18.5.20

Rosewood: Vandals and vitamins [s1 ep4] (2015)

 Ühes klubis sureb mees nimega Stephen Stavros ja Miami PD ei taha juhtunut uurida, kuna mehe isa on väga tähtis mees ja teda ei tasu vihale ajada. Eriti faktiga et poeg suri üledoosi. Aga lahkamine antakse siis Rosewoodi teha. Rosewood uurib laipa ja leiab et tegu polnud üledoosiga ja et mees tapeti. 

Samal ajal on Stavros eitanud et Dr.Foster on tema arst, keda ka Rosewood ja Villa üle kuulavad. SAmas leiab Villa, Stephen on eelnevalt võtnud ühendust advokaatidega valeravi asjus. Villa usub et arst on asjaga seotud, eriti kui halvasti ta oma patsientidest rääkis. 

Aga ei Rosewood ega Villa saa õigust uurida Fosteri pinda. Samuti paneb punkti asja uurimisele ka Stepheni isa, kuna Foster on siiski nende perearst ja ta tahab poja matta nii kiiresti kui võimalik. Villa aga tunneb et asi pole õige aga ilma kapteni toetuseta, ei saa ta asja edasi uurida. See tähendaks aga et Foster pääseb edukalt puhtalt ja võib veelgi kedagi nii tappa.

Samal ajal saab Rosewood shokeeriva kirja oma ekstüdruksõbralt, et neil on ühine laps ja seesama laps on just see kes on Rosewoodi plakateid rikkunud. Nii paanitseb Rosewood paar päeva aga siis võtab asja käsile. Rosewood räägib asjast ka perekonnale ja Donna saab natukene rõõmustada lapselapse üle, eriti kuna ta on nüüd kodune ega tea mida oma ajaga peale hakata. Rosewood pakub emale osalise ajaga tööd oma laboris, kus ta ajab kõiki hulluks. 

samuti leiab Rosewood võimaluse kuidas Foster vahele võtta. Ta läheb mehe juurde oma südant uurima ja võtab nö tema pakutud rohtu. Siis teeskleb et on haige ning saab aru et Foster tahtis talle anda midagi mis jätaks mulje nagu see oleks südame rabandus olnud. Aga mida Foster ei teadnud, oli see et Villa ja politsei olid teisepool seina ja kuulsid kõike. Sellega saavad nad tõendi ja võimaluse uurida Stavrose surnukeha täielikult. 

Villal on võimalus mõrvari leiu puhul võit enda kanda võtta aga ta teatab et asja taga oli tema kapten, vaatamata sellele et kapten lükkaks naise küll kohe bussi alla kui jama käes oleks. 

Hornstock: Who took you in as a rookie? Who took you back when your husband died?

Kat: I'm not going to judge you based on all of the exes, because I'm here now.

Villa: This real life stuff that you can't control, it scares you.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar