27.2.17

My shy boss: Phantom of the opera [s1 ep1] (2017)

Algab sellega et keegi teeb suure maja katuselt enesetapu. Ning siis näitab kuidas Brain PR ettevõtte tegeleb uue ooperi reklaamimise võitmisega ning kui on esitluse aeg siis konkurendil on sama idee mis neil ja käigupealt muudab president Wooil ideed ning hiljem selgub et see oli Brain PR tegeliku juhi Hwanki idee. 

Hwanki on aga ooperilaulja Rowooni suurim fänn ja saadab talle alati  lilli mis sest et neiul on alati väikesed kõrvalosad. Hwanki on aga seesama juht keda keegi Brain PRis pole näinud ja ei tohi maja viimasele korrusele minna kuna seal elan Hwanki ning kõik kardavad teda, ainus kes temaga suhtleb on Wooil. Tegelikuses on Hwanki lihtsalt väga häbelik,bning ta ei julge isegi Rowoonile öelda et ta on tema fänn. See kõik algas kolm aastat tagasi.

Nüüd aga lahkub Rowoon ooperist ja satub avariisse, kus Hwanki sõidab talle tagant sisse. Mees kihutab minema ja Rowoon järgi ning and jõuavad firmasse, kuhu Rowoon tööle läheb. Naine ei tea meest karta ja põrutab otse mehe korterisse.

Seal tahab ta mehe nägu näha kuid sekretär segab vahele ja nii kuuleb Rowoon kuulujutte hirmutavast ülemusest. Hwanki usub et ei näe naist iial ega tea et Wooil võttis ta tööle. 

Rowoon kogub jutte ja mõistab et Hwankiga pole kõik korras. Siis satub aga mehe sekratär haiglasse ja Rowoonile meenub ta õde, kes oligi seesama naine alguses kes maja katuselt alla kukkus. Ja seda meenutab ka Hwanki, kes ei tea kes see neiu oli aga pärast seda ongi ta eriti kinnine.

Rowoon joob ja saab kõne et ta fänn on kohal. Seekord on mees valmis minema otse naise juurde ega tea et Rowoon ei tööta enam ooperis. Rowoon jookseb kohale ja kuuleb et mees on lahkunud ning nüüd jookseb ta mehele järele ja jõuab lilledest kinni haarata enne kui mees need prügikasti viskab.

10/8 (Tore ja naljakas algus vähemalt aga no kes kurat klab teise inimese külmkapis ja muudes asjades? Ja nii hea näitab ära, kuidas inimeste fantaasia hakkab kohe kõige hullemat arvama ja selle järgi ka võtavad suhtumise)

Gyori: Is he Queen Elsa or what?

Park: Director Wooil is not giving up so easily
Manager Jung: Looks like he's giving up

Hwanki: It's hard for our employees too. They're swamped with projects as it is
Wooil: Since when did you worry about our employees? You're criticizing all the work that your employees have been doing one hour before the presentation?

Aeran: Have you ever ride a bike? It's you press down the pedals the first time, it's a smooth ride after that
Hwanki: I don't ride bikes

Aeran: It's been three years already, lets make some progress already!

Sejong: Who are you waiting?
Rowoon: Mr.Smith
Sejong: Smith my ass, he's a perverted stalker

Hwanki: I just want to be a fan without a face or a name

Rowoon: You've only come this far with that expensive car?

Rowoon: What is this? He's a brain PR employee? It looks like he holds a high position. Gosh, I was going to be all nice on my first day

Rowoon: How rich do you have to be to throw away cash on the street like that?

Rowoon: Are you all covered now? Ahh.. come on, you've covered too much now

Gyori: You didn't see anything strange in there?
Rowoon: Is there something strange in there?
Gyori: You're the one who was in there
Rowoon: You haven't been in there? Aren't you his secretary?

Rowoon: You're actually a supporting character here, too
Wooil: I am?
Rowoon: I hear the main character is the guy living in the penthouse

Rowoon: Like you, I'm standing right outside the door. Whose inside the door with the door locked are the ones with money

Rowoon: You became the supporting character who shines more than the main character

Gyori: You know what's really scary?
Rowoon: No
Gyori: What goes in never comes out

Yisoo: Why don't you go hairsalons? Young and pretty ladies talk yo ou. It's like heaven. To you, it's like hell




20.2.17

TUTVUSTUS: 내성적인 보스/My shy boss/Introverted boss [Ep1-16] (16.1.2017-)

FAKTID:
Drama: My shy boss/Introverted boss
Hangul: 내성적인 보스
Director:  Song Hyun-wook
Writer: Joo Hwa-mi
Starring: Yeon Woo-jin, Park Hye-su, Gong Seung-yeon
Network: tvN
Episodes: 16
Seasons: 1
Release Date: 16 january - present
Runtime: 70 minutes
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Lugu räägib siis BRAIN firma juhist Eun Hwankist, kes on tuntud kui üsna kuri ja kardetud juht. Reaalsus on aga see et Hwanki on introvert ja kardab inimestega suhelda ja seetõttu on ta ka üksi. Aga rahvale ja töötajatele on ta koletise mulje jätnud. Tema parim sõber ja äripartner on Wooil, kes võtab kõik avalikud esinemised enda kanda. Siis aga juhtub õnnetus, nimelt teeb Hwanki sekretära Jihye enesetapu. Reaalsus on aga midagi muud, asjasse on segatud mitu inimest, nii Hwanki, kui Wooil ja ka Hwanki õde Jisoo.

Peale seda õnnetust hoiab Hwanki eriti üksi ja omaette, kuniks saabub tööle rõõmsameelne Rowoon, aga Rowoon pole siin kuna ta tahaks siin töödada, ta on nimelt Jihye õde ja ei usu et õde niisama enesetapu tegi, ta on siin et kättemaksta ja uurida mida Hwanki tegi et õde nii kaugele saada. 

Tööl oleku ajal muutub aga nii mõndagi ja lõpuks ei tea Rowoon enam mida teha ja uskuda aga kindel on see, et Hwanki vajab teda.

TEGELASKUJUD:

Yeon Woo-jin as Eun Hwan-ki

Hwanki on introverted boss, kes eelistab teha tööd tagaplaanil ja ta ei suuda rahva ees esineda. Ta parim sõber on Wooil ja pärast õnnetust 3 aastat tagasi on palju asju, mida Hwanki teab aga rääkida ei saa. Tema töötajad kardavad teda.

Park Hye-soo as Chae Ro-woon

Rowoon on noor näitleja, kes osaleb väiksestes etendustes aga nüüd 3 aastat pärast õe surma läheb ta Braini tööle, kus tema õde end ära tappis. Ta on seal et õe eest kättemaksta Hwankile, aga siis aja jooksul õpib ta meest tundma ja tunneb et õe surma taga oli veel midagi.

Gong Seung-yeon as Eun Yi-soo

Yisoo on Hwanki ja ta on sissevõetud Wooilist, kellega ta ka kihlub, kuid kihlusest on möödas 3 aastat ja nad pole endiselt abielus. Aga Yisool on kaks suurt saladust, mida teab ainult Hwanki.

Han Chae-ah as Chae Ji-hye

Jihye oli Hwanki sekretär, kes ainsana julges mehele ligineda ja suhelda. Kuid siis ühel päeval teeb ta enesetapu hüpates Hwanki kontori aknast alla. Ta oli Rowooni õde.

Park Yoon - Kang Woo-il

Wooil on Hwanki parim sõber ja äripartner, kes teeb kõik avalikud esinemised ja maksab kõik probleemid kinni. Ta on küll Yisooga koos, aga talle hakkab meeldima Jihye. Ja siis kui Jihye teeb enesetapu, võtab Hwanki süüdistused enda peale. 

Ye Ji-won as Dang Yoo-hee

Kahe lapsega ema, kes hoolitseb tööl rohkem teiste eest kui tööd teeb aga ta viiakse üle Silent Monsteri alla, ehk Hwankist saab tema uus ülemus. Alguses kardab ta meest, aga Hwanki aitab teda.

Jun Hyo-seong as Kim Gyo-ri

Gyori on Hwanki sekretär, kes kohutavalt kardab oma ülemust, aga ta saadetakse ka Silent Monsteri alla tööle, kus ta alguses meeletult paanitseb aga ajajooksul mõistab ta Hwankid ja too aitab ka Gyori.

Heo Jung-min as Eom Sun-bong

Sungbong on samuti mees, kes loeb raamatuid ja targutab rohkem kui tööd teeb ja alguses on ta üsna vastu töötamast Hwanki all ja käib teistel kohtadel tööintervijuudel aga keegi ei vali teda, ajajooksul hakkab talle aga Silent Monsteri all töötamine meeldima.

HETKEID DRAAMAST: