14.10.15

To the beautiful you [s1 ep1] (2012)

Koo Jae Hee on tüdruk, kes vaatab ühendriikides kuidas üks andekas korea sportlane Kang Taejoon võistleb ja hüppab kõrgust. Ta võidab kuldmedali ning Jae Hee lõikab juuksed maha ja suundub Koreasse. Ta läheb samasse koolis kus ka Taejoon käib. Poisil on filmimised aga ta keeldub uuesti hüppamast. Kuigi tema vigastus on paranenud ei taha poiss kõrgushüppest kuulda ja plaanib selle spordi üldse pooleli jätta.

Kooli juurde on kogunenud hulk tüdrukuid, kes on Taejooni fännid ning ka Jae Hee, kes teatab et on vahetusõpilane ja seega kannab ka poisi riideid. Talle antakse koolivorm ning kui ta oma kohvrit trepist üles veab, läheb see lahti ning tüdruku aluspüksid leiab Taejoon. Siis kukub tüdruk oma kohvrisse ja lendab mööda treppi alla...

Klassi minnes loodab Jae Hee kohe poistega läbi saada aga need panevad ta proovile ja käsivad koolis oleva koera juurest pall tuua. Koera juures on jäetud mulje ilgestu murdjast aga peagi saab tüdruk aru et koer on väga südamlik ja armas, kuigi vihkab meessoost isikuid. Ta ronib koerakuuti pallile järgi ning looma juurde tuleb Taejoon kes arutab koeraga omavahel, et ehk peaks ta kõrgushüppest loobuma, siis aga pistab Jae Hee kisama ning poiss lahkub. Jae Hee viib palli klassis poistele ning need on üllatunud et tüdruk pallile siiski järgi läks. Klassi astub Taejoon nagu boss....

Siis on lõuna ning Jae Hee sööb palju ning ei mõista kuidas poisid juba lõpetasid. Ka tekib tal WC probleemid. Üks klassikaaslane juhatab ta aga ühikatuppa kuid ei ütle kellega too tuba jagab. Siis selgub et neil on ujumine... Jae Hee peab koos karja musklis poistega ühte basseini hüppama aga siis teatab et unustas ujumisriided. Siis aga kukuvad 3 fänni riietusruumikapist välja ning üks teeb pilti enne kui nad jooksu panevad. Jae Hee vaatab poiste ujumist kõrvalt.

Siis aga pakib ta toas oma asjad lahti ning riputab Taejooni pildi seinale. Samal ajal kohtub Taejoon kooliarstiga ning too viib ta haiglasse, et seal kinnitataks fakti et poiss on taas terve ja võib spordiga tegeleda. Samal ajal helistab ka direkor poisile ja tahab et too kindlasti võtetel hüppaks, sest üks tähtis treener tuleb teda vaatama. Jae Hee läheb pesema. Taejooni isa helistab poisile ja selle asemel et uurida kuidas pojal läheb, käsib ta poisil jamad lõpetada ja hakata hüppama.

Taejoon astub oma tuppa ja avastab et tal on toakaaslane ning et selleks on ei keegi muu kui Jae Hee. Kui tüdruk pesust saabub, kuuleb ta et Taejoon on nõus viimase hüppe tegema. Ning siis viskab poiss tüdruku toast välja, kuna keeldub kellegagi tuba jagamast. Jae Hee läheb koera juurde ning sinna tuleb üks poiss, kuid selgub et koer on meessoost isikute peale maruvihane aga samas lasi Taejooni ligi. Taejoon peab siiski Jae Hee tuppa tagasi võtma.

Järgmine päev on jalkamäng ning seal saab Jae Hee viga, ta kaotab teadvuse ning ta viiakse arsti juurde. Taejoonil on saalis aga vaja hüpata, kaameramehed ja isa ning treener USAst on ka kohal. Taejoon ei suuda üle hüpata ning arst küsib Jae Heelt miks on tüdruk koolis kus on ainult poisid...

Jae Hee: I really fine
Taejoon: I didn’t ask.

Jae Hee: Why do they eat so fast?

Dr Jang Minw:  The more I look at it, the prettier it is.

Taejoon: What are you doing?
Jae Hee: I was showering
Taejoon: I didn’t ask because I see, so why are you doing that in my room?

Dr Jang Minw: Taejoon. I heard you were close with Sole Han Na.
Taejoon: Huh?
Dr Jang Minw: Can you ask her, her signature for me?

Dr Jang Minw: Tell me..why is there a girl in all boys school?

10/9 (Tundub üsna hea..kuigi Taejoonist on kahju, et ta isa nii julm on... ja kuidas ta aru ei saanud et selle rätikuga on tüdruk? sest oblivioysli kutt ei kata rätikuga tervet keha kui samasooline sisse astub.. ei kata ju? )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar