20.2.17

TUTVUSTUS: 내성적인 보스/My shy boss/Introverted boss [Ep1-16] (16.1.2017-)

FAKTID:
Drama: My shy boss/Introverted boss
Hangul: 내성적인 보스
Director:  Song Hyun-wook
Writer: Joo Hwa-mi
Starring: Yeon Woo-jin, Park Hye-su, Gong Seung-yeon
Network: tvN
Episodes: 16
Seasons: 1
Release Date: 16 january - present
Runtime: 70 minutes
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Lugu räägib siis BRAIN firma juhist Eun Hwankist, kes on tuntud kui üsna kuri ja kardetud juht. Reaalsus on aga see et Hwanki on introvert ja kardab inimestega suhelda ja seetõttu on ta ka üksi. Aga rahvale ja töötajatele on ta koletise mulje jätnud. Tema parim sõber ja äripartner on Wooil, kes võtab kõik avalikud esinemised enda kanda. Siis aga juhtub õnnetus, nimelt teeb Hwanki sekretära Jihye enesetapu. Reaalsus on aga midagi muud, asjasse on segatud mitu inimest, nii Hwanki, kui Wooil ja ka Hwanki õde Jisoo.

Peale seda õnnetust hoiab Hwanki eriti üksi ja omaette, kuniks saabub tööle rõõmsameelne Rowoon, aga Rowoon pole siin kuna ta tahaks siin töödada, ta on nimelt Jihye õde ja ei usu et õde niisama enesetapu tegi, ta on siin et kättemaksta ja uurida mida Hwanki tegi et õde nii kaugele saada. 

Tööl oleku ajal muutub aga nii mõndagi ja lõpuks ei tea Rowoon enam mida teha ja uskuda aga kindel on see, et Hwanki vajab teda.

TEGELASKUJUD:

Yeon Woo-jin as Eun Hwan-ki

Hwanki on introverted boss, kes eelistab teha tööd tagaplaanil ja ta ei suuda rahva ees esineda. Ta parim sõber on Wooil ja pärast õnnetust 3 aastat tagasi on palju asju, mida Hwanki teab aga rääkida ei saa. Tema töötajad kardavad teda.

Park Hye-soo as Chae Ro-woon

Rowoon on noor näitleja, kes osaleb väiksestes etendustes aga nüüd 3 aastat pärast õe surma läheb ta Braini tööle, kus tema õde end ära tappis. Ta on seal et õe eest kättemaksta Hwankile, aga siis aja jooksul õpib ta meest tundma ja tunneb et õe surma taga oli veel midagi.

Gong Seung-yeon as Eun Yi-soo

Yisoo on Hwanki ja ta on sissevõetud Wooilist, kellega ta ka kihlub, kuid kihlusest on möödas 3 aastat ja nad pole endiselt abielus. Aga Yisool on kaks suurt saladust, mida teab ainult Hwanki.

Han Chae-ah as Chae Ji-hye

Jihye oli Hwanki sekretär, kes ainsana julges mehele ligineda ja suhelda. Kuid siis ühel päeval teeb ta enesetapu hüpates Hwanki kontori aknast alla. Ta oli Rowooni õde.

Park Yoon - Kang Woo-il

Wooil on Hwanki parim sõber ja äripartner, kes teeb kõik avalikud esinemised ja maksab kõik probleemid kinni. Ta on küll Yisooga koos, aga talle hakkab meeldima Jihye. Ja siis kui Jihye teeb enesetapu, võtab Hwanki süüdistused enda peale. 

Ye Ji-won as Dang Yoo-hee

Kahe lapsega ema, kes hoolitseb tööl rohkem teiste eest kui tööd teeb aga ta viiakse üle Silent Monsteri alla, ehk Hwankist saab tema uus ülemus. Alguses kardab ta meest, aga Hwanki aitab teda.

Jun Hyo-seong as Kim Gyo-ri

Gyori on Hwanki sekretär, kes kohutavalt kardab oma ülemust, aga ta saadetakse ka Silent Monsteri alla tööle, kus ta alguses meeletult paanitseb aga ajajooksul mõistab ta Hwankid ja too aitab ka Gyori.

Heo Jung-min as Eom Sun-bong

Sungbong on samuti mees, kes loeb raamatuid ja targutab rohkem kui tööd teeb ja alguses on ta üsna vastu töötamast Hwanki all ja käib teistel kohtadel tööintervijuudel aga keegi ei vali teda, ajajooksul hakkab talle aga Silent Monsteri all töötamine meeldima.

HETKEID DRAAMAST:







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar