26.2.20

Yuri on ice: Easy as Pirozhki!! The Grand Prix Final of Tears [s1 ep1] (2016)

Yuri Katsuki saab Grand Prixi finaalis viimase koha ning on üsnagi pettunud ja pahane. Seega otsustab ta mitteametlikult mõneks ajaks profispordist ja uisutamisest loobuda ja naaseb kodulinna Yutopiasse. Ta on kodust eemal olnud 5 aastat. Sama võistluse võidab aga talendikas ja legendaarne Vene uisutaja Victor Nikiforov, kes on ühtlasi ka Yuri K iidol.

Yuri on küll kodus  ja spordist loobunud aga oma lõbuks uisutab endiselt ja harjutab just Victori võidukava ning tema teadmata filmitakse tema uisutamist ja pannakse internetti üles. See saab kuulsaks ja jõuab ka Victorini, kes otsustab Yuri K üles otsida ja teda treenima hakata, selleks aga ise mõneks ajaks spordimaailmast loobudes. 

Nii tuleb Victor Jaapanisse, Yuri K üllatuseks ja shokiks ning kolib Yuri juurde sisse teatades et on nüüdsest tema uus treener.

10/8 (tõotab tulla hea kraam.. loodetavasti suudan lõpuni ka vaadata)

Yuri K: My name makes me sound strong, but I finished last at my first Grand Prix Final

Yuri K: Minako, what about your ballett class?
Minako: We are closed today

Victor: Yuri, starting today, I'm your coach

19.2.20

TUTVUSTUS: ユーリ!!! on ICE/Yuri on ice [Ep1-12] (6.10 - 21.12.2016)

FAKTID:
Drama: Yuri!!! On ice
Hangul: ユーリ!!! on ICE
Director:  Sayo Yamamoto (Series), Jun Shishido (Chief)
Writer: Sayo Yamamoto (Composition), Mitsurō Kubo (Screenplay)
Starring:
Network: TV Asahi, BS Asahi, STS, NCC, Sun TV, AT-X
Episodes: 12
Release Date: October 6, 2016 – December 21, 2016
Runtime: 23 minutes
Language: Japanese
Country: Japan
Genre: Sport,
Format: Animation

TUTVUSTUS:
Lugu räägib siis iluuisutamisest ning kuidas üsnagi talendikas Yuri Katsuki saab Grand Prixil viimase koha, kus tema iidol Victor Nikiforov saab esimese. Yuri Katsuki on Jaapani iluusutaja ja Victor on vene iluuisutaja kes on Yurist 4 aastat vanem. Ka ei tee asja lihtsamaks väga andekas 15-aastane vene iluuisutaja Yuri Plisetsky. Yuri K võtab aasta aega maha ning naaseb kodulinna, kus juhuse tahtel filmitakse kuidas ta uisutab Victori kava ja see laetakse netti üles, mida näeb ka VIctor, kes tuleb Jaapanisse, et Yuri treenima hakata, ise selleks aja oma treeningus maha võttes. See ei meeldi Yuri Ple, kes tuleb ka Jaapanisse ning nüüd peavad kaks Yuri võistlema, keda Victor treenima hakkab ja kes võidab järgmise Grand Prixi.

NB! Kui sulle meeldib Iluusutamine, siis palun väga ! Aga kui sa ei salli LGBT, siis ära vaata seda..

TEGELASKUJUD:

23-aastane Yuri Katsuki paljulubav Jaapani iluuisutaja

27-aastane Victor Nikiforov, Vene andekas iluuisutaja

15- aastane Yuri Plisetsky, Vene andekas tulevikulootus, Yuri K rivaal.

HETKEID DRAAMAST:







Ma leidsin selle pinterestist juba ammu ja peamiselt iluuisutamise tõttu, sest mulle tohutult meeldib vaadata iluuisutamist, mis sest et ma suur ei jaga sellest.. hahha... aga siis sain teada, et Yuri K ja VIctori vahel lähevad asjad päris tõsiseks.. tunnistan, seda on natukene naljakas ja imelik vaadata aga ma kavatsen need 12 osa ära vaadata.