11.5.20

Rosewood: Have-nots and hematomas [s1 ep3] (2015)

Rosewood on oma hommikujooksul ja siis sureb ühes villas üks mees. Rosewood läheb pruudiga hommikust sööma aga naine peab kiirelt ühe kliendiga kokku saama ja Villa ootab koos Hornstockiga üht juhti, kelle nad arreteerivad tolle mehe tapmise eest. Rosewood vaatab surnu üle ja leiab et too oli juba enne kukkumist surnud. Hornstock kuulab tapja üle. 

Hornstock on kindel et too on tapja aga Rosewood on kindel et mees on süütu. Rosewood kahtlustab aga Dantet, ühte oma ema õpilast kes koolist välja visati. Villa käib vahepeal psüholoogi jutul, kes on aga Rosewoodi pruut Kat. Pippy ja TMI uurivad aga surnu, Alberti, laipa. samuti saab Pippy teada, et Rosewood on jälle ise oma verd testinud. 

Rosewood leiab laibalt märke ja jookseb Dante juurde ja saab aru et too üritas Albertit elustada. Pippy ja TMI leiavad et Albert mürgitati, mürgiga mis jätab mulje nagu ohver oleks purjus aga tegelikult sureb aeglaselt. Rosewoodile meenub et ka Dante oli nagu purjus ja kihutab sinna, Dante on oma kongis teadvusetu. Õnneks jõuavad nad õigel ajal ja Dante suudetakse päästa.

Rosewood viib Dante Alberti majja et näha mida ta puutus ja mida jõi. Siis aga keegi tulistab neid. Nad helistavad oma informaatorile Joo Joole ja saavad isiku kes müüb võlts Lamborgini osasid, mis Alberti auto täis on. Rosewood viib Ellise, varuosade müüa, sõidule ning Villa läheb neile järele kui nad kokkulepitud kohas ei ole. Villa arreteerib Ellise.

Villa: I feel so alone

Donna: Son, you can't save everyone

Villa: Rosey has a soft spot for anything with a pulse

Rosewood: Everyone has a story

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar