1.6.17

TUTVUSTUS: No.309 [ep1 - 65] (2016-2017)

Väga juhuslikult telekast avastasin ja miks ma seda vaatasin, oli see et see oli nii värviline ja naljakass.

FAKTID:
Drama: No:309
Director:  Hasan Tolga Pulat
Writer: Wattana Weerayawattana
Starring:  Demet Özdemir, Furkan Palali, Sumru Yavrucuk
Episodes: 65
Release Date: June 1, 2016 - October 25, 2017
Runtime: 120 minutes
Language: Turkish
Country: Turkey
Genre: Romance, Drama, Family
Format: Television Drama

TUTVUSTUS:
Räägib kahest noorest Lalest ja Onurist, kes juhuse tahtel saavad kokku ühel õhtul, kui mõlema vanemad korraldavad neile pimekohtingu, ainus mida nad ei tea, on see et nad pole tegelikult teineteise kaaslased. Sest Lale pidi saama kokku Onuriga, kes on arst ja Onur kokku kunagise tuttava Pelinsuga, kuid kuna nad kumbki ei tea milline keegi välja näeb, siis veedavad nad öö koos ja 3 kuud hiljem avastab Lale et on rase. Ja siis saab ta teada et see Onur polnudki see Onur üldse ning et tema Onur on üks rikkamaid poissmehi üldse, kes just kuulutas välja kihluse Pelinsuga.

Pluss peavad Sarihani noored poisid Onur ja Erol leidma endale kiirelt naised ja pere looma, ja kes saab sellega esimesena hakkama, saab endale perele kuuluva äri, mille juhiks on hetkel suurema osa ajast Onur. Aga Onur ei taha perest ja naisest kuulda, siis aga ilmub tema ukse taga rase Lale.

TEGELASKUJUD:

Demet Özdemir aka Lale Sarihan
Noor peategelane, kes elab koos ema ja kahe õega ning on õppinud õpetajaks.

Furkan Palali aka Onur Sarihan
Noor peategelane, kes juhib pereäri ja on selles üsna edukas.

Sumru Yavrucuk aka  Songül Sen
Lale ema, kes kasvatas üles kolm tütart ja on väga kaitsev nende suhtes, peab ka lilleäri. Üsna karm meeste suhtes, eriti kellega tema tütred kokku puutuvad.

Sevinç Erbulak aka Betül Sarihan
Onuri onunaine, sugulase Eroli ema, kes huvitub ainult klatsist ja kuidas Onuri ja Lalet lahku ajada. Ja kasutab selleks palju oma poega Erolit.

Cihan Ercan aka Erol Sarihan & Ceren Tasci aka Filiz Sarihan
Erol on Onuri onupoeg ning Filiz on Betüli poolt korraldatud abikaasa oma pojale, et too abielluks ja perelooks, et pereäri endale saada.

Suat Sungur aka Fikret Sarihan & Özlem Tokaslan aka Yildiz Sarihan
Onuri vanemad. Yildiz ei võta alguses Lalet omaks, sest tema leiab et Pelinsu on tema pojale just parim valik. Hiljem leiab et Lale on just see õige.

Fatma Toptas aka Nilüfer Yorulmaz & Ömrüm Nur Çamçakalli aka Gülsah Yorulmaz & Gökçe Özyol aka Kurtulus Yorulmaz
Nilüfer on Lale vanem õde, kes on abielus Kurtulusega ja neil on laps Gülsah, aga see paar käib pidevalt  kokku lahku sest Kurtulus suudab alati mingi jamaga hakkama saada. Nad elavad kõik Songüli juures.

Murat Tavli aka Samet Yetis & Pelin Uluksar aka Nergis Yenilmez
Samet on Onuri autojuht, kuid alguses teeskleb rikkurit et saada Negrise tähelepanu, kes on aga Lale noorem õde. Siis aga nad armuvad aga Songül on selle suhte vastu ja neil on koguaeg midagi vahel, seega nad ei saa eriti koos olla.

Nursim Demir aka  Ismet Sarihan
Onuri ja Eroli vanaema, kes hoiab karmilt silma peal, et poisid armuksid, abielluksid ja lapsi teeks ning ei kiirusta üldse selle testamendi ja oma otsuse välja kuulutamisega. Näeb ja kuuleb rohkem kui välja laseb paista.

HETKEID DRAAMAST:




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar