31.12.14

Full house: Take 2 [s2 ep13.2] (2012)

Hwa Ming räägib Se Ryeongiga ja Lee Juniga kui uksest astub sisse naine kes uurib kus Kang Hwi on ning tahab temaga kokku saada. Hwa Ming läheb Kang Hwi juurde ning palub poisil naisele helistada, tegemist on Kang Hwi emaga. Poiss läheb kohale aga lahkub kui ema palub poisil isaga kohuda. Isa on endiselt väga haige. Nende juttu kuuleb pealt Se Ryeong.

Lõpuks otsustab poiss isa vaatama minna ning teda saadavad maja ees ajakirjanikud, kes igal võimalikul juhul pilti teevad. Hwa Ming juhatab venna isa juurde ning tagasi tulles sõimab noorem õde Kang Hwi näo täis ning Kang Hwi lubab, et ei astu enam iial uuesti sellesse majja. Poisi ema on kurb, kuid Kang Hwi ei suuda enam ebaõiglust taluda.

Man Ok valmistub Tae Ikga kokku saama kuid Kang Hwi helistab ja tüdruk läheb veedab õhtu temaga. Poiss joob täis ning Man Ok viib poisi hotelli. Se Ryeong uurib Hwa Mingilt mis suhe tal Kang Hwiga on ning on shokis kuuldes, et Kang Hwi on naise poolvend. Kang Hwi pere on väga kuulus ja rikas Hiinas. See uudis on shokiks ka Lee Junile.

Han Ga Rim: Ah, jang Man Ok! My blood pressure..

10/7







30.12.14

TUTVUSTUS: 하이스쿨: 러브온/Hi! School: Love On [Ep1-20] (11.7.-19.12.2014)

FAKTID:
Drama: High School: Love On
Hangul: 하이스쿨: 러브온
Director:  Sung Joon-hae, Lee Eun-mi
Writer: Lee Jae-yeon
Starring: Kim Sae-ron, Nam Woo-hyun, Lee Sung-yeol
Network: Korean Broadcasting System
Episodes: 20
Seasons: 1
Release Date: July 11 - December 19, 2014 
Runtime: 70 minutes
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Minu kaks lemmikut Infinite'st on siin: Woohyun ja Sungyeol. ja nad kohtuvad Seulbiga, kes mitteinimene aga saab inimeseks ja püüab hakkama saada ja hakkab meeldima mõlemale poisile, kusjuures Woohyun on vaesem ja Sungyeol on rikas, kuid kõigil on omad probleemid. Ja siis on nende vanemad omavahel seotud

TEGELASKUJUD:

Kim Sae-ron as Lee Seulbi

Ingel, kes ei vanane ja kellel pole nime, kuid siis ühel päeval sattudes maale muutub inimeseks ja nüüd peab ta hakkama saama nimetse maailmas ja inimeste keskel. 

Nam Woo-hyun as Shin Woo-hyun

Woohyun on 18-aastane keskkooliõpilane, kes on küll kena välimusega, aga vaesest perest ja elab koos oma vanaemaga. Samuti pole ta just kõige tervam õpilane, aga see vastu väga sõbralik ja abivalmis.

Lee Sung-yeol as Hwang Sung-yeol

Sungyeol on Woohyuni klassivend, samuti 18-aastane noormees, kes on vastupidiselt Woohyunile on aga tark ja klassi parim, aga siiski üsna üksik.

HETKEID DRAAMAST:








29.12.14

Vanga [s1 e6] (2013)

Vanga endine õpetaja Olga leiab endale armastuse. Ta kohtub tööd otsides huvitava arstiga ning üsna pea on ta mehesse ülepeakaela armunud. Ka mees tunneb naise vastu huvi. Samal ajal peab Vanga aga kodus hakkama saama ja külarahvas on endiselt veidi ebausklik tema ettenägemise suhtes.

Peagi tunneb aga salaluure Olga armsama vastu..

10/7

Päev mis muutis mu elu [s1 ep4] (2014

Eesti üks räppar räägib mis temaga juhtus ja kuidas ta leidis tee räpi ja muusika juurde.

Päev, mil Andres pandi koduaresti, muutis kõik. Oli aasta 2009, 31. detsember.

Pärast tugevalt käest läinud joomapidu, mille 15-aastanene Andres oma vanemate ilusas majas korraldas, pandi ta koduaresti 10ks päevaks ning sel ajal hakkaski Andres kirjutama riime ja miksis muusika juurde ning nii saigi tema muusiku karjäär alguse.

Kuid tema ema ja kasuisa ei tunne endiselt huvi poisi esinemiste vastu.

Andres: Ma ei võtnud lihtalt 10-15 krooni, ma võtsin 500 krooni ja ostsin kommi ja pähleid, hea et deabeeti ei saanud.

Andres: Kes paneks punktid sinna kuhu mina panin komad

10/7 (Veider saade kuid omamoodi lugu..)

24.12.14

Full house: Take 2 [s2 ep13.1] (2012)

Kang Hwi üritab teha head nägu, et asi pole üldse nii hull ning saadab tüdruku väravani. Man Ok lubab rolleri selga istuda aga kui poiss on läinud, vajub ta õnnetult istuma ja hakkab nutma. Lõpuks läheb koju ja seal sõimab Tae Ik alguses tüdruku näo täis aga Man Ok ei räägi Kang Hwi seisukorrast sõnagi ja läheb järgmine päev Kang Hwiga Hiinasse pildistama.


Seal hakkab poisil vahepeal halb aga muidu läks pildistamine hästi. Man Ok tunnistab et tema iidoliks on Hwa Ming ning Kang Hwi viib tüdruku oma kasuõega kohtuma. Man Okil pole aga aimugi, et tegu võiks olla kuti õega. Pärast lähevad nad linna peale jalutama.

Tae Ik läheb samasse hotelli kus on Man Ok ja Kang Hwi. Ja talle ei meeldi, et tüdruk on Kang Hwiga Hiinas.

10/6


22.12.14

Vanga [s1 ep5] (2013)

On aasta 1931 ja vene emigrant Olga jätkab tööd pimedate koolis edasi. Sinna tuleb uus direktor ning Olga püüab olla veel korralikum kui enne, aga direkotr on kahtlane ja püüab Olgale ligi ajada. Vanga tunneb et Olgaga on miskit viltu.

Kord kui direktori pere läheb kirikusse, jääb mees maha ja püüab Olgale ligi ajada, Olga on hirmunud ja jookseb minema,

10/7


17.12.14

Full house: Take 2 [s2 ep12.2] (2012)

Tae Ik läheb oma maja vaatama ja lubab selle tagasi saada. Samal ajal peab Go Dong Kang Hwi iga sammu jälgima ning poisile see ei meeldi ja saadab Go Dongi oma telefonile järgi.

Go Dong leiab Lee Juni kabinetist otsitava aga jääb mehele vahele, ning Lee Jun annab valida, et kas mees annab telefoni tagasi või kui lahkub, siis on ta kohe vallandatud. Go Dong lahkub ning läheb Hwangi juurde. Seal saab Tae Ik teada, et ka Man Ok on otsapidi Lee Juni küljes kinni ning naine saab raha ja viib selle Lee Junile, et lepingust lahti saada. Seal hakkab Lee Jun rääkima Kang Hwi olukorrast aga tüdruk arvab et mees valetab ja lahkub.

Se Ryeong kuuleb kuidas Man Ok Tae Ik'ga räägib ning läheb Man Oki majja ja leiab sealt Tae Ik. Naine püüab mehega ära leppida aga Tae Ik teatab et nende vahel pole enam ammu midagi ning Se Ryeong lahkub. Ta saab kokku Man Okiga ja süüdistab naist selles, et on suutnud kahe sõbra tunnetega mängida ning et kas Man Ok ei saa aru mida ta Kang Hwile teeb kui Tae Ik'ga kodu mängib ning teatab et Kang Hwi jääb pimedaks.

Man Ok tormab Full house ning leiabki poolpimeda Kang Hwi, kes arvab et tulijaks oli Se Reyong.

Tae Ik: Give....
Man Ok: Guh?
Tae Ik: Not your hand... give me the keys to your scooter

Kang Hwi: Ah, it's so noisy that I could die

Go Dong: Are you asking me to search the president's office?
Kang Hwi: Who asked you to search it? I just asked you to look for it and give it to me. 
Go Dong: That's exactly the same thing

Lee Jun: now, All sort if useless people are making me mad

10/8 (Isver mul on Kang Hwist niii kahju... jube...)



15.12.14

Vanga [s1 ep4] (2013)

Vanga isa teine naine sureb ja isa tuleb tütrele järele ja viib ta koju õdede ja vendade eest hoolitsema. Sellega peab Vanga loobuma võimalusest abielluda teise pimeda Dimitriga. Nad jätavad hüvasti ja Vanga naaseb koju pere eest hoolitsema ja maja korras hoidma.

10/8 (Endiselt on see saade natukene creepy minu jaoks aga samas väga huvitav.)


10.12.14

Full house: Take 2 [s2 ep12.1] (2012)

Kang Hwi ja Tae Ik räägivad ning Kang Hwile meenub too kord kui Tae Ik tunnistas, et tema ja Se Ryeong on koos ning Kang Hwi teeskles, et on sõbra üle õnnelik, kuid hiljem nõudis tüdrukult selgitus, et mida too tegelikult Tae Ik'st tahab ja miks ta poisi parima sõbraga mängib. Siis aga näeb Se Ryeong Tae Ik'd tulemas ja suudleb Kang Hwi nii, et Tae Ik'l jääb mulje nagu sõber petaks teda tema tüdrukuga ja peale seda nad ei suhtle nii hästi kui varem.

Lee Jun ootab Kang Hwi Full house's aga poiss jäi ööseks Man Oki juurde ning hommikul saabudes teatab Se Ryeong, et ülemus teab, et poisile Man Ok meeldib ning leidis tolle telefoni.

Hwang leiab Tae Ik'le investori, kes on lahkesti nõus poisi plaati välja andma. Kuid kohtumine ei lähe nii hästi ning Tae Ik'le teatas et ta ei oska laulda. See viib poisi rööpast välja.

10/7




8.12.14

Vanga [s1 ep2] (2013)

Tänases osas rääkis Vanga kuidas ta käis linnas arsti juures aga miski ei aidanud tal nägemist tagasi saada.

Ning siis saadab isa tütre eemale pimetatekooli, kus Vanga saab lugemist ja kirjutamist õppida ja seal saab ta heaks sõbraks juhendaja Olgaga. Kuid seal olles püüab ta aidata ka üht hiljuti pimedaks jäänud neiut, kes ei suuda sellega leppida.

Ning Vanga näeb ühes õppetunnis et see neiu läheb välja ja Vanga satub paanikasse. Ning õhtul astubki see sama neiu uksest välja ja Vanga ärkab üles. Neiu leitakse üles pooduna ning Vanga mõistab nüüd et kuuleb surnute hääli.

TOimub tüdruku matused.

10/7 (Päris huvitavaks kisub, kuigi vahepeal nagu jääb miskit segama..)


3.12.14

Full house: Take 2 [s2 ep11.2] (2012)

Kang Hwi ähvardab lepingu üles öelda kuid Lee Jun Man Oki kohale ei too ning kui tuleb Se Ryeong tuleb ja tahab lõunale minna, siis Kang Hwi läheb vetsu. Ta teine telefon hakkab helisema ning Lee Jun lülitab telefoni välja. Man Ok helistab Go Dongile ning seda kuuleb pealt Lee Jun ning helistab kohe Kang Hwi telefoniga tüdrukule.

Man Ok kurdab oma muret Hwangile ning mees lubab aitada. Tae Ik valmistub Man Okile sünnipäevaks üllatuse tegemiseks. Külla tuleb tüdruku sõbranna ning lõpuks õnnestub Man Okil plika välja saada, et külmetav Tae Ik sisse lasta.

Hommikul on suureks üllatuseks tüdruku vanaisa tagasi. Kang Hwil hakkab taaskord halb ning ei näe midagi ja ta püüab ruttu keldrisse saada. Se Ryeong ei saa aru mis toimus. Kang Hwi läheb Man Okile külla. Ja näeb seal Tae Ik'd.

10/7 (Draama, draama...)






1.12.14

Vanga [s1 ep1] (2013)

Vanga kuulutas ette allveelaev Kurski uppumist, New Yorgi kaksik-tornide ründamist, Aasiat tabanud tsunami-katastroofi, NSV Liidu lagunemist ja palju muudki. Ta oli seotud loendamatu hulga riigipeade ja suurkujudega, nende seas Stalini, Hitleri, Gagarini, Jeltsini ja teistega. Tema fenomeni mõistatust on püüdnud lahendada sajad teadlased, kuid 1996. aastal võttis Vanga oma selgeltnägemise saladuse endaga hauda kaasa...

Vanga räägib ajakirjanikule oma loo, kui ta sündis siis arvati et ta ei jää elama ning kuidas ta endale nime sai ning kuni 12-aastaseni oli ta nägija kuid siis tuli ootamatu torm ja ta silma sattus palju liiva ja tekkis põletik.

Ta kaotas nägemise ning peale seda räägib ta mida kuuleb ja näeb läbi oma teise meele kaudu...

10/8 (Natukene creepy sari aga samas ka põnev.)