21.2.21

Ohtlik lend: Identiteet [s1 ep2] (2006)

Andres läheb tööle ja tema ees kihutavad kaks streetracerit, kuid Andres on see kes politseilt trahvi saab, samuti on kabinett asukohta muutunud ja ta läheb Ritaga vaidlema kus keegi istub. Ja kui Rita saab oma kohe ukse juures, siis tuleb Rita kihlatu Gunnar ja tahab et Andres koha ära vahetaks.

Samal ajal saavad nad Reinult ülesande hoida silma peal streetraceritel, ning nad laenavad Gunnarilt sportautot et seda teha ja võistlusel kohtuvad nad Lottega, kes pakub Ritale võimalust autot tuunida ja näevad kuidas Justus ja Rain lähevad vaidlema.

Järgmine hommik on Rain surnud ja Andres ja Rita uurivad asja ja saavad teada, et Lottel oli salasuhe Rainiga, kellel on kodus viimaseid kuid rase naine, ning Justus on Lotte eks, kellele selline elukorraldus ei meeldi. Samutoi selgub et Lottel on ratastoolis kaskikõde Melli.

Neil on ka naabrinaine kes koguaeg jälgib mis tänaval toimub ja kohe varsti on surnud ka Melli, kes nähtavasti tegi enesetapu aga asja uurides saab Andres teada, et Melli selgroog ei olnud katki ja uurijatel tekib idee, et Melli on Lotte. Ja Lotte võib olla surnud, arvestades kui kiiresti Justus majja tagasi võeti.

Rita märkab et Lotte on kardinaid vahetanud ja laseb naabrinaisel paluda Lottel vanad kardinad tuua ja Lotte läheb et naist tapma. Selgub et Melli sai kõndida ja tappis Raini, kuna Lotte plaanis Rainiga kokku kolida, ning tappis Lotte, kuna Lotte sai teada, et Melli saab käia ja et too tappis tema kuti. 

Andres: Sa võiksid ikka teinekord märku anda kui kabinet on öö jooksul kohta vahetanud
Rita: Sa võiksid teinekord oma telefoni sees hoida, ma helistasin sulle neli korda

Rita: Mis sul on valusaid kogemusi või?
Andres: Korra aitasin naisel remonti teha, peaaegu oleks asi lahutusega lõppenud, õigupoolest kui ma nüüd järgi mõtlen siis me ju lõpetasimegi

Gunnar: Kuidas olek väike stimulatsioon, motivatioon?
Andres: Pakud politseinikule altkäemaksu?

Andres: Mis see sul on, ostad uue tule, 5000 krooni. 

Rita: Ma tahaks su käsi näha
Justus: Ma ei näe määrust teil näpu vahel
Andres: Siis tuled minuga kaasa, 48ks tunniks
Justus: Hea küll

Andres: Elad üksi?
Justus: Jah
Rita: Nii et alibit sul ei ole?
Justus: Aga miks mul peaks olema? Ega inimene ei käi igapäev ringi mõttega et tal peab alibi olema iga sammu kohta

Andres: Ma teeks panuse Lottele
Rita: Lottele? Miks Lottele, ta ju armastas Raini
Andres: Teinekord on armastus väga tugev motiiv

Rita: Ma tahan teada sellest kutist, kellega Melli enne käis, Gabriel oli ta nimi?
Justus: Gabriel, Gabriel, miks ma ei tea.. rullnokabemm, viie tonni eest kasutatud valuveljed all, spollaring, pagassi peal tiib, taga pedemajakas, no kokkuvõtteks oli ta pronotuuning, mis ta'ga on siis?

Rein: Mida rohkem te asjaga tegelete, seda hullemaks see läheb, laipu tuleb aina juurde.

Lotte: Kuidas sa võisid tappa inimese keda ma armastasin?

10/9 (Üks väheseid lemmikosasid peaks mainima, ja peamiselt et seal on see streetracerite teema ja siis see Justus on ka päris hea tegelane.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar