25.11.15

Love you/Drunken to love [s1 ep2] - Marriage battle (2011)

Xiao Ru saab Yi Xiangilt kirja ja püüab ta takso kinni ning mees teatab et ei saa naisega koos olla ja Xiao Ru küsib ka mehel on keegi teine ja Yi Xiang ei eita midagi.

Hiljem Jie Xiu ja Xiao Ru joovad täis ning Jie Xiu teeb naisele abieluettepaneku. Xiao Ru võtab selle vastu ning nad lähevad täispeaga perekonnaseisuametisse.

Hommikul ärkab Jie Xiu üles ning leiab suure hulga võõra naise asju enda juures, plus on telefon õnnitlustest noorpaarile punane ja siis leiab mees abielutunnistuse ning avastab et sõrmust pole. Talle meenub mis juhtus. Nad kutsusid mehe ülemuse Tony ja oma kolleegi Da Fu nende abielu tunnistama, mille nad sõlmisid täispeaga.

Xiao Ru ärkab haiglas ega saa aru miks ta seal on. Ta vigastas jalga ning Jie Xiu viis ta haiglasse peale pulmi. Ning siis saab Xiao Ru teada etta pangakontol pole enam raha ja koju minnes ütleb omanik et Xiao Ru kolis koos abikaasaga majast eile välja.

Samal ajal lahvatab skandaal Ai Qei ja Jie Xiu suhte kohta kuid mehe Tony ja Da Fu kinnitavad et Ai Wei ei ole see naine kellega Jie Xiul suhe on, seda kuuleb ja näeb ka telekast Ai Wei ning naine on vihane.

Xiao Ru kiirustab Jie Xiu juure ja mõlemad on kindlad et tahavad kiirelt kohe lahutada, mees tahab teemantsõrmust tagasi nng Xiao Ru oma raha. Nad lähevad panka, kuna naine on kindel et mees võttis ta raha. Aga lindilt on näha et Xiao Ru sai ise sulas oma raha kätte ning ei saa enam midagi teha.

Jie Xiu: His reason for the break up is false but the breakup is true

Jie Xiu: It seems that the one drinking alcohol is a lot more sober than the one drinking orange juice.

Xiao Ru: I'm a wife now... I've really messed it up big time

Jie Xiu: How could I possibly fall for such tiny boobs?

Xiao Ru: If you didn't make me drink yesterday, how could I possibly marry you, injure my leg and move out of my house?

Jie Xiu: I don't think we have to think what to do next. I don't want someone who doesn't even know my name to be my lawfully wedded wife.

10/8 (okei, midagi nagu hakkaks juba tomuma ja naerda saab.. eks näis mis edasi..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar