27.2.17

My shy boss: Phantom of the opera [s1 ep1] (2017)

Algab sellega et keegi teeb suure maja katuselt enesetapu. Ning siis näitab kuidas Brain PR ettevõtte tegeleb uue ooperi reklaamimise võitmisega ning kui on esitluse aeg siis konkurendil on sama idee mis neil ja käigupealt muudab president Wooil ideed ning hiljem selgub et see oli Brain PR tegeliku juhi Hwanki idee. 

Hwanki on aga ooperilaulja Rowooni suurim fänn ja saadab talle alati  lilli mis sest et neiul on alati väikesed kõrvalosad. Hwanki on aga seesama juht keda keegi Brain PRis pole näinud ja ei tohi maja viimasele korrusele minna kuna seal elan Hwanki ning kõik kardavad teda, ainus kes temaga suhtleb on Wooil. Tegelikuses on Hwanki lihtsalt väga häbelik,bning ta ei julge isegi Rowoonile öelda et ta on tema fänn. See kõik algas kolm aastat tagasi.

Nüüd aga lahkub Rowoon ooperist ja satub avariisse, kus Hwanki sõidab talle tagant sisse. Mees kihutab minema ja Rowoon järgi ning and jõuavad firmasse, kuhu Rowoon tööle läheb. Naine ei tea meest karta ja põrutab otse mehe korterisse.

Seal tahab ta mehe nägu näha kuid sekretär segab vahele ja nii kuuleb Rowoon kuulujutte hirmutavast ülemusest. Hwanki usub et ei näe naist iial ega tea et Wooil võttis ta tööle. 

Rowoon kogub jutte ja mõistab et Hwankiga pole kõik korras. Siis satub aga mehe sekratär haiglasse ja Rowoonile meenub ta õde, kes oligi seesama naine alguses kes maja katuselt alla kukkus. Ja seda meenutab ka Hwanki, kes ei tea kes see neiu oli aga pärast seda ongi ta eriti kinnine.

Rowoon joob ja saab kõne et ta fänn on kohal. Seekord on mees valmis minema otse naise juurde ega tea et Rowoon ei tööta enam ooperis. Rowoon jookseb kohale ja kuuleb et mees on lahkunud ning nüüd jookseb ta mehele järele ja jõuab lilledest kinni haarata enne kui mees need prügikasti viskab.

10/8 (Tore ja naljakas algus vähemalt aga no kes kurat klab teise inimese külmkapis ja muudes asjades? Ja nii hea näitab ära, kuidas inimeste fantaasia hakkab kohe kõige hullemat arvama ja selle järgi ka võtavad suhtumise)

Gyori: Is he Queen Elsa or what?

Park: Director Wooil is not giving up so easily
Manager Jung: Looks like he's giving up

Hwanki: It's hard for our employees too. They're swamped with projects as it is
Wooil: Since when did you worry about our employees? You're criticizing all the work that your employees have been doing one hour before the presentation?

Aeran: Have you ever ride a bike? It's you press down the pedals the first time, it's a smooth ride after that
Hwanki: I don't ride bikes

Aeran: It's been three years already, lets make some progress already!

Sejong: Who are you waiting?
Rowoon: Mr.Smith
Sejong: Smith my ass, he's a perverted stalker

Hwanki: I just want to be a fan without a face or a name

Rowoon: You've only come this far with that expensive car?

Rowoon: What is this? He's a brain PR employee? It looks like he holds a high position. Gosh, I was going to be all nice on my first day

Rowoon: How rich do you have to be to throw away cash on the street like that?

Rowoon: Are you all covered now? Ahh.. come on, you've covered too much now

Gyori: You didn't see anything strange in there?
Rowoon: Is there something strange in there?
Gyori: You're the one who was in there
Rowoon: You haven't been in there? Aren't you his secretary?

Rowoon: You're actually a supporting character here, too
Wooil: I am?
Rowoon: I hear the main character is the guy living in the penthouse

Rowoon: Like you, I'm standing right outside the door. Whose inside the door with the door locked are the ones with money

Rowoon: You became the supporting character who shines more than the main character

Gyori: You know what's really scary?
Rowoon: No
Gyori: What goes in never comes out

Yisoo: Why don't you go hairsalons? Young and pretty ladies talk yo ou. It's like heaven. To you, it's like hell




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar