest kõige noorem, kes on muusik, talle meeldib kirjutada muusikat ja esined. Samuti hakkab talle Hawon meeldima, aga üsna pea saab ta aru et sellel pole mõtet ja siis kohtub ta Jayeongiga.

Choi Min as Lee Yoonsung

Ta on Kangi perekonna pea sekretär ja abiline ning turvamees kõigile kolmele Kangi pärijale. Samuti aitab ta Hawonil Sky House sisse elada ja kaitseb teda. 

Son Na-eun as Park Hyeji

Hyeji on moedisanier ja Hyunmini lapsepõlve sõber ja endiselt kutist sisse võetud, kuid kuna Hyunmin lükkab ta pidevalt eemale, kasutab ta Jiwooni et ajada Hyunmini kadedaks.

HETKEID DRAAMAST:












Selle sarja leidsin ma üldse tänu BTOB laulule "For you" ja Younha "I believe"le, ehk siis esimest korda kus mulle meeldib sarja soundtrack so much, ise sarja nägemata.. :D Ja sorry not sorry aga ma ei suuda võtta Hyunmini kui pere vanimat, ta näeb kindlasti noorem välja kui Jiwoon. Pluss Jiwoon käitub nagu ta oleks see kõige vanem ja tähtsam.

5.1.21

Someone like you [s1 ep4]: Truth Behind A Shooting Star (聽見幸福, Taiwan, 2015)

Zhan Cheng tantsib emaga tema sünnipäeval Yuxi abiga ning hiljem tuvustab ta naist perele, kes on shokeeritud et too näeb välja nagu Luohan. Seepeale sõidavad Yuxi ja Zhan Cheng naise ema juurde küsima, et ega naisel kaksikud ei sündinud ja seepeale ema saab pahaseks kuid ei ütle tõtt.

Siis aga tuleb õhtu kus sajavad meteoriidid ja Yuxi tahab minna sinna koos Boyaniga, sest nad on seda igal aastal teinud kuid mees ütleb et tal on koosolekud aga tgelikult läheb mujale ja Yuxi on kindel et mees valetas talle ja on kurb. Zhan Cheng ei saa aru mis naisel viga on aga peagi kuuleb et too tahab minna meteoore vaatama ja viib ta üllatuseks jahiga sõitma et seal taevast vaatavad.

Siis aga arvab Yuxi et mees kukus vette ja tormab ka vette meest otsima aga siis selgub et mees pole vees, aga hüppab et naist veest välja aidata ning Yuxi jääb haigeks. Zhan Cheng hoolitseb naise eest ja paari päevaga saab Yuxi terveks. Samal ajal püüab Boyan aru saada miks vajab Zhan Cheng endiselt abi ja kutsub Yuxi välja ja ilmub mehe ukse taha ja filmib et too on endiselt pime.

Siis aga sööb Yuxi ühtesid küpsiseid, mida a sõbranna Xiao Ling kiidab ning avastab et küpsised näevad samasugused välja kui Zhan Chengi kaelakee ja uurib kus see küpsetaja on ning sõidavad mehega külla. Boyan annab video Vanessale, oma ülemusele.

Yuxi: Boss, now when you know I look exactly like Luohan, are you going to fire me because you don't want to feel upset?

Yuxi: Do I have an identical twin sister?

Yuxi: I hope I won't be seasick. I really do not want to throw up

Zhan Cheng: The higher the posistion, the greater the responsibility

Zhan Cheng: Was it because you thought that I fell into the water, so you jumped off to save me?
Yuxi: It was so cold. Did you think that I simply wanted to go for a swim?

Yuxi: These cookies are really delicious, if you don't have some, you'll regret it
Zhan Cheng: I've never heard you say that anthing doesn't taste good

10/8 (kes lubab pimedal mehel ust avada, kui ta on pime ja see on nii suur saladus? nagu seal ukse taga õib olla ajakirjanikud or kes veel ja mis point on treenida poola astat et mitte vahele jääda kui ukse avamisega jääd?)