28.10.15

To the beautiful you [s1 ep3] (2012)

Jae Hee viib Taejooni magama ning ei suuda ise samas uskuda et poiss teda suudles.. hommikul valutab poisil pea. Peagi saadetakse kooli peale laiali pilt kus Taejoon suudleb teist kutti. Eun Gyeol ja Jae Hee lähevad rolleriga sõitma ning kahe tüdrukuga kohtuma. Siis aga ootab poiss tüdrukut. Samal ajal käib Taejoon Sanhchuga arsti juures ja koer näeb kassi ja paneb jooksu. Jae Hee märkab koera ja tormab järgi. Siis hakkab sadama ning ta läheb koeraga varju. Samal ajal otsib Taejoon ikka koera ning üsna pea jookseb Sangchu poisini. 

Nii jalutavad Jae Hee ja Taejoon koos koeraga tagasi. Siis aga astub Taejoon tüdruku ette veepritsmete kaitseks.. samal ootab Eun Gyeol ikka tüdrukut tagasi. Siis saab neiu poisiga ühendust et on koolis.

Siis saabub nädalavahetus ning enamus poisse ja ka Jae Hee lähevad ühe poisi juurde. Seal peavad nad muidugi tööd tegema, värvima ja asju tassima aga samas saavad rannas ka lõbutseda. Taejooni isa tuleb järgi kuid poiss paneb jooksu ja läheb koos arstiga ka sinna randa. Kui seda kuuleb Han Na siis too põrutab ka Taejooni juurde.

Eun Gyeol: Hey, heart! You don’t know when to beat or not

10/9 (Tundub et Taejoon teab või aimab et Jae Hee on tüdruk.. see Han Na on niii tüüütu ja mul on Eun Gyeolist kahju... Jae Hee paneb ikka kõiki arvama et nadon geid... meenutab you're beautiful and tõesti ta muudab kõik niimoodi geiks kui ta seal ringi chillab :D)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar