15.6.20

Rosewood: Bloodhunt and Beats [s1 ep8] (2015)

Rosewood ja Villa peavad tegema koostööd pearahaküti Floydiga, kes on Honrstocki ekspartner ja sõber. Nad peavad lahendama soost leitud mehe mõrva, kus alligaator on osa mehest söönud.

Peale selle peab Villa tegelema oma emaga, kuna motell viskas ta välja ja Villal pole kuhugi peale oma ema minna aga sinna läheb ta hädajuhul. Samal ajal pushib Rosewood oma õde Pippyt jälgima oma unistust saamaks lauljaks. TMI skuuleb esimest korda, et Pippy võeti Jullardi aga neiu ei läinud. Ta teatab et on valmis oma kihlatut toetama kõiges, isegi kui see tähendab et nad ei saa koos olla ja elavad eri riigi otsas.

Villa kahtlustab algselt Floidy aga peagi on kahtlusalune Rosewoodi juures ja räägib ausalt ära mis juhtus ning nad mõistavad et tulistajaks oli kahlusaluse tütar, kes pole oma isaga kohtunud, mis on vale, sest ema ei tea seda. Aga selgub et neiu kuul ei tapnud vaid väljapressija, teine pearahakütt, tulistas end ise surnuks.

Villa lepib emaga ära ja mõistab et oma isa viimase kirja ei kirjutand mitte isa, vaid ema kes püüdis oma tüart kaitsta.

Floyd: He slips in and out like every lady in my life

Villa: It was terrible
Rosewood: Was it, wasn't it?

Rosewood: I've been thinking about this.. Pippy you're fired

Rosewood: Where did you find this crime scene in the dark
Villa: Rosie, when a man got eaten by alligator you don't usually forget where it was

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar