17.5.22

Marvel Studios: Legends: Scarlet Witch [s1 ep17] (2022)

WandaVisionis kannatab Wanda leina all pärast Visioni surma ja pärast kõike mis juhtus Endgamesi. Seega lõi ta enda jaoks fantaasiamaailma kus kõik on korras ja hästi. Aga sellega hoiab ta Westview linna anda all. Siis satub ta konfilikti naabri Agnesiga, kes selgub hiljem et on nõid Agatha. AWanda võitleb Agathaga  ning on valmis lõpuks võtma vastu fakti et on Scarlet Witch ja saab Agathast jagu, ta jätab Visioni ja oma kaksikutest postega lõpuks hüvasti ja vabastab ka Westview linnakese ning läheb peitu Darkholdi. 

Hawkeye: If you step out that door, you're an avenger

Agatha: It's your destiny to destroy the world

Scarlet: I don't need you to tell me who I am



10.5.22

Marvel Studios: Legends: Wong [s1 ep16] (2022)

Wong on Doctor Strange koolitaja ja hiljem abiline. Infinity waris aitab ta Strange, Tony Starki ja Bruce GBanneri võidelda Ebony ja Culli vastu ja endgames loob ta portaale, et aitada teisi vabaks ja tulla appi Thanosest jagu saama. Samuti kohtub Wong Shang-Chiga ning aitab teda kümne sõrmusega ning järgmistele seiklustele.




3.5.22

Marvel Studios: Legends: Doctor Strange [s1 ep15] (2022)

Doctor Strage on edukas kirurg aga seda päevani kui satub autoavriisse ega saa enam opereerida aga siis reisib ta Kamar-Taj, et õppida Mystic artsi Ancient One käest. Siis võitleb ka Kaeciliusega ja päästab maailma Dormammu käest ning vaikselt saab Strangest Ancient One järeltulija. Hiljem teeb ta koostööd Tony Starki ja avengersitega, et päästa maailma ning hävitada Thanos. 

Ancient One: Death is waht gives a live a meaning

Iron Man: How many did we win?
Doctor Strange: One

Doctor Strange: If I tell you what happens, it won't happen