20.7.15

Dream high 2 [s2 ep7] (2012)

JB aitab Hae Seongil õunad kokku korjata ning pildid neist levivad ruttu. See ei meeldi Yoo Jinile. JB saadab Hae Seongi toa juurde ning Rian näeb seda ning tundub et Rian on veidi kade ning nad ei suuda teineteisele halvasti mitte öelda. Hae Seong pakib asju ja Rian ütleb talle halvasti. Siis läheb ta Yoo Jini juurde, kes mängib just kitarri ning mõtleb hetkele kui JB ja Hae Seong koos olid. 

Siwoo tuli kooli tagasi ning Nana on üliõnnelik. Yoo Jin õpetab Rianile kitarri ning sinna tuleb Hae Seong, kes tahab kutiga rääkida. Tulemuseks ütleb ka Yoo Jin tüdrukule halvasti selle eest et too minema jooksis ning tema käitumise pärast. Hiljem kuulab ta Hae Seongi lindistust oma harjutamisest.

Heo Seong lahkub Kirini koolist ning teda märkab lahkumas Yoo Jin, kes püüab teda ümber veenda. JB kirjutas laulu ja tahab seda Hae Seongile viia aga siis selgub et tüdruk pole juba õhtust saadiks toas käinud. Kõigi pead vaevab mure, et miks Hae Seong siiski lahkus. Nana ja Siwoo on koos välja minemas aga autosse hüppab ka JB, kes otsib Hae Seongi. 

Hae Seong jättis kõikidele sõpradele hüvastijätukirjad ning Nana, Siwoo ja JB otsivad teda bussijaamast. Samal ajal tahab Yoo Jin et endine direktor tuleks neid kuulama õhtul ning õpetaja Ahn kurdab muret, et tema pärast Hae Seong lahkuks. Lõpuks on Siwoo, Nana, JB, Ahn ja endine direktor Hae Seongi juures ning püüavad veenda tolle isa laskma tütrel saamaks lauljaks.

Soon Dong ja Rian vaidlevad Hae seongi lahkumise üle. Samal ajal JYP püüab veenda president Lee'd et ta võiks mängida ja kui bändi liikmeks on Yoo Jin siis on ta nõus. Rian märkab produtsent Shini ja uurib miks too seal on, selgub et ta otsib uude bändi liikmeid. Nana, JB ja Siwoo leiavad Hye Seongi rongijaamast ning JB annab talle lindistuse mille neiu enne rongi ära kuulab ja tahab jääda kooli. Ja siis saabuvad ka õpetaja Ahn ja juhataja Joo, veenma isa et neiu peaks koolis olema.

Samal ajal mängib aga Yoo Jin bändiga ja neid tuleb segama politsei. Juhatus vaatab ka seda ja JYP sekkub politseisse. Ja lõpuks saavad nad oma esinemise loa, nad saavad isegi eetriaja, kuid Yoo Jin pole sellega nõus ja keeldub lavale minemast. Kuid siis astub Rian lavale. 

Kuid Nanal, JB ja Siwool ebaõnnestub veenda Hye Seongi isa laskma tütrel kooli jääda ja nad lähead bussig koju. Yoo Jin tutvustab bändi. Kui aga Nana, Siwoo ja JB koju lähevad, kuulevad nad raadios Riani häält, JB tunneb et lugu on tegelikult Hye Seongi laul. Laval aga ei tea teised liikmed mida edasi teha, Yoo Jin on vihane. Ka Hye Seong kuuleb laulu ja on pigem rõõmus kui vihane, et Rian tema laulu laulab. 

JB saabub ja ta läheb Rianiga tülli. Rian räägib talle ka uuest bändist, mida juhatus tahab kokku panna. ja et raudselt valivad nad Yoo Jini JB asemel. 

Rian: Whenever there's a problem, am I always the one who did it?

JB: She has a big sized head. First look for female with big head

JB: Take me to train station
Siwoo: I didn't go to America to get my license to be your chauffer

Nana: Why do you want to go train station?
JB: I am not asking about you busines, do not ask mine

Rian: No matter how bright of a star you are, if it can’t be seen, it’s quickly forgotten.





13.7.15

Dream high 2 [s2 ep6] (2012)

Treener jääb uskuma, et nad leidsid kõik üles ning siis saabuvad Hae Seong ning Yoo Jin ning saabub tõde, et ning nad peavad karistuseks öötreeningule minema. Rian loeb ette Shin Hae kirja, kus too tunnistab et võttis ise patareid välja. Yoo Jin kaitseb Shin Haed ning JB ei saa aru miks poiss alati vahele segab. Koolis püüab JB saada Riani edukate rühma tagasi ning karistuseks peab Shin Hae koristama ning olema koolist 15 päeva eemal. Kohale ilmub too karm tüdruk, kes vist on direktori tütar, aga ei tea täpselt, ning kolib Riani ja Shin Hae tuppa.

Inglise keele tunnis õpilased magavad. Direktor kuulas halbade õpilaste loodud muusikat ning tahab teada kes need tegi, sest need kõik kõlavad samamoodi. Selgub et seda tegi Yoo Jin. Shin Hae koristab aina ning tahab minna Soon Dongiga lõunale aga too keeldub ja läheb oma uute sõpradega ning ei taha eriti Shin Hae juures olla. Yoo Jinil viskab üle et neid halbadeks peetakse ja teeb ettepaneku bändiks. Shin Hae võetakse ka kampa aga ta pole eriti geenius laulja kuid lubab sellegi poolest kõvasti harjutada. Rian ei taha neist midagi kuulda ja lahkub.

Riani riided on laiali ning selgub et uus toakaaslane on selles süüdi. Rian lubab direktori juurde minna ja viskab asja kappi, tema karp kukub maha ja seal on JB vanad kulunud tennised mida Rian vaatama jääb. Hae Seong läheb saali koristama ja seal harjutab JB, poiss on lahkumas ning tüdruk märkab ruubkikukuubikut mille ta 2 a tagasi poisile andis ning saab teada et poiss pole seda kordagi kokku saanud ja imestab et 2 aastaga pole see õnnestunud. JB ei saa aru kuidas tüdruk teab et see tal 2 aastat on olnud. Hae Seong keerutab välja öeldes, et on poisi fänn, seega teab.

Hae Seong ajab sassi koguaeg, kuid siis teatab õpetaja et nad lähevad tänavale laulma. Rian läheb JB ukse taha et veedaks õhtu koos aga poiss teeb näo nagu ei mäletaks et on Riani sünnipäev. JB, Siwoo, Ailee ja Nana plaanivad üllatuspidu. Teised lähevad tänavale laulma ning Rian läheb kuulama, ta tuntakse ära ning tahetakse et tema laulaks. Rian hakkabki laulma ning kõik edeneb hästi. Hae Seong on kurb ja lahkub, keegi ei pane seda tähele. Korraks aga Yoo Jin paneb.

JB otsib Riani taga, teised läksid tänavale teda otsima, et kus ta lauda võis aga teda pole enam seal. Hae Seong harjutab üksi laumist ning on kurb et kõik ignoreerivad teda. Rian veedab teistega õhtu endise direktori kohvikus ning talle meenub kui ta JBga koos oli ja ta sünnipäev oli.

JB ostis koogi ja ootab Riani tantsusaalis kui kuuleb Hae Seongi laulmas. Yoo Jin lahkub ning Rian läheb järgi, uurides kas too läheb Hae Seongi juurde. Nad suunduvad koos kooli. Hae Seong laulab JBle ja seda väga hästi ning kui lõpetab plaksutab JB talle nng sisse astuvad Rian ja Yoo Jin. Rian ja JB vaidlevad ning ka Yoo Jin ja Hae Seong lähevad riidu.

Peale selle läheb Rianil ja Hae Seongil ütlemiseks ning selle tulemusena lööb kogemata Hae Seong uut toakaaslast ning sellel läheb silm siniseks. Hae Seongi isa kutsutakse kooli. Kõigi õpilaste kapis on üks õun ning kui Hae Seong enda oma avab, lendab sealt hunnik õunu välja. Hae Seong ei suuda enam ja hakkab nutma. Tema juurde tuleb JB ja püüab teda lohutada.

Rian: This is room, not a taxi.

JB: Is she really going to spend her birthday with her family?

Nana: Why? JB agreed to come.
Siwoo: That's why I don’t want to go.

JB: Normally girls look pretty when they cry.

10/8 (selleks ei pea ülitugev olema, et õigest kohast painutades õun pooleks saada. sellistes olukordades nagu Shin Hae on, saad kõige paremini aru kes su sõbrad tegelikult on. kui soe või külm seal majas on? kas nad ei kütagi? JB on endiselt lahe aga päris ego ka :D mul on Hae Seongist kahju... jube.. ise sellist olukorda ei tahaks..) 






6.7.15

Dream high 2 [s2 ep5] (2012)

Soon Dong ja Ailee on esimesed ning Soon Dongi ei laula üldse. Soon Dong eemaldati võistluselt, kuna ta ei laulnud. Riani ja Shin Hae kord on. Rian hakkab laulma ning kui Shin Hae kord, siis mikrofon ei tööta. Kui laul läbi peab Shin Hae vaatama kas patareid on sees ja neid ei ole. Nii Shin Hae kui ka Rian eemaldatakse ning kõik süüdistavad Riani et too võttis patareid välja, kuna nähti teda viimasena mikrofoni Shin Haele ulatamas.

Rian nutab ning JB kallistab teda. Neid näeb Shin Hae ning Yoo Jin tirib tüdruku eemale. Selgub et tegelikult võttis Shin Hae ise patareid välja. Ja nüüd tahab tõtt rääkida aga Yoo Jin ei ole sellega hästi nõus. Shin Hae on tõtt rääkimas, kuna JB sai aru et Shin Hae võttis patareid ise välja aga siis tuleb Yoo Jin ja segab vahele. Poistel on aeg lavale minna. JB laulab ja tantsib hästi ning Yoo Jin ei tee midagi.

Seepeale korjatakse halvasti läinud kokku ühte bussi ning viiakse raskele treeningule mida juhib PSY. Rian teab mis toimuma hakkab sest on enne selle läbinud. Teised ei tea aga pingutavad, sest tahavad ruttu minema saada. Rian valetab Shin Haele asjade asukoha kohta ning kukub tänu Shin Haele nööride otsast alla, selle tulemusena peab Shin Hae tegema raskeid harjutusi ning siis saab tüdruk teada, et Rian teeskles kogu jama. Samal ajal toob Nana JBle autovõtmed, sest tahab minna Rianile järgi. Direktor Leel tekib probleeme oma tütrega?

Nana, Ailee ja JB tulid Riani juurde kuid teda pole tema toas. JB teab kus tüdruk on ning läheb tema juurde. Rian on kiigu juures kus nad omal ajal leidsid aarded ning JB esimest korda talle musi andis. Shin Hae otsib üksi aardeid ning leiabki neid, Yoo Jin otsib Shin Haed ning leiab tema. JB pakub välja et nad võtaks samasugused karbid ning teeksid näo nagu leidsid aarded. Direktor shoppab oma tütrega, Ju Jeong lahkub koolimajast ja töölt ning Ahn on purjus nii et inglise keele õpetaja viib ta koju.

Nana: You don’t remember? You know that instructor that looks like a waiter at a nightclub.
JB: You're not..

Yoo Jin: It’s because you poke your nose everywhere that you're being called a stalker.

Ui Bong: You look like such a nice girl without all that makeup!

10/8 (JB on endiselt lahe.. jobu aga lahe :D sellist treeningut ma küll vastu ei peaks..)