15.5.15

Protect the boss [s1 ep2] (2011)

Jiheon teeb aga Eunseoli elu põrguks ning tahab et naine igal võimalusel loobuks. Kuid Eunseol ei loobu ja see ei mahu Jiheonile pähe.

Chairman tahab et Jiheon paneks rohkem firma asju tähele aga poeg ei mõtlegi sellele. Muwon uurib kuidas naisel läheb. Ja Chairman räägib naisest ja Jiheoni kätumisest Muwoniga. Ja hiljem tahab suur ülemus Eunseoliga rääkida ning nad mõistavad üsnagi hästi teineteist ja Chairman annab naisele ülesandeks muuta Jiheoni ja panna meest oma imiagoga tööd tegema et olla valmis tulevaseks ülemuseks.

Nii läheb Eunseol Jiheoni majja ja kohtub mehe vanaemaga, kuid ei tea et too on mehe vanaema. Ta ajab Jinheoni üles ja mehele ei meeldi et naine ilma loata tema kodus on. Eunseol leiab Jihneoni toast oma kinga ja mõistab et Jiheon oli too mees baarist. Jiheon annab naisele ülesandeks too nurjatu naine leida et siis too oma isa ette vedada.

Jiheon ja Eunseol naasevad tööle ja Chairman hakkab oma viha jällegi poja peale välja valama kuid Eunseol saab löögi endale ja see muudab Jiheoni arvamust naisest. Jiheon ei suuda enam naist kiusata ja näeb kuidas teised sekretärid käsutavad Eunseoli muid töid tegema ja mees teeb selgeks et Eunseol ei tee enam muid töid välja arvatud need mida Jiheon ütleb.

Sekretär Kim võtab Jiheoniga ühendust ja tahab mehelt soovituskirja ja lubab vastu anda infot tolle naise kohta. Seda kuuleb ka Eunseol ja kiirustab Kimi peatama. See tal ka õnnestub.

Eunseol ja Jiheon lähevad kohtumisele ning naine puhastab mehe käsi peale igat pigistust. Siis aga jääb Jiheon üksi rahva sekka ja tal selgub et on agorafoobia ja tal tuleb paanika. Õnneks jõuab Eunseol tagasi ning mees rahuneb maha, kuid ei selgita naisele midagi. Peale seda ei saa ta aga naist peast.

Eunseol kohtub Muwoniga ning saab teada et midagi on vist Jiheoniga lahti kuid Eunseol ei räägi rohkem midagi. Muwon hakkab asja uurima ja leiab et Jiheonil võib olla agorafoobia, ehk siis hirm suure hulga rahva ees. Ja tal tekib plaan.

Muwon teatab aga Chairmanile ja teistele et Jiheon võiks olla uue projekti uus juht ning see tähendab kõnede pidamist jne. Jiheon keeldub ja lahkub. Jiheon annab Eunseolile paar vaba päeva. Ja Muwon Jiheonile kõne mida mees pidama peab.

Jiheon hakkab harjutama ning Eunseol kuulab salaja pealt kuid jääb vahele ja hakkab bossi aitama et too oleks korralikult valmistunud. Kuid kui tuleb päev esineda, siis astub Jiheon küll lavale kuid ei suuda kõnet pidada ja lahkub. Eunseol peab ise kõne.

Eunseol ja Jiheon mängivad konsooliga ning Chairman astub sisse ja nõuab miks mees minema kõndis kuid Jiheon ei ütle mis tal viga on. Chairman viskab mehe majast välja ja kuna tal pole raha ega telefoni siis läheb ta Eunseoli juurde ja leiab sealt needsamad kingad, kuid Eunseol keeldub neid mehele täpsemalt näitamast ja püüab neid peita..

Jiheon: Your face puts me a bad mood

Jiheon: Secretary is the boss's face.

Eunseol: He loves to annoy me

Eunseol: What? Is he the devil? Pra.. What? Does he wear that?

Mrs.Song: Why you need Jiheon?
Eunseol: It's part of the "get-to-work-on-time-and-live-on-time"  project.

Jiheon: She's my secretary, not theirs

Jiheon: What am I supposed to do with one million won worth of mean tickets? Eat til I die at the cafeteria?

Eunseol: I can't tell if you are reading a book or giving a speech

10/8 (mulle hakkab jiheon meeldima isegi kuigi ma tahaks muhwoni rohkem näha, kuid ma ei saa aru kas ta tahab jiheonile head või halba..)







8.5.15

Protect the boss [s1 ep1] (2011)

Jiheon keerab oma esinemise firmas pekki ja ei taha tegelikult üldse firma asjadega tegeleda. See ei meeldi Jiheoni isale, kes on suur firma juht. Poisil on alati isaga eriarvamused. Samal ajal püüab meeleheitlikult Eunseol tööle saada aga teda ei valita mitte kuskile.

Jiheon läheb väiksele peole, kus seltskond teeb ainult Jiheoni ees head nägu ja seal kohtub Jiheon ka Eunseoliga ning satub naise pärast kaklusesse ja ta hakkab naist taga otsima, ta käsib oma sekretär Kimil naine leida. 

Chairman ostib üles kõik mehed kelle tõttu Jiheon läbi peksti ja karistab neid. Purjus sekretär Kim aga räägib et Chariman on seotud mafffiaga ja seda kuuleb üks reporter ja uudised on kohe laiali, mis tähendab et chairman on 2 aastat katseajal ja peab ühikondliku kasulikku tööd tegema ja vanadekodus vanainimesi aitama, neid pesema ja nende riieid. 

Jiheon saab teada et Kim oli see kes uudise laiali jagas ning Kim lahkub tööl ja riigist et mitte Chairmani nina alla sattud ja siis surma saada.

Muwon hakkab Jiheonile uut sekretäri ostima. Kohale kandidteerib ka Eunseol kuid intervijul ei küsita temalt midagi ja naine peab pika kõne maha mida ta arvab sellistest intervijudest ja inimestest kes teisi palkavad ja mida nad vaatavad kui inimene kohale tuleb ning siis kõnnib minema see avaldab Muwonile muljet ja ta võtab naise üllatuseks ta tööle.

Jiheon plaanib riigist lahkuda kuid enne kui ta lennujaama jõuab, püüab tema vanaema ta kinni. Keegi firmas ei mõista miks Muwon Eunseoli tööle võttis ja ausalt ei saa ka naine ise sellest aru, kuid Muwon selgitab et tänu naise isiksusele on ta ainus kes võiks suuta Jiheoniga hakkama saada.

Eunseol saab oma laua ning kohale tuleb Jiheon, kelle vanaema tööle kupatas. Eunseol tervitab oma ülemust ning nad jäävad teineteist vaatama...

Jiheon: I'm tired of it all. I won't do it again.
Assistant: You haven't done anything

Jiheon: I'm not interested in inheriting the company
Chairman: Remove him from the family register

Chairman: Who is it?
Mrs.Song: Your old mother

Jiheon: What's on your face? Make-up?
Muwon: Fashion is also part of business

Jiheon: You're always disappearing and now you appear?

Eunseol: Why did they pick me? Why are they being this stupid?

10/7 (algus on...kahtlane.. ma ootasin et minu lemmikut kim jaejoongi näidatakse rohkem... aga võimallik et vaatan edasi..)




6.5.15

Buzzer beat [s1 final ep11] - Last Quarter Seventy-Five Minute Expanded Conclusive Special!! (2009)

Naoki käib taastusravis ning püüab üle saada Rikost. Natsuki viis poisi ema juurde hunniku rohte mida Naoki peaks võtma ning ema teeb juttu et Naoki peaks Natsukiga ära leppima. Sellepeale teatab Naoki et leidis kellegi, kes teeb ta õnnelikuks aga otsustas lasta tüdrukul tema unistust järgida. 
Nii kolibki Riko ära ning Naoki käib taastusravis, et ükskord taas meeskonnaga ühineda. Möödub aeg ning on taas uus suvi. Naoki on taastunud ja võistleb jälle. Rikol läheb samuti edukalt harjutamine.

Naoki teeb edukat karjääri. Natsuki veedab palju aega Naokiga ning loodab ära leppida. Keset tänavat kuuleb Naoki viiulit, kuid sama kiirelt kaob. Korvpallitiim on koos väljas ja kutid arutavad, et kas Naoki ja Natsuki on taas koos. Riko teatab Maile et tuleb Tokyosse. Peale kõne kuuleb ja näeb ta Naokit ja Shuji'd ning tormab neile järgi. Kahjuks jääb ta bussist maha ega jõua lõpuni järgi joosta.

Mai näitab korvaplli pilte Rikole ning hiljem läheb tüdruk jaluama staadioni lähedusse ning jookseb kokku Kawasakiga. Nad ajavad juttu ning enne kui Kawasaki lahkub, teatab ta Rikole, et Naoki mõtleb endiselt tüdrukust. 

Toimub järjekordne võistlus kus meeskonnal läheb hästi. Hiljem Naoki harjutab ja talle on seltsiks Natsuki, kes tunnistab poisile, et armastab teda endiselt ja tahaks uut võimalust. Naoki aga teatab et küll naine saab õnnelikuks aga mitte temaga ning lahkub. Natsuki hakkab nutma ning ei märka kui selja taha ilmub Utsunomiya.

Shuji tahaks Maiga abielluda ning tüdruk teatab nii muuseas et kui poiss võitluse võidab,siis ta abiellub temaga. Naoki läheb Rikole külla, kuid ei näe naist aga jätab päevalilleõige tüdrukule ning lahkub, Riko saab lille kätte ja tormab õue kuid poissi pole. samal päeval kui Naokil on võistlus, on Rikol suur harjutamine. Ta mängib algul natukene aga siis jääb seisma ja teatab et peab ära minema. Orkestri dirigent mõistab naist ja lubab lahkuda. Mängu tuli ka Naoki ema vaatama. 

Mäng algab ja Riko tormab staadionile. Alguses Buzzer beat juhib aga siis on Naoki kord visata kolmepunktilist. Ta valmistub viskama kui järsku hakkab Riko karjuma nagu ta ükskord poisi peale keset mängu karjus ja sõimab poissi idioodiks. Naoki ema uurib et kas too neiu ongi see tüdruk kes on Naokile nii tähtis. Naoki naeratab ning viskab palli korvi, mäng läheb edasi.

Yoyogi viskab palli Naokile ning too selle korvi ning ongi mängu võitnud. Peale seda jookseb Naoki Riko juurde ning nad suudlevad.. Happy end...

Naoki Mom: Naoki's at an age where he relizes that love isn't just fantasy.

Kawasaki: Naoki's..still thinking of you

Natsuki: Can’t we be happy together?
Naoki: Natsuki'll be able to be happy. but...not with me.


Mai: Shuji..if you win..let's get married.

Mai: Nothing but wierd acquainances.

Riko: Since I’m your number 1 fan, I came to seriously support you! So make sure you win, idiot!
Mai: That Riko..it’s really good this isn’t being broadcast on TV.


Naoki: After all this time, you shouldn’t be calling me "idiot"

10/9 (Tead küll, etlõpus nad niikuinii võidavad, aga elad ikka nii kaasa nagu mängiks ise.. :) Aga nii lahe lõpp tegelikult..samas nii tavaline.. aga üldvõtmes oli tegu väga huvitava sarjaga ja ma vaatasin selle 2 päevaga ära..polegi vist ühtegi sarja nii kiirelt lõpetanud.)

1.5.15

TUTVUSTUS: 보스를 지켜라/Protect the boss [Ep1-18] (3.8 - 29.9.2011)

FAKTID:
Drama: Protect the boss/Defend your boss
Hangul: 보스를 지켜라
Director: So Jung-hyun
Writer: Kwon Ki-young
Starring: Ji Sung, Kim Jae-joong, Wang Ji-hye
Network: Seoul Broadcasting system
Episodes: 18
Release Date: 3 august - 29 september 2011
Runtime: 60 minutes
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Comedy, Romance, Drama
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Ma leidsin selle tänu ühele laulule, mis selgus et Mans Zelmelöw laulis.. Ja kim jaejoong on fucking hot guy. Draama ise ka naljakas ja üsna tore. ja nagu ikka siis katustakse üksteisele ära teha ja siis armastavad kõik kõiki ja kõik on kõigi rivaalid.. been there done that.

TEGELASKUJUD:

Ji Sung as Cha Jiheon

Hellitatud pärija, kes on tuntud kui hoolimatu tegelane. Kuid siis kohtub ta oma sekretäri Eunseoliga ja too hakkab talle meeldima.

Choi Kang-hee as Noh Eunseol

Töökas ja aus naisterahvas, kes ajab taga õiglust ning satub kiirelt draamasse kahe mehe vahel Muwoni ja Jiheoni vahel, vaatmata sellele et naisele hakkab meeldima siiski Jiheon, on too tema ülemus.

Kim Jaejoong as Cha Muwon

Samuti üks ärahellitatud pärija, Jiheoni sugulane. Ta on üsna sarkastiline ja naistemees, kuid hiljem hakkab talle meeldima Nayoon, kuigi püüab ka Eunseoliga Jiheoni kadedaks ajada. 

Wang Jihye as Seo Nayoon

Nayoon on aga Jiheoni eks, kellest naine lahku läks aga nüüd on tagasi, et mehe süda uuesti võita aga teda ootab ees halb üllatus, mehele meeldib Eunseol. Siis aga hakkab talle meeldima hoopiski Muwon.

HETKEID DRAAMAST: